Új hozzászólás Aktív témák

  • soldier2

    őstag

    válasz paljoc #29328 üzenetére

    Becsapott a környezet, mobilról meg azt sem láttam, hogy ez a Catler szett :)

    Más:
    A daráló beállítása még nem az igazi, de kezdem érteni, miért annyira népszerű a Cremina (meg úgy általában a karos kisgépek). Hihetetlenül finom, krémes állagú kávék jönnek le rajta, nem szőkül annyira gyorsan mint a Gaggia, és a korrigálási lehetőség, hogy ha picit durvább a daráló állása a kelleténél, szintén csodás (egy fokozat a Lux-on, a Gaggián már zubogott, itt menthető volt a shot). A túl finom őrleményt nehezebb korrigálni, már sikerült beborítanom a pultot zaccal befulladás után :). Sokkal, sokkal megbocsájtóbb a darálási és előkészítési hibákkal mint a Gaggia. Az orphanos hőmérő csík meg számomra nélkülözhetetlen.
    Amit viszont nem értek, hogy mi kerül ezen újon ennyibe. Gyakolatilag a LM Linea minivel (vagy Dalla Corte super minivel) van egy árban, amikhez képest egyszerű, kicsi, amolyan játékszer, de mégis rohadt jó kávét lehet vele készíteni.
    Egyelőre marad :)

    [ Szerkesztve ]

    Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!

Új hozzászólás Aktív témák