Hirdetés
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- GTA V
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PS Vita / PlayStation TV
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- Old Skies teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seangaijin
senior tag
Egy kis kamionos videó a hétvégén lezajlott kamion EB-ről a Hungaroringen.
A vasak szerelmesei a linken elérik, szép napot!
Truck Championship -
KaLeun
senior tag
Gondoltam, hogy jó lenne valami autós játékot elővenni és steamen pont belebotlottam az általam egyik legkedveltebb változatába, a kamion versenyzésbe (truck racing). Habár az FT2013-ról hallottam valahol, de kissé meglepett, hogy az az utóbbi 1-2 évben kijött kettő arcade is (bár a World Truck Racingnek elég rossz a híre). Bemelegítésnek csináltam egy kis listát az általam ismert játékokról:
Mercedes Benz Truck Racing,
Super Trucks Racing (PS2),
Truck Racing by Renault Trucks (és az egyszerűbb netes/mobil változatai),
Super Trucks (miniclip),
Truck Racer,
Fórmula Truck 2013,
World Truck Racing.A listából kimaradt a Super Trucks Racing 2, Maxx Trucks és a Hard Trucks széria, mert ezek szerintem arcade versenynek is kevesek ill. gyengék.
Tudom, hogy néhány játékban nyomokban volt valami kamion verseny (Toca3?) és készülőben volt valamelyik szimhez egy mod is. Tud még valaki valamiről?
-
k2 00
csendes tag
irjon akinek meg van cd-be a euro truck simulator
-
Egál5
csendes tag
Nagyon szeretem a kamionokat!
-
alien_
őstag
válasz
TURBO PITYU #79 üzenetére
Ha az 18 Wheels of Steel: Across America -ra gondolsz, itt megveheted, vagy letöltheted a demót.
Illegláis tartalmak küldése/letöltése tiltott a fórumon, ezt itt ne is nagyon erőltesd. -
Ramius
őstag
válasz
TURBO PITYU #79 üzenetére
Namégegy.
Előszöris across, nem actros.
Másodszor a warezt itt nem tolerálják. -
TURBO PITYU
csendes tag
de jobb lenne csak az actros amerikát küldené valaki köszi
-
TURBO PITYU
csendes tag
de viszont kéne az actros amrika vagy a haulin akinek meg van iso fálj ba az lécci küldje át msn en lécci köszi msn cimem pityu115@hotmail.com köszi
-
Ramius
őstag
válasz
TURBO PITYU #76 üzenetére
Legközelebb nézd meg, hogy mikor íródott a hsz amire válaszolsz
Most kifogtál egy 3,5 éveset. -
peterr80
csendes tag
Vagy adhatnátok tippeket, mért lép ki a king of the road játék közben??
-
peterr80
csendes tag
Szevasztok. Tudtok nekem ajánlani olyan kamionos játékot amien a king of the road volt??
megvan a 18 wheels of steel + az Euro truck simulator 2009 is, de mindkettőben csak menni kell. Mivel ezekböl hiányzik az hogy tudj embereket felfogadni, licensért harcolni, versenyezni. -
zohan16
csendes tag
Sziasztok!!! hol lehet letölteni a 18 wheels of steel haulint?aki tudja az lécc vegyen fel msnen(dsoos@freemail.hu) elöre is kösz!!
-
mralien2
csendes tag
Hello Nekem egy online MMO stílusú kamionos játék kellene ha tud valaki mondani egyet akkor plz tegye meg! Előre is köszöntem BÉKE!!
-
Dawko
csendes tag
Sziasztok!
Hallottatok-e már a EURO TRUCK SIMULATOR nevű játékról?
Most kéne, hogy kiadják januárban. Már nagyon várom!"Valósághűen lemodellezett kamionokkal kell száguldoznunk Európa szintúgy élethűen felépített tájain, mindenféle rakományokat időre leszállítva Berlintől Rómáig, Madridtól Prágáig és tovább, az öreg kontinens számos városába. Ráadásul a srácok azt ígérik, a pilótafülkében körülnézve épp olyan látvány fogad majd minket, mint az életben: működő, valós értéket mutató helyzet-, üzemanyagszint-, hőmérsékletjelzők, sebesség- és fordulatszámmérő, ablaktörlő és minden egyéb kütyü, amely a száguldás és vezetés élményével együtt visszaadhatja azt a semmivel össze nem hasonlítható érzést, amit egy ilyen szörnyeteget terelve és kordában tartva átjárja az embert"
A grafikája nagyon jó lesz!
[link]Itt van pár kép a játékról.
-
bence3456
csendes tag
helloka
-
Jancsii
csendes tag
Csá!
Imádom a kamionokat delagjobban a scaniat a legkirájabb kamion.
És korva drága 20.000.000Ft sajnos mérnem 1Ft. -
KicsiPoo
csendes tag
Köszönöm szépen!!
-
KicsiPoo
csendes tag
Sziasztok!Látom,hogy az oldalon kamionos játékokról beszélgettek!Én keresek egy régi játékot az is kamoinos de nem tudom mi a címe!Árukat kellett szállítani,meg a játék közbe jöttek rendőrök akik elfogtak meg helikopterek!Remélem,hogy tudtok nekem segíteni,vagy az is jó ha ugyan ilyen játék csak már ujjabb verzióba!Előre is köszönöm a segítségeteket!Sziasztok
-
Newyorker
addikt
Jön most ki valami értelmes kamionos szimulátor?
[Szerkesztve] -
Scania007
csendes tag
hello
-
scania
csendes tag
én szeretem a kamionos játékokat
-
Out
addikt
Igazabol a game overt ugy ertettem, ha vegigmesz a jatekon, csak ezekszerint nem jol fogalmaztam. Egyebkent az miert van hogy vannak olyan aruk amiket valamilyen oknal fogva nem vihetek, mert fekete a hattere es nem is tudok rakattintani. Errol tudsz valamit?
Illetve akkor ez nem ugy van, hogy minden varosban csak bizonyos szamu fuvart lehet elvallani, hanem ujra feltoltodik a lista, ha valamit elszallitasz?
Ha valami nem ertelmes abbol amit leirtam az csak a faradtsagnak koszonheto, bocsi :o) -
Out
addikt
Koszi a valaszt. Valaki igazan csinalhatna egy MMO-szeru jatekot, mert mar elegem van a szorny/jatekos-olos jatekokbol. Ilyen nyugis fuvarozos jatekot akarok :o)
A vonatot csak azert kerdeztem, mert az is kicsit szinesitene a jatekot.
mod: hopsz majd el felejtettem megkerdezni, hogy ennek a stilusu jateknak mi a vegcelja? Egyaltalan van olyan hogy game over?
[Szerkesztve] -
Out
addikt
Van olyan kamionos fuvarozos jatek amiben van multiplayer lehetoseg, vagy esetleg csak online lehet jatszani? Hetvegen kiprobaltam a Pedal to the metal-t, de a multiplayer-en kivul meg egy dolog hianyzott belole nekem. Miert nincsenek vonatok sehol?
-
Krapy
tag
Hello!Olvastam hogy vannak cheat ek a Hard Truck HAULIN hoz!Igaz ez?Meg valaki próbálta e már?
-
rauschie
senior tag
kedves mindenki!
véletélen néztem be a to(ty)ikba, és gondoltam véleményt mondok.
drága bigman.
neked valahogy érzéked van egy első oldal összeronditásához.
kedves kiskokó.
senkit nem zavar ha te utálod a totyik szót, de mindenkinek joga van leszarni.
a másik h tényleg lehetne vmi értelmesebb cime a témának, ennek felesleges újat indítani, ettől függetlenül szurkolok, mert a kamionos játékok közt vannak nagyon jók.
mod: off, ha gondoljátok lehet takaritást kérni.
soak: vagy arra hajt vagy nem.....
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
bigman00
tag
válasz
Mr.Skyline #41 üzenetére
Én nem emlékszem hogy TÉGES elküldtelek volna ''melegebb éghajlatra'' és nemhiszem hogy eléggé ismersz ahoz hogy lúzernek állíts be és bármilyen meglepő nem is értek veled eggyet. A kamionok pedig ha nem is érdekelnek kifejezetten jáccottam a 18 wheels of stellel. A másik pedig légy oj jó ne mondjad már meg nekem hogy mit hol mikor és kivel csinálok. THX és elnézést hogy ismét bezavartam TALÁN nem lessz nagy feladat tovább tekerni a görgőt anélkül hogy még valaki rendesen leszólna mondván mé szólom le az amugy KI..SZOTTUL értelmes topicot ... jó beszélgetést sok jó onolást !
-
Mr.Skyline
senior tag
te meg egy igazi lúzer vagy, hogy megnézted ezt a topicot, mivel szavaidból azt veszem észre nem érdekelnek a kamionok, csak úgy megjegyzem: ha unatkozol akkor ne értelmetlen dolgokat irjál számodra teljesen értéktelen topikokba, hanem keress olyan témát ami érdekel is, vagy játszogass a gépeddel vagy bánomisén... és lehetőleg értékeld át a mondanivalómat, mielőtt elküldenél melegebb éghajlatra. köszike
sorry az OFF-ért!
[Szerkesztve] -
Xelo
addikt
nahh qss, ne offoljátokk szét ezt a kiri kis totyikot mert má'.. szal tök ideg vok
[Szerkesztve] -
bigman00
tag
ÁUCCCCS! (ez fájt)... egyébként nemtudom miért hiszik azt rengetegen, hogy mindenki a rangra hajt. nekem például (és ezt halál komolyan mondom) egyáltalán nem számít hogy tag, vagy senior tag vagy valameik a nemtudom hány féle rangból. Az írás módot illetve helyesírást meg már csak ezért sem lehet b....gatni mert ez amolyan elfogadott tény hogy
1: senki (még ha nagyon akar akkor) sem tud baromi helyesen írni
2: akinek van MSN-je az tudhatja hogy ezeket nem poénból, szórakozásból találák ki hanem azért hogy gyorsabban le lehessen írni amit akarok. Ezért írnak sokan SZÓVAL hejett SZVAL.-t vagy VAGYOK hejett VOK-ot ... mert egyszerűen ygorsabb. és így is megértik az emberek akkor meg miért nem elég akkor nomrálisan írni amikor kell. És szerintem itt nem kell... És nem kell az hogy válaszolj sőtt külön kérlek hogy ne válaszolj csak azt értsd meg hogy énnem azértlátogatom a PH-t mert rangot akarok (kit érdekel a rang) én azért járok ide mert érdekességeket tudok meg, híreket, és olykor olykor jkat lehet dumálni (vagy veszekedni) nnnna PEACE !
-
sharpapa
senior tag
Mikor legutóbb kezdtem el a pttm-et, egy nap alatt meglett a saját cég, sima homlokfau Flightliner kamion (nem tom a tipusát), alkalmazottaknak bazi nagy csőrös állatokat, és keresztbe kasba jártam a mappot, volt hogy 10000ért mentem el egyik végéből a másikba...ilyenkor már csak a kilóméter a lényeg (nekem).
Na de nemsokára megvan a Haulin (nem mondom hogyan), aztán megyen azzal is... -
Soak
veterán
Én is most a minap kezdtem el kamionozni ,szóval számomra van értelme a topicnak
U.i.: Ne foglalkozz vele, hsz-t gyüjt általában midnenhol flamelő hsz-ekkel provokálja ki a vitákat ,igy nagyobb rangra szert téve
U.i.: Majd most erre is biztos válaszol de én nem fogok
[Szerkesztve] -
Kiskokó
veterán
... fulladj bele a TOTYIKodba!
Nemnagyon izgat hány emebr ellen fordulam szembe akkor is utálom.. ez olyan mit pl I AM irta talán hogy ki nem állhatja amikor a vagyokat VOK-ra röviditik stb stb.. na ez nekm igyvan ezzel a TOTYIK szóval.. else tudom képzelni a TOPIC szóbol hogy tudott kialakulni.. -
bigman00
tag
(18 wheels of steel 2 egész jó volt) (asszem a kettő volt az
)
-
bigman00
tag
(18 wheels of steel 2 egész jó volt) (asszem a kettő volt az
)
-
bigman00
tag
Azt hogy TOTYIK nagyon sokan használjál így most kb a PH tgjanak a fele ellen fordultál csak azért mert ők is ki szeretik mondani azt hogy TOTYIK egyébként én nem kifejezetten kedvelem a TOTYIK szót de mostmár nemcsak hogy poénból de büszkeségből is kimondom hogy TOTYIK !!!
Na meg aztán ilyen alapon minden kis idióta ötletnek nyithatunk TOTYIKOT hogy aztén baromi sok értelmes TOTYIK legyen... külön az ilyen TOTYIKOK megnyitása ellen vannak az un. gyűjtő fogalom névvel megáldott TOTYIKOK ... hogy ne kelljen minden baromság ellen TOTYIKOT nyitni ... na most aztán jó sokszor kimondtam hogy TOTYIK és ''nagyon remélem'' gyönyörű szókincsel megspékelt válaszodat is olvashatom... (a faszodba mááá) -
bigman00
tag
Úgy bírom az ilyen totyikokat... tök jókat lehet rajta röhögni. Komolyra fordítva a szót: az ''azonnali játékos kérdések órája'' totyikba gyakran beírnak olyasmiket hogy minek nyílt ha egyszer minden jáéknak van totyikja. Na most sztem azért van értelme mert ha valaki csupán 1 kérdést akar feltenni akkor nyugodtan fáradjon oda de ilyen totyik hogy: kamionos játék.. hát ez lol
legközelebb majd olyan totyik nyílik aminek kb ilyen címet kéne adni: 1 játék. A nyitó szövege meg monyuk olyasmi hogy: ''sajna nemtom mi a neve a gamenek de nekem nagyon teccik, nem tud róla valaki valamit ? ''
(ezt meg zárni kéne)
-
Superman
nagyúr
Mercedes Benz Truck Racing. Még mindig gyönyörű a grafikája és versenyjáték, nem fuvarozós, stb.
-
Dashes
őstag
http://www.podbotntex.dox.hu/
aki ki szeretné próbálni 140MB -
zsulboy
senior tag
válasz
Mr.Skyline #20 üzenetére
Én kipróbáltam,a gafikája szebb mint a convoy-é de nagyobb változást nem nagyon vettem észre!
De nekem bejött!! -
Krapy
tag
válasz
Mr.Skyline #20 üzenetére
Hello!Valahol azt olvastam,hogy kijön a héten!De hogy hol azt már nem tudom!Ez nagyon jó game lesz!
-
Kiskokó
veterán
Hello! leirná vlaki hogy melyi ka LEGJOBB kamionos játék mostanában ami már meg is jelent?? Rig n roll vagymi az emgjelent már. és a 17wheelsnek az uj rész?? köszi..
-
Mr.Skyline
senior tag
Sziasztok!
''18 Wheels of Steel - Haulin'' nevezetű game-ről tud valaki?
egy pár kép a hivatalos oldalról:
[link]
[Szerkesztve] -
.Tomy.
csendes tag
Hi!Feltettem a Hard Truck - Across America-t...Formula Force GP-vel szeretnék játszzani,és a ha vezérlést Formila Force GP-re álíítom,nem működik a kormányzás!Segítsetek please!
-
LJoE
senior tag
atyaúristen mi van itt
18 wheels of steel : across america
18 wheels of steel : pedal to the metal
itt egy topic ezeknek a játékoknak (a kereső a barátod...)
Bővebben: link
a pttm az újabb (nem ujjabb, nem actross, nem hurd mert ezeknek a szavaknak elég kevés értelme van, de semmi baj)
a legújabb tag pedig elviekben az
18 wheels of steel : convoy
ennek nyílt is új topic
Batman, te is inkább moderálnál... -
tomwolf
csendes tag
Mármint az az American Actross,vagy nemom,h hogy irják...
-
tomwolf
csendes tag
Kösszz..És az a Hard Truck - American ....?Az nemjó?Lécc mondd meg hogy irják.
-
tomwolf
csendes tag
Sziasztok...Nem tudjátok,mi a Hard Truck legujjab része???Nagyon megköszönném
-
sharpapa
senior tag
Ja mellesleg találtam egy ilyet is:Bővebben: link
-
tankman
tag
Truckpol nevű játék is készülget, bár az online lesz ha jók az információim
Bővebben: link -
Kiskokó
veterán
Hát van oylan hogy : King Of The Road. 18wheels of steel 1-2-3.d része ( 3 még lehet nics)
Hard Truck... -
sharpapa
senior tag
A Hurd Truck legujjabb része a The Pedal to the Medal
Király a grafikálya
-
Batman
őstag
Én már várom a legujabb szerzeményt. -
MoneyM
senior tag
Big Mutha Truckers erről illetve erről Big Mutha Truckers2
játékról, valaki valamit tud?
Big Mutha Truckers kipróbáltam ennek a demoját, itt versenyezni kell?
Én azt hittem itt árukat kell vinni! -
MoneyM
senior tag
Sziasztok!
Nagyon szeretem az ilyen játékokat!
Nem tud valaki ilyesmi játékot mondani?
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest