Új hozzászólás Aktív témák

  • kaligula

    tag

    válasz fragola.6035 #35141 üzenetére

    Nézd, a Te munkáidat neten többször láttam, vizuálisan is gyönyörködtet, mondom ezt úgy, hogy semmi érdekem nem fűződik hozzád. Sokban annak is köszönhető, hogy elkezdtem itthon belenézni a kávéfőzőkbe, hogy a te képeid, illetve az olaszpresszós cikkek motiválták a meglévő buzériámat. És itt ketté is bontanám a dolgot:
    1. rákérdeztem egy állításra, amit valaki bedobott ("20 ezerbe kerül a PID"), nem járok a másik fórumon. Itthon PID-elek nagyritkán, de már nekem is feltűnt, hogy hatalmas a szórás az alkatrészek minősége terén. Számomra az 5000 forintos szett plusz a kábelek, csatlakozók stb. berámolásának az esete teljesen más, mint a 10enezres szettek szakszerű, esztétikus beszerelése, de a húszezer feltűnt - rákérdeztem, de már megbántam (plusz sikerült eltalálni azt a hangnemet, ami nálam kiveri a biztosítékot).
    2. nem valaki munkájának a bérére kérdeztem rá, valljuk be, az már nem ide tartozik. Plusz profi szerelés, dobozolás, beállítás, pláne megtoldva kazántakarítással, miegymással - erről a felvetésben szó nem volt - hogy egy másik fórumon mi hangzott el, nem értem, hogy került ide? Nekem két teljes napom ment rá csak arra, hogy utánanézzek a dolognak, nyilván nem csak az a fél óra az értékelendő, amikor valaki már tudja, mit csinál, kéznél van minden eszköz és ideje is van foglalkozni a dologgal. Én nem csinálnám másnak szívesen, pont azért, mert már próbáltam, és már egy gép megbontásának is vannak kockázatai. De ez már teljesen más téma.

    rovidkv.reblog.hu

Új hozzászólás Aktív témák