Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- PlayStation 4
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- World of Tanks - MMO
- Android játékok topikja
- Magic: The Gathering Arena
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gsx-rr
veterán
Meg szep! Szomoru ,hogy az atlag Magyar minimalis szinten se beszel semmilyen egyebb nyelvet.
Bizok benne,hogy ez azert a most felnovo generacioval azert valtozik.
Szerintem nagyon fontos legalabb egy eros kozepfoku angol nyelvismeret, de mivel Eu regio vagyunk a Nemet is ajanlott.
Persze sokan mondjak soha nem mennenek kulfoldre dolgozni,de azert nyitva kell hagyni a kaput a lehetosegeknek -
Gsx-rr
veterán
Hallottatok mar ekkora baromsagot?
Samsung tv-n nem lehet sem szerkeszteni sem torolni a csatornakat mivel torveny szabalyozza a csatornasorrendet!
Vicc ez az egesz orszag! -
Gsx-rr
veterán
válasz B-L-A-C-K #157357 üzenetére
Köszönjük, hogy kérdésével hozzánk fordult.
Örömmel értesültünk arról, hogy Samsung termék mellett döntött.
Engedje meg, hogy tájékoztassuk, az Ön által említett jelenség azzal magyarázható, hogy Magyarországon a csatornák sorrendje kötött, ezáltal a szerkesztés illetve a törlés funkció inaktívan jelenik vagy nem elérhető. Ügyfeleink visszajelzése illetve technikusaink hasonló célú tesztjei alapján megoldást jelenthet, ha a régióbeállításoknál az Országot megváltoztatja Észtországra. Ezt követően szükséges elindítani egy automatikus hangolást a Menü-Adás-Automatikus hangolás útvonalon.
Szíves figyelmébe ajánljuk az Ön készülékére is elérhető Prémium Távkezelés szolgáltatásunkat. Ennek keretén belül interneten keresztül a technikusunknak lehetősége van rácsatlakozni a készülékre és együtt elvégezni ezeket a beállításokat. Amennyiben élni szeretne ezzel a lehetoséggel, kérjük, jelezze ügyfélszolgálatunk részére a lentebb feltüntetett elérhetoségek egyikén, hogy Önnek mikor felelne meg egy ilyen rácsatlakozás, vagy pedig hívja bizalommal ügyfélszolgálatunkat a 06 80 726 7864-es telefonszámon, és így lehetőség nyílik időpontot egyeztetni.
Bízunk benne, hogy mindezek alapján sikerül elérni a kívánt beállítást." -
r3dsnake
nagyúr
válasz Gsx-rr #157353 üzenetére
Nekem az angol jól megy, de németet biztos nem tanulnék, undorító nyelvnek tartom. Angollal sztem kb bárhol el lehet boldogulni.
Szeretnék majd nyelvvizsgát amúgy, csak a középfokot nem érzem kihívásnak, a felsőfokhoz meg sztem kevés vagyok. Ha lenne egy kis felszabadult időm majd, ráfeküdnék kicsit. Cambridge félét lenne érdemes csinálni, vagy valami másmilyet?
-
legenda
válasz r3dsnake #157361 üzenetére
Az emberek jelentős része.
Számomra például sok olyan (élő) adás/műsor van, aminek nincs megfelelő alternatívája.
Ami nem élő de érdekel, ott viszont gyakran trükközök, kicsivel később kezdem el nézni, pontosabban visszanézni, legalább annyival, hogy a reklámokat áttekerhessem, mert azokat nem szeretem, rosszabb esetben elkapcsolok máshová, ahol épp nincs.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Cyberpunk
félisten
TV-t én sem nézek már kb 15 éve. Egy ideig vasárnaponként az F1-et néztem, de már arról is leszoktam. A net tökéletesen kiszolgál.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
b4zsi-
őstag
Általános iskolában még a német tanulás volt a sláger 1-1 angol tanár volt. Az évfolyamból 2 németes csoport lett és 1 angolos. Akkoriban a Balatonhoz rengeteg német jött akkor ők voltak többségben, ezért evidens volt melyik idegennyelvet választja az ember.
Most már biztos angol tanulnék szívesebben, bár azt mondták már akkor is, hogy a német után könnyebb az angol. Már csak az mekkora öröm volt, amikor megtudta az ember, hogy az angolba nincs der/die/das.A német nyelvet meg kb Németországban tudod használni máshol nem akarják/hajlandóak megérteni.
Balatonnál egyre több a lengyel, cseh vendég és minimális angollal vagy német tudással rendelkeznek. -
legenda
-
Gergőke88
addikt
Ikea matrac van valakinek?
Milyet érdemes venni? -
B-L-A-C-K
titán
válasz r3dsnake #157381 üzenetére
Sose említetted ezt, bár pl a zászló lobogtatós videó helyett már jobb lett volna ezt benyögni, viszont attól hogy adminisztrálsz egy ilyen webshopot nem tudom miből tudhatnád melyiket érdemes venni, illetve azt sem hogy az IKEA-ban nem tud venni más jó matracot. De hát vannak, és voltak is mindig közünk jósok.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz b4zsi- #157374 üzenetére
Németek se tudják a der/die/das-t. Én TV-ből tanultam meg németül gyerekkoromban (szüleim műholdvevőket árultak - alap hogy otthon is volt). Aztán simán el tudtam beszélgetni Németországban der/die/das tudása nélkül. Szóval attól, hogy valaki nem megy át a nyelvvizsgán pl, attól még megérti amit mondanak neki és őt is megértik külföldön.
Gsx-rr: az nem csak azért lehet, hanem mert a bulvároldalak folyton azt promózzák. Még akkor is tudod mi van, ha nem érdekel.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Totheground
addikt
Matracbol en Nishikawa Air-t vettem es piszok jo bar draga. Azt hiszem Europaban is lehet kapni, bar bemutatoterem lehet nincs, az pedig sosem art matracvasarlas elott. Egyebkent eloszor azt hittem, erezni fogom a kis haromszogeket, de egyeltalan nem. A sleep tracker szerint pedig joval kevesebbet mozgok alvas kozben, mint anno a valamilyen matracon a masik lakasban.
Jelentem, nalam mindig megy a tv, ha masert nem, hatterzajnak, hogy addig is szokjam a nyelvet.
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
B-L-A-C-K
titán
Újra kódus i7-em van...:/ Elég ciki.
Mondjuk az hogy sz@r oké, viszont az meglep hogy huzamosabb ideig használva az X-et sokkal kompaktabb az i7 mérete (vagy annak tűnik), pedig majdnem ekkora az X is.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #157382 üzenetére
Maradjunk annyiban hogy az ikeás 25 év (csökkenő) gari mennyire nem ér semmit egy 10-15 év teljes körű garihoz képest. Persze aki csak a számokat nézi...
Amúgy sok gyártóval vagyunk kapcsolatban, és attól hogy a webshopot csinálom elég sok rámragadt a matracokkal kapcsolatban. Én pl. most cseréltem a jyskes matracomat (2 évet bírt) Hildig Select multira, és 15 évig nem lesz rá gondom.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Totheground #157392 üzenetére
Én se. Aztán kipróbáltam ezt, és szerelem.
-
gyuromoj
veterán
válasz Totheground #157398 üzenetére
Grat a hosszabbításhoz.
Cseresznyefa virágzás pedig biztos fain, így képről is tetszetős.
Egyszer csak ezért jó lenne kimenni egy hosszú hétvégére.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Totheground #157398 üzenetére
Gratula!
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest