Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keresztapper
senior tag
-
Ábi
tag
válasz fragola.6035 #36499 üzenetére
Milyen lehet ezek pótalkatrész ellátása (fűtőszál, egyebek...)?
Lehet helyettesíteni más gyártókéval, vagy tényleg felejtős egy ilyen felújítása? -
vendingo
veterán
válasz soldier2 #36496 üzenetére
Tudom, hogy van neki.
Igazából csak az érdekelt volna, hogy a gyakorlatban mennyire használható. Nem tervezek ilyen gépet venni, csak érdeklődök felfelé, mert ennek is megkérik az árát, csak nem értem mi kerül egy ilyenen ennyibe.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
HÁZIGAZDA
válasz vendingo #36503 üzenetére
azért ilyen drága, mert olympia és mert szuper picike. SiD-nek volt sokáig, nem rossz, de nem is különösebben jó szerintem. én anno végül nem vettem, még annyira sem akartam, mint a creminát (de azt is elengedtem 150-ért, sokalltam, ma már ingyennek számítana )
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
soldier2
őstag
válasz vendingo #36506 üzenetére
Az olympiát nem az általa bevezetett újítások miatt szeretik akik szeretik. Ők kitaláltak (továbbcsiszoltak) egy rendszert amit a hatvanas évek vége, hetvenes évek eleje óta szinte változatlanul gyártanak úgy, hogy még az első darabok is működnek.
Sajnos vele készült italt nem ittam, így a végeredményről nem tudok nyilatkozni. Ha írsz privátot Gábornak a reszletekért biztos megosztja veled. A kis rezgő szivattyúval, az egész kialakításával számomra épp a lényege veszett el az Olympia varázsának. Ha otthon az asztalon pihenne nem lökném le de a Creminát nem adnám érte.Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
von toth
tag
Poemiához létezik egyszemélyes szűrőtartó?
-
mester6
tag
válasz von toth #36514 üzenetére
Nekem volt 2 hétig ilyen kávéfőzőm. Igaz ennek már két éve. Úgy emlékszem, hogy az egyszemélyes szűrő és a ESE Podos szűrő az egy és ugyanaz. Az egyszemélyes kávét minden főzőn nehezebb jól elkészíteni.
Amikor én itt elkezdtem olvasni a fórumos bejegyzéseket , találtam olyan tanácsot, hogy fél évig csak kétszemélyes kávészűrőkkel javasolják a "gyakorlást". Azért ezt nem kell szószerint venni, de kis gyakorlással biztos rájössz mi a helyes technológia előbb utóbb.Egyébként nem nagyon tudom, hogy milyen lehet az a "műsoros egyszemélyes szűrő"?
[ Szerkesztve ]
-
-
zolko74
tag
Sziasztok! Daráló vásárlás előtt állok, és természetesen nem tudok dönteni. Graef CM702 24 örlési fokozattal, vagy még gyűjtögessek a CM802-re ami 40 örlési fokozatos és alu házas? Köszönöm!
-
soldier2
őstag
válasz fragola.6035 #36521 üzenetére
Ez nem az én régi Babym? Kívül fekete, belül szürke (ott nem lett átfestve). Ha az kell lennie benne egy Classic réz OPV-nek.
U.I. Holt biztos, hogy az, megismerem a nem odavaló szorító bilincset a tetején, csak ilyen volt a Monori csavarboltban, mikor alig pár hónaposan megadta magát a szilikoncső. Jó látni, hogy törődnek vele. Gyakran megfordult a fejemben, hogy rossz helyre ment (darálója sem volt a srácnak még mikor elvitte), jó tudni, hogy tovább tuningolják
[ Szerkesztve ]
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
soldier2
őstag
válasz fragola.6035 #36524 üzenetére
Közben megismertem. Olvasd el a kiegészítést (ha eladja, lehet visszaveszem, csak tudnám mit kezdek vele )
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
soldier2
őstag
válasz prandris #36530 üzenetére
Pontosabban is állítható mint a gyári műanyag rugós. Meg Fragola tartott tőle, hogy szétesik ha megpiszkálja, elég ramaty állapotban volt. Még egy extra Ballószögi út már benzinben és szabadidőben is sok lett volna, így megvártam, beszerelte, és nem maradtam gép nélkül.
-
noss
tag
válasz von toth #36520 üzenetére
(poemia)
Megerősítem. 3 hónapja nyúzok ilyen gépet, (egy hónapja bojler tetejére szorított ikeás hőmérővel) és valóban nem funkcionál az ESE pod adapter szimplaszűrőként. Nem kísérleteztem vele sokat, de pár alkalommal nagyon nem sikerült. Pedig ránézésre szakasztott szimplaszűrő.noss
-
fragola.6035
aktív tag
Eladó egy nagyon szép állapotú Gaggia Classic. Gyártási év: 2010. Piddel, rézcsőtuninggal, teljesen felújítva, minden tömítés cserélve, ipari felsőszűrővel, eredeti karral és dupla szűrővel adom.
https://caffe35.webnode.hu/
-
lagoon79
tag
válasz fragola.6035 #36534 üzenetére
látom megszületett a már emlegetett útmutató is. szép és igényes munka, mint mindig!!!
-
Bazsee71
őstag
Láttam többen ajánlottak már itt ilyen mérleget. Megbízhatóak ezek a szerkezetek, megérnek ennyit?
Ha netán van valakinek felesleges darab hasonló paraméterekkel, megírhatja privátban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Horgász topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore café
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Overwatch 2
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest