Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totheground
addikt
A filter/ignore lehetne alap feature, nem premium.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Cyberpunk
félisten
válasz Totheground #156303 üzenetére
Én azt Facebookon sem szeretem, mivel értelmetlenné teheti a beszélgetést.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
madgie
titán
Pont erre gondoltam.
-
GALARDO
addikt
+1
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
SÖ
addikt
Maximalisan egyet értek csak azt nem értem miért pont neked probléma kifizetni a tagdíjat.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Totheground #156308 üzenetére
Süni hűs milyen?
-
nagyúr
Akkor ki az, aki még mindig biztos, hogy jön 23-án? Csalánosiban leszünk megint?
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
GALARDO
addikt
A Galaxy S9 veri az iPhone X-et!
3..2..1... How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Arcképgyáros
Csináltam egy restoret és lehet én vagyok a süket de mint ha hangosabb lenne most a felső hangszóró. Lehet, hogy butította valami régi beállítás?
-
nagyúr
Én kíváncsi leszek, hogy mondjuk 21-én hogy áll majd, hányan leszünk. Lehet olyan helyet találni pénteken, ami nem lesz brutálisan zsúfolt?
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
w333
félisten
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
B-L-A-C-K
titán
válasz icecave #156337 üzenetére
Na csináltam egy csoportot (ezen a face nick-en csak hirdetek), lehet csatlakozni annak aki valójában jön 23.-án részleteket meg bent megbeszéljük.
-
madgie
titán
Na, odaadtam a 6S-t, kellemes meglepetés, 10.3.2 van rajta, nanáhogy marad, 11 a francnak se kell. Most nálam az ex hatosom, amit vagy másfél éve a feleségem használ, srácok, ez valami jó könnyű kis izé... mi a francnak olyan nehezek mostanában a telefonok? Tudom, blabla, erős akku, meg ilyesmi, de tök jó, mikor egy pilla cucc húzza csak az ember zsebét.
-
TechN7ne
nagyúr
Hogyan lehet az i8+ drágább az X-nél?
[link] -
TechN7ne
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #156348 üzenetére
Kezdetek óta nem működött a vaku a hidegben ,nem érdekelt gondoltam majd leadom és kicserélik ,amit már meg is erősítettek személyesen a szervízben anno...
Mostanra már a home gomb nem rezeg ,működik de mint ha megsem nyomtam volna...
Volt már hr meg miegymás ,telefon nélkül leszek míg meg nem kapom az újat ,nem igazán örülök neki ,főleg hogy még mindig makulátlan az állapota ,annyi hasznom sincs ,nem fog sok minden változni.Életem első hibás iPhone ja ,eddig még nem történt velem ennyire konkrét probléma. 👍🏼
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest