Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • soldier2

    őstag

    válasz NomAAd5 #37140 üzenetére

    Nekem ez így a VST klónnak tűnik, de valamiért fotóról nehezen tudom egyértelműen megmondani. Ha olyan mint egy cilinder, akkor csak az alsó, szűk részébe kell pakolni a kávét, kb 9g-ot. Ezt természetesen egy nagy, 58mm-es tömörítővel nem tudod, kell hozzá egy 41 mm-es (amivel 2-3 tömörítés során tudod beletömni a kávét a közepébe, vagy egy Fragola tampersegéddel megy egyből - ugyanitt találsz tömörítőt is).
    Remélem nem néztem el szűrőt, javítsatok ki ha igen.

    A nedves kávépogácsa sokak szerint jó ha épp eléri a felsőszűrőt (a száraz nem). Mivel én csak duplázok mostanában, leírom, hogy csinálom. Lemérem üresen a szűrőt, telerakom kávéval, tömörítés előtt eloszlatva, tetejét szintbe húzva, fölösleget kidobva újból lemérem. A különbség adja a belepakolt kávé mennyiségét, és onnan kezdve csak annyit darálok. Nincs szemetelés, és eldobált grammok a drága kávéból.

    [ Szerkesztve ]

    Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!

Új hozzászólás Aktív témák