Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz emiki6 #121412 üzenetére

    Mindig az egyéni érdek a fontos: ha én megyek az autópályán a belső sávban 160 tempomattal, te bejössz elém 130-cal, de nem mész vissza, akkor nekem lassítanom kellene, de inkább levilloglak. Nekem ez hatékonyabb, mert nem kopik a fék, meg nem kell felesleges energia az ismét gyorsításhoz. Akkor most én ge*i vagyok? ;]
    A zebrán leszállás meg azért kell, mert a jobbra kanyarodó autó ha csak csorog, hogy elengedje a gyalogost, akkor mondjuk megy 5-10-zel. Elmegy a gyalogos, ő hátranéz a B oszlopig, nincs senki, elindul, na te pont az első ajtaját fogod elkapni 20-szal. Kinek lesz igaza? Neki, mert nem toltad át, mert akkor te is 5-tel mentél volna, és lát, amikor elindul. Szemből más, mert látjátok egymást. Mivel a kresz szerint meg egyféle zebra van, ezért nem lehet kivételt tenni. Illetve de, ez a kerékpáros zebra, amit robee19 ír, ahol a zebra és a sárga felfestés között átmehetsz bringával, de ezt már előtte jelezték a kanyarodó autónak, hogy lesz ilyen.
    Még mielőtt...: soha nem szállok le a zebránál, de lassítok előtte és nézem a sofőr fejét, hogy lát vagy nem (ha látod az arcát a tükörben, ő is lát). Ha a mellét látod még jobb, ő a pöcsödet látja. :DDD Ha lát, akkor átmegyek, ha nem, akkor elengedem és megyek. A következő addigra úgyis észre vesz.

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák