Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz manchester85 #34800 üzenetére
WP7/8
-
joey04
titán
Hát nálam egészen konkrétan valami HTC lesz ebből, ha az Apple ebbe az irányba megy.
-
manchester85
veterán
válasz joey04 #34803 üzenetére
Egyébként én már azt sem értem, hogy Ive-nek mi köze a szoftveres fejlesztésekhez? Mert az oké, hogy a készülékek formatervének minimalista kialakítása az ő végletekig kifinomult ízlésének eredménye, na de a UI egy teljesen más kérdés. Az én laikus meglátásom szerint ez két külön terület.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
Totheground
addikt
válasz manchester85 #34804 üzenetére
De a jó izlés és meglátások megmaradnak. Szóval én reménykedem.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
r3dsnake
nagyúr
Nézegettem az i4S árakat a piacon, egész kellemesek már. Nagyon elgondolkoztam, hogy ne várjak őszig a váltással. Bár az i5 is lassan elfogadható áron lesz (120 környékén lehet találni, de tegnap láttam 100-ért kicsit sérült házasat. Mondjuk már elvitték.)
Amúgy totál elég lenne nekem az i4, ha nem fogná vissza az apple... Pl. nagyon zavaró, hogy használhatatlan a böngészés/netezés, ha megy egy app/zeneletöltés a háttérben.
-
mondomén
őstag
válasz r3dsnake #34806 üzenetére
Ha jo lesz az uj dizajn lehet vissza valtok. Gondolkozom egy mac-en is a regi pc helyett, bar meg van benne szufla 1-2 evre.
Amugy en akkor dontottem el, hogy valtok mikor uton voltam zenet hallgattam, neteztem meg kozben navigaltam. Hat iszonyat akadt az i4...
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Remelem semmi mert elég gàz ez a flat
-
nord_
veterán
Gyerekek, azon izgultok, amiről még semmit se tudtok...
-
SÖ
addikt
Új opciók az értesítési felületen, és gyors elérésű kapcsolók.
1. Ismét a Cydiaból épitkeznek
2. Akkor most a Google fog perelni?Ive meghírdette a Google féle konvergencia programját
Lehet vitatkozni, de nem megsértődni. Amúgy a Play beépített zenelejátszó kapott egy frissítést, most tényleg szebben szól mint az iPhone. Mike Oldfield-ot hallgatva már subbasszusok is vannak. iPhoneon soha nem ment le ilyen mélyre.
Ezt a hsz-t is Nexusról írom, de a Chrome alól. . Az egyetlen böngésző amivel gyorsan lehet dolgozni, csak sok erőforrást igényel, melegszik.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem nagyon barátságtalan ez a nagy feketeség.
i6 Silver
-
r3dsnake
nagyúr
válasz manchester85 #34814 üzenetére
Szintén. Vagy legalább ne ez a kék-fehér-szürke kombó lenne rajta. Igazából főleg a kéket nem értem, hogy minek, és miért pont az. Fekete-fehér simán igényesebb lenne ettől.
-
Totheground
addikt
válasz manchester85 #34814 üzenetére
Szerintem is ronda. Az iOS megoldása sokkal izlésesebb, bár a notification sync és az egyszerű bezárás (a kis x helyett) illetve egy "collide group" opció nem ártana.
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
kenny123
addikt
Ki milyen alternatívát ajanlana Facebook chatre ipaden?
Alap db pap jo lenne, de nem megy a push. :/Xero: vagy én, mert nekem sem i5on, se Mini-n nem megy. :/
[ Szerkesztve ]
yo
-
r3dsnake
nagyúr
Bár nem szeretem az ilyen "motoros rock-ot", de ez kifejezetten jó: [link]
-
Ragnar95
félisten
Szintén. Én se értem, amikor valaki írja,h azért használ FB Messengert, mert nem jó neki a push az fb appban, nálam mióta iOS-t használok, tehát 2,5éve tökéletes
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
vadászcsiga
félisten
Új értelmet nyert az elfáradt Freemyapps most hogy van az Amazon appstore a tabomon
Kezdésként lecseréltem a Swiftkey billt legálisra[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Fikázós win reklám [link]
-
Ragnar95
félisten
-
GALARDO
addikt
Ismét egy hangulatos iPhone reklám.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Tibee86
nagyúr
válasz mondomén #34807 üzenetére
i4-el az a gond, hogy már szimplán egy beállítások megnyitásánál is rengeteget gondolkozik. Mappa lenyitásánál laggol, ésatöbbi..... és ugye ilyenkor semmi terhelés nem éri, ha valamit csinál is az ember rajta, akkor egyenesen botrányos a sebessége.
1-2 napig telefon nélkül voltam a cserénél, galaxy mini2-öt használtam, az is villámgyorsnak tűnt az i4-hez képest.[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz vadászcsiga #34835 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy egy Galaxy S 2 mini kizárt, hogy villámgyors legyen egy i4-hez képest. Ez enyhén szólva is túlzásnak tűnik.
i6 Silver
-
R a y
senior tag
En csak a legszuksegesebb appokat telepitem az iphone 4re, es igy elfogathato a sebessege. Egyebkent ha sok mappat hasznalunk iphone 4 alatt, na azt mar megerzi, akkor vannak akadasok mind a rendszer navigacio alatt es mind a mappa lenyitasok alatt! De nekem a rendszer szerencsere nem akadozik, ha van is akkor nagyon ritkan van...
Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
Tibee86
nagyúr
Jobban belegondolva ezt is nagyon ügyesen csinálja az Apple. Mert nem azért másztam már falra néha a lassúsága miatt, mert épp nyomogattam egy 4S-t, vagy egy 5-öt, és hogy ahhoz képest milyen lassú, hanem mert frissítésről frissítésre szépen eljutott olyan szintre, hogy már kifejezetten zavaró. Persze van, akinek ez fel se tűnik, de akinek másfél- két éve megvan, az megtapasztalta.
Összességében végül is nem abból lett elegem, hogy lassú az i4, hanem abból, hogy tudom honnan indult, és hogy milyen szinten kényszerítik az embert, hogy vegyen egy újabbat.
Szerintem iOS7 megjelenésével ugyanez lesz a 4S-el is.manchester85: Pedig nem túlzás, ott nem volt olyan, hogy rányomtam a beállítások gombre, és 2 mp-ig gondolkozik mielőtt történik valami. És elég sok helyen ugyanez.
S2 mini szerintem nincs is, bár fene tudja, ez egy sima mini2 volt. Nem proci/memória igényes dolgokra gondolj, hanem alapműveletekre, tárcsázó megnyitás, beállítás megnyitás stb.[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Tibee86 #34838 üzenetére
Na igen, így már más
Én most nagyon óvatos leszek az iOS7-tel, a 3GS-emen elsiettem a frissítést, 4S még épphogy jó a 612-vel, és fogalmam sincs hogy tetszeni fog e a következő ikészülék úgyhogy sztem nem frissítek. Ha bejövős lesz az új lecserélem, feltéve ha nem 5S lesz
[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
Multitaskot nem pucoltam ki, ment a zene, közben meg safari (3-4 tab volt nyitva) és térkép között ugráltam mert kerestem egy üzletet a közelben. Botrányosan szar volt, egyszerűen ezt már nem bírta. Na most hasonló helyzetben az S3 is képes össze hányni magát. Nem annyira mint anno az i4, de ez is baromi idegesítően akad mikor például a multitaskot használnám. Persze kis zene, kis twitter meg böngészés nem érdekli, de ha kicsit jobban meghajtom... Főleg mikor 1 hete nem indítottam újra. Persze mindez smooth custom rommal, gyárival sztem földhöz is csapnám. Kéne már egy olyan mobil ami bírja mikor így használom. Szerintem nem nagy elvárás. Szívesen kipróbálnék egy i5-öt, de még a fehér is könnyen sérül, ráadásul csak a fekete tetszik.
-
Tibee86
nagyúr
válasz vadászcsiga #34839 üzenetére
Én se hinném, hogy fel fogom rakni egy darabig a 4S-re. majd ha más jó sokan letesztelték.
Sőt, mivel az a terv, hogy a 4S csak az új megjelenéséig lesz meg, lehet, hogy egyáltalán fel se rakom majd rá, így majd új telefon-új iOS.
Kérdés nálam is persze, hogy mennyire lesz ütös az új, mert ez a távirányító feeling nem igazán jön be nekem, de akár az iOS7-et is megcsinálhatják olyanra, hogy már amiatt is más gyártó után kell nézzek.[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz vadászcsiga #34842 üzenetére
Közben rájöttem, hogy hamar le tudom majd tesztelni a 4S-t iOS7-el. Szépen elveszem anyám telefonját, felrakom rá, és máris első kézből láthatom, hogy milyen hatással van rá.
-
Tibee86
nagyúr
válasz vadászcsiga #34844 üzenetére
Szerintem ha az egész UI-t átírnák, akkor is beletelne pár napba, mire feltűnne neki, hogy valami nem stimmel. -
mondomén
őstag
Fu, ez a fekete One de krva jól néz ki. Kíváncsi vagyok jobban bírja e mint a fekete i5...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 Pro teszt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Autós topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs