Hirdetés
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- GTA V
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PS Vita / PlayStation TV
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- Old Skies teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
endre1989
csendes tag
Ha én CS coundition zero játékszervert akarok készíteni, milyen lépéseket kell megtennem?
-
ThePetest
csendes tag
Hali!
Új Aion szerver létrehozását tervezzük. Jelenleg itt tartunk: http://aionswift.com
Szeretnénk létrehozni egy igazán jó magyar szervert. Fejlesztőkre és megbízható GM-ekre egyaránt szükség van. Akinek van kedve segíteni az küldjön egy emailt: thepetest@gmail.com -
GigaByte.
csendes tag
Üdv!
Azt Szeretném kérdezni! Csinálok otthon szervergépen játékszervereket! és árulhatóm-e, pl. embereknek, klánoknak? Ha igen akkor mi a feltétel vagy jogszabály?
Kössz!
-
<Lacy85>
addikt
Sziasztok. Engem érdekelne a téma. Nem csak otthoni célra, hanem komolyabban is. Hogyan lehet létrehozni egy szervert egy játékhoz?? Lan nem érdekel, csak a Net.
Válaszokat előre is köszi -
tru3
csendes tag
Hi
Csináltam a napokban egy COD2 otthoni szervert a Lap Toppal (én a PC-n játszok). Minden tökéletesen megy, a beállítások jók. A netem 1Mbit/s-os kábelnet. Csak 2v2-t szoktunk rajta játszani. Ha magyarok vannak a szerveren, semmi gond, még a 6 embert is simán bírja, de a külföldieknek (bármelyik országból) 90-100 körüli pingjük van. A játékosok számával nincs gond, és az ország sincs messze. Pl. Németek, Hollandok. Nekik kb. 50-60-as ping a megfelelő a magyar szervereken. Valami külföldi korlátra gyanakszom, ha van ilyen. Nem tudja valaki, hogy lehetne ezt megoldani vagy esetleg ez az otthoni szerver egyik hátránya?
-
DeusHun
őstag
Na? Senkinek nincsenek ilyen ambíciói?
Csak én vagyok ennyire mazochista?
-
Spirit
őstag
Az upload a lényeg ugye, mert az a szűk keresztmetszet.A játékok nagy átlagban 2-5kb/sec között forgalmaznak. A kapcsolat minőségétől függően tudja tartani a pinget. Nálam pl (régen) 256kbit-es upload-al adsl-ről 3-4 embert bírtam tartani 40-50-es pinggel, ha efölé mentem, akkor elfogyott a sávszélesség, és a pingek az egekbe szöktek(>1000).
Most,hogy 1mbit-es up-om van, a Cod2-ben pl 12 embert bírok el 30-50 közötti pingekkel, 13 embernél már szétesik és többszázasok lesznek.(1 embert egyébként 15-20-as pinggel bír). A Diablo ugye már régi játék, volt ismerősöm,aki 56k-s modemmel tolta, és 200 körüli stabil pingje volt. 1mbit körüli kapcsolattal szerintem 2*8 embert elbír, vagy akörül. -
DeusHun
őstag
Üdv mindenkinek!
Nem tudom ki gondolkodott már olyanon, hogy egy saját játékszervert hoz létre otthonában, de én már túl vagyok ilyen elmélkedésen is.
Ez a totyik arra lett létrehozva, hogy megvitassuk ennek nehézségeit, ütközőit, tippeket illetve tanácsot adjunk mindazoknak akik akár lan-ra, akár netre szeretnének otthonról kiszolgálót indítani akármelyik játéknak.
Jómagam egy Diablo 2 bnetd szerveren törtem a fejem mert néhányonknak a baráti társaságomból megint D2zni támadt kedve. A program meg is van hozzá, a PvPGN (Player vs Player Gaming Network, [link]) mely sok játék futtatását támogatja, olyanokét mint a StarCraft, Diablo II, és Warcraft III, a legtöbb Westwood Online klienst, pl a Tiberian Sun, Red Alert 2, Yuri's Revenge.
Egy helyen viszont elakadtam az ügyködésben.
A szerver maga fut is, müxik is, de csak külső ip-ről. Mi a router mögött öcsémmel se játékot kreálni se másokhoz csatlakozni nem tudunk, és még a külső ip-seket sem látjuk. Van valakinek vmi megoldási javaslata? Netán tapasztalat ilyen téren?
A routeren a porttovábbítás mindhárom használt portra megtörtént.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest