Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totheground
addikt
-1,121,859Ft.
Mo. én igy szeretlek.[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Bling95
őstag
Ezt ense tudom , anyukam konyvelo, intez mindent, bar iden nincs semmi , tavaly volt
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Nekem tavalyra egy tárgynyeremény után kellett SZJA bevallást csinálnom, egyéb jövedelmem nem volt. Viszont elméletileg még 6500-at vissza is kapok, mert több adót fizettek be a szervezők a nyeremény után, mint kellett volna. Jövőre már az idei melós bevallás megy.
Viszont az elég furcsa, hogy a szövetkezet nem csinálja meg. Eleve akkor adniuk kellett volna ilyen adatlapot, amikor megszűnt a munkaviszony, hogy milyen költségekkel kell elszámolnia.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz mondomén #34559 üzenetére
Ilyen esetben viszont kellett volna csinálnia. Akár egyszerűsítettet, de kellett volna...
Akkor kezdődhet a reménykedés.r3dsnake: gondolom azt adtak is neki, de az csak azt jelenti, hogy volt jövedelme, ami után x összeg szja előleget vontak. Viszont a bevallást neki kell megcsinálnia (a diákszövetkezet nem úgy munkáltató, mint egy rendes munkahely).
[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
válasz r3dsnake #34561 üzenetére
Jovedelemigazolast kuldenek mailben. Ha nem kapod meg vagy valami, azert nem vallalnak felelosseget. (Ugye az alapjan toltod ki a papirokat)A mail meg ilyen formazatlan, igenytelen valami amibol aztan egy tapasztalatlan valaki szurje le, hogy mi van...
Nem tudjatok buntetest mi alapjan szamolnak? -
Cyberpunk
félisten
Lehet kapaszkodni hülyeség következik:
"rájössz, hogy a szuper mac os ilyen kis thumb képekből dolgozik kb, hogy folyamatosnak tűnjön az egész. sztem csinál a 24 megás képböl egy 3 megapixeleset, amit kedvére tud kezelni , mert összetojná magát ugy ahogy van."
Hope was the right choice, and it always will be.
-
bigdady
nagyúr
válasz Totheground #34551 üzenetére
EV vagy? Vagy egész évben nem fizettél előleget?
-
r3dsnake
nagyúr
Még mindig retek a netem. Letöltöttem egy operát a mobilnettel, így kínkeservesen használható böngészésre az otthoni net opera turbo módban. Még jó, hogy ma van az Xbox konferencia...
-
bigdady
nagyúr
válasz Totheground #34566 üzenetére
Korrekt összeget kötögethetsz ha ez csak az szja vonzata az opciókon szerzett jövedelemnek
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Totheground #34566 üzenetére
Online tőzsdézel? Itt is ilyen 40% körüli adót vonnak le, mint az online szerencsejátékoknál?
Amúgy újra jó a net.
-
Totheground
addikt
válasz r3dsnake #34569 üzenetére
Nem, brókeren keresztül. Az ellenőrzött tőkepiaci ügyleten keresztül szerzett jövedelmeket ugyanúgy 16% adó terheli.
Más: beállítom csoportos beszedésre a T-s számlát. Befizetési határidő 16.-a. 10.-én megjelenik a bankomnál aktív jelzéssel. 14.-én felhívom a T-t, hogy minden oké-e? Minden oké. 19.-én még mindig tartozom. Újabb hívás, a beállítás rendben, fogják vonni, várjak, minden oké. Ma még mindig tartozom, újabb hívás: hát, a biztonság kedvéért fizessem be, lehet, hogy csak jövő hónaptól lesz jó.
GG.[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz Totheground #34574 üzenetére
Hmmm 7 misi összekattintgattál. szép.
-
GALARDO
addikt
Hát ez az új Xbox...
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Ragnar95
félisten
válasz GALARDO #34578 üzenetére
Nincs valahol valami tuti összefoglaló? Engadgeten túl sok róla a cikk, streamet meg nincs időm nézni + le is maradtam a nagyjáról
Amúgy én jóideig tuti nem veszem meg, 100k sok egy konzolért számomra főleg,h Karácsonyra kaptam 360-atPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
r3dsnake
nagyúr
Én a Bluray meghajtón lepődtem meg.
-
GALARDO
addikt
válasz szentkuti11 #34588 üzenetére
GTA V biztos lesz, csak ezért vettem Xboxot.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Cyberpunk
félisten
válasz szentkuti11 #34588 üzenetére
Forza 5 is be van jelentve rá például. Az első 1-2 évben nem lesz nagy gond. Úgy a 70% jönni fog arra is. Max az nem, amit nem bír el a 360, és lusták lebutítani, átportolni.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Ragnar95
félisten
válasz GALARDO #34585 üzenetére
Köszi
Hát ahogy vártam, nem hozott semmi forradalmi újítást, ahogy a PS4 sem tette, csak a jobb grafika lesz az gyakorlatilag, amivel többet fog tudni, ami persze elég is, de azért annyira nem,h egyből vásárlásra ösztönözzönPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest