Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz jjeahh #121025 üzenetére

    Érdekelne hogy a te esetedben ez mit jelent?

    Én is találkoztam ma hörögve ugató kutyával, ketten voltak, de amint elmentem a házuk előtt elhallgattak. A legtöbb kutyás szitu is szerencsére csak annyiból állt, hogy közel jöttek és ugattak, de a lábom után még sosem kaptak. Emelkedőn volt hogy 1 percen keresztül is nagyon ideges kutya ugrált jobbról balról, de ő sem támadott meg, mondjuk ott kicsit már neccesebb volt, mert szűk volt az út és megfordulni v leszállni sem lett volna esélyem.
    Egyszer fordult elő hogy toltam felfele a bringát, és több pásztorkutya is megjelent hirtelen és körbevettek, ott csak a pásztor füttyentése mentett meg, azóta nem tolom felfele a bringát : ))))

    Min változtat az a tény hogy ketten v többen vagytok? Nyilván bátrabb az ember ha nem egyedül van, de érdekelne hogy van-e valami taktikátok ?:P

    Más
    Az normális, hogy ilyen 21-22 fokos időben mikor rövid ujjúban hazaérek tekerősből, akkor a derekam jó meleg szinte sugárzik kb 1 tenyérnyi szélességben, de pl fölötte v akár alatta is a bőröm már hideg. Köze van ahhoz hogy egyszer dúrván megfázott a derekam, vagy ez mindenkinél így van, és pont ezt próbálja a szervezet kiküszöbölni?

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák