Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
itouchfan
senior tag
válasz Tothgera30 #135425 üzenetére
Hát, L-esnek volt hirdetve, gyakorlatilag inkább M szerintem a váz mérete, 48,5 cm-t mértem a középcsapágytól a nyeregvázcső tetejéig. De igazából nem annyira foglalkozotatott az, hogy esetleg 1-2 centivel magasabb vázat is választhattam volna, mert ráültem és kényelmes volt, jól éreztem magam rajta. (Nyilván hosszabb távon derül ez ki, de fontos az első benyomás).
Egyébként 120k volt, szerintem elég jó ár. Mint írtam, a tulaja sajnos kicsit hanyagul bánt vele, egy fékbeállítás mindenképp lesz (ma viszem) + egy generál, illetve pedál és nyereg csere még az elején. Aztán ilyen apróságok vannak, hogy 1-2 csavar (pl ami a kormányt fogja rá a stucnira) rozsdás picit, azokat is cserelni kell a jó összhatás érdekében.
Egyelőre ennyit tervezek, főleg apróságokat. Aztán ha van a dologban, és bennem is potenciál, akkor el tudom képzelni, hogy télen, jövő szezon elején komolyabban költsek rá (külsők, esetleg váltás cseréj3 2x9-10-re, vagy 1x11-re, ilyesmik).Sajnos 26"-os a kerékmérete, de ugyanez a felszereltség 29" kerékkel szerintem bőven több lett volna, akár a másfélszerese is. De mindig kell valami kompromisszumot kötni.
[ Szerkesztve ]
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen házat vegyek?
- Manjaro Linux
- Dell notebook topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ukrajnai háború
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- Braun HC5030 hajvágó
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest