Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ittakary
nagyúr
válasz korpicschess #35800 üzenetére
Tilos ennyire rástresszelni. Abból csak baj lehet.
-
Csabee.
nagyúr
válasz korpicschess #35797 üzenetére
Hajrá! Matek szóbeli nem nagy szám , sima ügy lesz, hajrá!
[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
-
Xero
nagyúr
válasz korpicschess #35804 üzenetére
Nyugi nekem meg randim van este. Az se egyszerű vizsga.
-
nord_
veterán
válasz manchester85 #35806 üzenetére
Sanszos, hogy oral... nem anal.
-
Xero
nagyúr
válasz manchester85 #35806 üzenetére
Az elején oral. Aztán remélem, hogy később is oral.
(#35807) nord_ : Ne kiabáljuk el.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
Hajrá Djokovics.
i6 Silver
-
manchester85
veterán
-
Ragnar95
félisten
válasz manchester85 #35809 üzenetére
Hajrá Nadal Djokot nagyon nem csípem, túl nagyképű...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz manchester85 #35813 üzenetére
Djoko se játszik szebben
Nekem Federer a kedvencem, nála szebben és technikásabban kevesen játszanak Kár, hogy már kiöregedettPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz manchester85 #35815 üzenetére
Egy szóval sem mondtam,h szeretem Nadalt De vele nincs különösebb bajom, míg Djokoval van, így egyértelmű,h kettejük közül kinek szurkolok
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Egy barátom egy iPhone 4 (nem 4S) boldog tulajdonosa, viszont most kapott egy jó ajánlatot egy iPhone5 re. Elég sok rosszat hallani róla: szoftveres bugok, kieső gomb, kopó fed és hátlap, sokat jár szervízbe, stb. Érdemes lecserélni, vagy inkább várja meg az 5S-t?
[ Szerkesztve ]
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Ragnar95
félisten
válasz pocokxx #35817 üzenetére
Attól függ, mennyire jó az az ajánlat Alapból azt mondanám,h mostmár várja meg a következő modellt, mert pár hónap és bejelentik valószínűleg, viszont ha tényleg nagoyn jó az ajánlat, akkor nyugodtan fogadja el, mert jó telefon az i5 nagyon
A feketékről valóban kopik a festés, illetve párnak mozognak a gombjai, de se az elő, se a hátlapja nem kopik, csak a kerete, szoftveres bugok sincsenek, de ha lenne véletlenül, azt ki is javítja az Apple elég gyorsan és nem kell gyakrabban szervizbe vinni, mint a korábbi modelleket.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Möhe
addikt
218 hsz, 3 napja néztem be ide,esemény volt? érdemes visszaolvasni?
suli,suna,árvíz? -
M@te
senior tag
diplomás lettem rekreáció és egészségfejlesztés. ha tudtok melót írjatok!
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
Möhe
addikt
válasz manchester85 #35821 üzenetére
zajlik az élet -
Cyberpunk
félisten
Azért én nem lennék ennyire érzéketlen, még ha utálom is őket.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
válasz vadászcsiga #35825 üzenetére
Csak egy vélemény volt a sok közül.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Onderon
senior tag
tegnap túledzettem magam és fáj egy pár hónapos sérülésem mellkas tájékon, kulcscsont alatt. furcsa szúró fájdalom, de nem az izom, olyan, mintha a csontom fájna vagy a csont közötti valami. néha majd bebarnázom annyira. milyen rekreációs tevékenységet javasolsz?
[ Szerkesztve ]
-
M@te
senior tag
válasz Onderon #35827 üzenetére
hehe
nekem is van hogy fájt ott.semmiképp na csinálj olyan gyakorlatot ami széthúzza a mellkast. az se baj ha tartasz 2 hét pihenőt az egész edzésbe, szedj calciumot és magnéziumot[ Szerkesztve ]
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
Onderon
senior tag
régi jó kis agassi-sampras meccseket idézi amit djokovic és nadal most művel
-
joey04
titán
-
Ragnar95
félisten
Csak-csak meglett Nadalnak a 8.döntője is Amúgy Djoko szépen kitartott, nem hittem volna,h idáig kitart az utolsó szettben, miután Nadal átvette a vezetést...Stabilan szervált nagyon, Nadalnak meg nem ment annyira a fonák...
Amúgy elég durva lehet 4-5órán át folyamatosan koncentrálni + játszani, a folyamatos ritmusváltások nagyon durván lefárasztanak...Én is játszottam már 4-5órát, de azt úgy,h 1-1órát játszottam és közte 15-20perc szünet, de az is elég fárasztó volt és az semmi nem volt egy ilyen meccs üteméhez képest...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Onderon
senior tag
válasz manchester85 #35831 üzenetére
nem feltétlen a salakra gondoltam kizárólag, hanem magára a csatára. ki hogyan bírja, ki fárad el fejben, ki fizikailag, melyik játszmát áldozza be egy kis pihenés érdekében, ki tudja összeszedni magát, kinek mikor jön a hullámvölgy.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz r3dsnake #35837 üzenetére
Aranyos nagyon
Hol készült a kép?
Amúgy az oroszlán nem cica-kategória ilyen szempontból Bár egyiket se tartanék, de oroszlánt nem azért, mert nem hűséges, meg ki tudja, milyen betegségeket szed össze, hanem mert ki tudja, mikor harapja le a karom tőbőlPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz vadászcsiga #35840 üzenetére
Igen, körülbelül.
-
korpicschess
veterán
matek pipa, remelem 100% korul
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
bigdady
nagyúr
válasz vadászcsiga #35810 üzenetére
Hogy lehetsz ilyen retro -
Totheground
addikt
válasz korpicschess #35844 üzenetére
Na, ezen kellett pörögni?
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Csabee.
nagyúr
-
Blyan
félisten
válasz manchester85 #35815 üzenetére
Ki tudja, de én is Nadalt preferálom inkább, szintén Fed drukkerként.
De Djokot elismerem, nagyon jó játékos. Sőt, meg is nézem őt is, mikor van rá lehetőségem. Imádom a teniszt.
(#35844) korpicschess
Grat! Lementalistáztad?
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
r3dsnake
nagyúr
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #35810 üzenetére
Ősember
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest