Új hozzászólás Aktív témák

  • soldier2

    őstag

    válasz Parci #29355 üzenetére

    Nem volt pavonim, és vsz nem is lesz. De engem szekálhat a gyerek, mert a fej beáll 80 fokra, és nem mozdul. 2 óra alatt sem, és ebben nincs szigetelés. Az alapján meg amit itt írtok a Pavonirol nem egy liga, nagyon nem. Sem az első, sem a második shot. Paljoc Sidamo nem az a csokis vonal, mégis jó lett (na jó, azt épp nem alacsony hőfokon főzik) igaz a CM-re kíváncsi leszek, az a Gaggián nagyon alacsony hőt kért. A mostani Kalmár féle el Salvador szintén nem csokis, mégis nagyon jó lesz. Mondhatni fél kézzel jobb kávét csinálok ezzel, mint a Gaggiával (na jó, ez rossz vicc, de tényleg fel kézzel dolgozok, ugyanis a másik eltört )
    S.A.M.U.E.L.- nek van igaza, tudni lehet, hogy Kálmannal ti hol találkoztok. De nem is ez a cél, nem meggyőzni akarjuk itt egymást. Pontosabban szabályozható egy pides gép, ezt nem vitatja senki, de van aki szereti a tökölős dolgokat. Egy rádió vezérelt Casio pontosabb a legjobban beállított mechanikus óránál, és mégis az utóbbi tetszik jobban. Okát nem tudom, kicsit olyan ez mint a szerelem. Egyiknek ez tetszik, másiknak az. De úgy leszólni más barátnőjét, hogy csak hasonló csajjal randiztál, nem elegáns. :)
    Na jó, megyek, mert felmelegedett a fej. Szép napot mindenkinek.

    [ Szerkesztve ]

    Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!

Új hozzászólás Aktív témák