Új hozzászólás Aktív témák

  • manchester85

    addikt

    válasz korpicschess #34740 üzenetére

    A PC ipar szerintem még mindig teljesen más. Azért az komoly munkaeszköz, ahol bizonyos hardveres követelményeknek kell teljesülnie bizonyos munkafeladatokhoz. A mobilipar hardvere pedig egyelőre az értelmetlen benchmark tesztekre van kihegyezve meg a növekvő pixelek meghajtására. Vagyis az erősebb hardverrel ellátott telefonok felhasználása 90%-ban ugyanazt szolgálja, mint a gyengébbeké, csak gyorsabban, jobban teszi a dolgát.

    Kali!

    De miért kellene hogy érdekeljenek a hardveres adatok? Engem a felhasználó élmény érdekel. Hogy ezt milyen módon oldja meg a gyártó, ahhoz nekem mi közöm? Te el tudod dönteni puszta specifikációkból, hogy milyen user experience fogad majd?

    "miért ne számítson a szerviz?"

    Nem azt mondtam, hogy ne számítson, de azt ne mondd már, hogy ez egy elsődleges szempont telefonvásárláskor. Csókolom, egy Snapdragon 600-as telefont szeretnék, Samsung garanciával. :DDD Ugye érzed, mennyire gáz? A garancia fontos dolog, persze, de nem a garanciáért veszel telefont, hisz eleve a problémákat szeretnéd is elkerülni.

    A példád olyan, mintha azért vennél meg egy felvágottat, mert annak még 3 hétig tart a szavatossága, a másiknak meg csak 2-ig. Az elsődleges szempont az íze lesz (felhasználói élmény) nem a garancia, mert nem azt fogom használni. Az csak egy biztosíték ha baj van.

    [ Szerkesztve ]

    i6 Silver

Új hozzászólás Aktív témák