Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
korpicschess
veterán
válasz Ragnar95 #35646 üzenetére
Óh az nagyon jó. Középen is kibékülök vele, valamiket tuti elrontottam.
Mostmár kíváncsi vagyok... Infóra nem, mert az szar lett. Meg a törim csak 77%. Mat-fiz-angol-magyar viszont mind jo lesz szvsz (remelhetoleg 89%-nal nem lesz rosszabb koztuk, de majd hnap kiderul).Van értelme és jó nagy szívás. Azért ezeket kell tudni. Pl. ha nem tudod az addíciós tételeket, akkor hogy gondolkozol velük (ez egyébként nincs tételben)? Meg illik tudni, hogy mi miért van.
Sulibol kozepszinten allitolag vki azert bukott meg, mert rossz feladatot irt be oda, ahova azt kellett h mit nem valaszt. Igy amihez irt, azt nem lehetett ertekelni.
[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Ragnar95
félisten
válasz korpicschess #35651 üzenetére
Ok,h tudd az addíciós tételt, de ott van a fv táblában benne... Bizonyítani meg semmi értelme nincs ugyanazt, amit már milliószor bizonyítottak előttünk...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
korpicschess
veterán
-
Ragnar95
félisten
válasz korpicschess #35660 üzenetére
Tudom, h ott nem lehet, aminek megint semmi értelme sajna...
Blaise: szerencsére nagy valószínűséggel kihagyom a magyar felsőoktatást, úgyhogy nem kell majd annyit sz@pnom az elmélettelPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz Blaise #35664 üzenetére
Tudom,h nem úszom meg, de szerencsére ott az elméleti része nem olyan durva, főleg mérnökin, IT-n meg az infóban van sok elmélet De sajna tudom,h teljesen nem tudom sehogy sem megúszni a matekot, az a velejáró rossz
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz korpicschess #35666 üzenetére
Miért lenne angolul nehezebb, ha megfelelően tudsz amgolul Persze, az eddig tanult fogalmakat meg kell tanulni angolul, de az új anyagrészek semmivel nem nehezebbek...
-
Xero
nagyúr
válasz korpicschess #35669 üzenetére
Azért egy bizonyos nyelvtudás fölött nem nagy kaland gondolkozni. Semmivel sem nehezebb.
Én rendszeresen gondolkozom és álmodom is angolul. Ez utóbbit jellemzően akkor, ha pár napja folyamatosan használom. De francia nyelven is gondolkozom, de ahhoz kell jó pár nap, hogy átálljak. -
Ragnar95
félisten
válasz korpicschess #35669 üzenetére
SAT is simán ment angolul, TSA is, ha megvan a megfelelő angoltudás és fordítasz egy kis idő a matematikai angol megtanulására, semmivel sem nehezebb...
Amúy megvan az emelt infó is, 92% az írásbeli 2%-al jobbra számítottam, pár helyen szemét volt a javítókulcs (a mintának megfelelően formázás a feladat, ugyanolyan a weblap, mint a mintán, de a javítókulcs szerint <p> kell bekezdésekre tagolni, <br> nem megfelelő és hasonló kedvességek...Mondjuk fölösleges ezen idegesítenem magam, emelten elég jó a 92% isPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
korpicschess
veterán
válasz Ragnar95 #35671 üzenetére
Egyik havernak 93% lett az emelt infó, másiknak 94%.
Nekem ezek lettek:
(infó 76% (91/120))
töri 77% (69/90)
emelt matek 89% (102/115)
magyar 92% (92/100)
angol 93% (109/117)
fizika 95% (86/90)
Kerekítettem mindenhol. 150 lesz a max ugye mindenből.
szerk: infó nem számít, mert a fizika jobb[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Cyberpunk
félisten
válasz korpicschess #35674 üzenetére
A töri meg az infó miatt szégyelld magad!
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Totheground
addikt
válasz manchester85 #35673 üzenetére
Nalam az "es mi volt ma az irodaban/meetingen" kerdes szokott ugy vegeterni, hogy a valaszban tobb az angol, mint a magyar.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Bling95
őstag
na hát ha valami ilyesmi lenne jövőre nekemis azzal tökéletesen elégedett lennék
95ös fizikának örülnék ősszel
-
Ragnar95
félisten
Grat, szép eredmény, BME-re bőven bejutsz vele
Sőt ha jó lesz a fizika, matek szóbelid, simán duplázhatsz is és alig vesztesz pontot
Nekem eddig ennyi van csak előrehozottan:
angol emelt 91% (109/120)
infó emelt 92% (110/120)
DanielK: ja, de amikor annyi a feladat,h formázd a mintának megfelelően és nekem full ugyanígy néz ki, akkor miért is raknak bele olyat a javítási útmutatóba,h minden szó külön bekezdésben legyen Mondjuk ezen a 2ponton tényleg nem múlik semmi, de akkor is
Mondjuk haverom, akivel együtt emelteztünk, meg én is vesztettem 1 helyen pontot elég epic faillel, mert amikor mentettem a weblapot valami.html-t írtam be névnek és a program is mögé rakta a kiterjesztést, így valami.html.html lett és ezen buktam 1 pontot Haverom meg a weblap fejlécének megszerkesztendő képre 5pár lábnyom helyett csak 9db-ot másolt és ezen bukott 2 pontotPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
DanielK
addikt
-
Ragnar95
félisten
válasz DanielK #35681 üzenetére
De nem a headinggel volt a gond, az látszik, persze, de a minta egy fekete-fehér kép volt és heading nem volt egyáltalán, csak bekezdések...
Pascalt is lehet használni programozáshoz, mit vársz tőlük?Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Cyberpunk
félisten
válasz Totheground #35686 üzenetére
Csak a formalitás végett, bár országgyűlési képviselőséghez például nem kell, sőt még értségi sem.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
r3dsnake
nagyúr
Ezekre a képekre nincsenek szavak: [link]
-
Bling95
őstag
Jolenne vegre egy ertekelheto fb mert nemmeleg hogy fagy , akadozik de meg az akkit igy ugy tabalja kb mint az infinity blade, folyamatosan porog a kis korok az akksi mellett ha fb appban vagyok ....
11:11 van es 15 %ra levan szivva az akksim
-
Tibee86
nagyúr
válasz Bling95 #35696 üzenetére
Amikor én használom, nekem teljesen jól működik, igaz nem sűrűn nyitom meg, nem lógok egész nap rajta, mint sokan.
madgie: Kb pont erre használom, de a messenger app.-ot nyitja meg. De ha kollégának már most 15%-on van az akkuja, akkor ott gazdagon fb-n lógás megyeget.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs