Új hozzászólás Aktív témák

  • Lortech

    addikt

    válasz CyberPunk666 #22560 üzenetére

    Én másik oldalon el szoktam mondani jót is, rosszat is, jobban is, mint amennyire érdekli a jelentkezőt, nem csak arra keresem a választ, hogy nekünk megfelel-e a jelölt, hanem hogy ő minket keres-e. Fontosnak tartom az őszinteséget a legelejétől kezdve. Én is azon dolgozom nap mint nap, hogy őszintén azt tudjam mondani, hogy jó az, amit csinálunk.
    Jelöltként ezer apróságból le lehet szűrni értékes információkat, csak kérdezni kell, jókat és sokat, nyilván ha ebben nem partner a másik fél és nem biztosít erre lehetőséget, csak arra összpontosít, hogy te megfelelsz-e nekik, akkor kuka.
    Megírhatnám, hogy számomra mely szempontok fontosak és konkrétan miket járok körbe egy felvételinél, de ez mindenkinél más és más. Át kell gondolni, mik azok az értékek, témák, amik fontosak számunkra, mik azok a problémák vagy helyzetek, amiket szeretnénk elkerülni egy új helyen, mik azok a pozitívumok, amiket viszontlátnánk, és ezeket kell körüljárni.
    Nyilván nincs 100%-os bizonyosság, erre van a próbaidő, de azért lehet csökkenteni a kockázatot egy tudatos hozzáállással, szemben azzal, hogy beleugrunk az ismeretlenbe 2 órányi ismerkedés után.

    Thank you to god for making me an atheist

Új hozzászólás Aktív témák