Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TechN7ne
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #156508 üzenetére
Az ,hogy te nem érzed sehol már megszoktuk ,neked minden tökéletes amin alma van...
Én meg kb. 4 éve hajtom itt is hogy lassítják a telefonokat ,de mind végig hülyeségeket beszéltem szerintetek ,míg maga az Apple is be nem vallotta...
Ennyit erről. ✌🏽
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz TechN7ne #156509 üzenetére
Az hogy lassítják evidens is volt mindig, ezzel nem mondtàl nagyot soha, de ismét kérdezem, pl i7 esetén mit vettél észre ha szar volt az aksi és visszàbb vett a rendszer? Semmit ugye, csak Antutu pl nem hozott annyit mint előtte. Az meg hogy 5S-sen nem úgy fut a rendszer mint egy X-en ne lépődjünk màr meg.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #156510 üzenetére
Nem volt szar az akksi ,nem volt benne egy év sem kb.
Am az meg a másik ,tényleg elhiszitek ezt a kamu terelést hogy az akkumlátor gyengessége miatt lassúlt a készülék?Jaj istenem ,igaz ,nem várhatom el egy telefon tulajdonostol hogy értse a hardver összetételét...
Láttál már pl. olyan laptopot ,aminek gyenge az akksija és lassabb lett a rendszer miatta (Windows vagy akár OSX) ?[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz madgie #156513 üzenetére
most az akkumlátorrol volt szó ,az hogy új rendszer igényesebb és lassít régebbi hardvert ,ez annyira alap mint pojásnak az anyatej.
Akkumlátor probléma: Nem lassúl a rendszer sem a készülék ,tudjátok mi történik?
Hamarabb lemerül ,vagy hamarabb kikapcsol a készülék. ✌🏽[ Szerkesztve ]
-
-
TechN7ne
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #156516 üzenetére
Nem kell ahhoz ovodás 5 éves app ot használnom hogy észrevegyem a különbséget ,hagyjuk már azt a kínai antutu t. Mit válaszoljak rá ,hogy tíszta lagg lett az egyéves készülék IOS 11 alatt?
Meg ,hogy visszakaptam a megszokott felhasználói élményemet 303 000ft. ért ,aminek rossz a vakuja hidegben és meghalt a home gomb rezgőmotorja...Egyre jobbak ,de komolyan. 👍🏼
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz madgie #156487 üzenetére
Majd azé' szólj, ha a Nexus/Pixelen kívül látsz bárhol fluid androidot...
[link] Csak szólok, hogy amíg iPhonon az animációk alatt nyer időt a GPU számára addig droidon minimális anim alatt sem akad meg. Amit te folyékonynak hiszel az a hosszú parasztvakítós gyönyörű animációk a váltások között. Amúgy ha valakinek a lagmentes működés elégíti ki az igényét, az tényleg használjon iOS-t, mert a droid kb. 100/99.99999999% arányban laggol az iOS-hez képest, sok más előnyök mellett.
Hozzá teszem a SnapDragon 845 még az A11 AI chipjét is lenyomja, képes HDR 4K-ra 30%-kal kevesebbet fogyaszt 30% nagyobb teljesítmény mellett . A 855 már 7nm-en fog készülni.[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
Mert szerinted mindenki hülye, csak te vagy a helikopter?
Állíthatod akárhogy az animációkat, akad az S8. Meg az összes droid amúgy. Ez nem feltétlenül az OS hibája, mert pl a FB van pocsékul megírva rá, de felhasználóként nekem ehhez semmi közöm, azt várom el, hogy valami jól működjön. Nekem a közösségi média fontos, sok megrendelésem fut be ott, nem nagyon fér bele, hogy pont azok az appok működjenek sz@rul.
De amúgy alma-körte, tökmindegy kinek mi a szimpi. A droidon például sokkal jobban-gyorsabban tudok gépelni, iOS-en a mai napig nem értem, miért kell minden fordított meg csajkás ékezetet odatenni a magánhangzókhoz, magyar nyelv esetén.
-
SÖ
addikt
válasz madgie #156522 üzenetére
FB mind a két rendszeren egy kalap.... Túl nagy és bonyolult ahhoz már hogy más rendszeren fusson. Ugyan ilyen rossz az iTunes is. Tegnap törölgettem, és minden gomb megnyomása után fél percig nem történt semmi és még arra sincs eszük hogy kitegyenek egy - ne nyomkodj te marha, dolgozom - megjegyzést.
Black
Bocsi ki is ment a fejemből, jó hogy szólsz Mondjuk az sem laggolt, inkább melegedett ha hajtottam. De egy feltöltéssel két nap benne volt.
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
-
Gsx-rr
veterán
válasz aprokaroka87 #156525 üzenetére
Nem tudom mi a szar az Ios-es Facebook appban!
[ Szerkesztve ]
-
Sukta 95
aktív tag
csak en hasznalom bongeszobol a fb-ot? ezerszer kenyelmesebb, mint az app.
[ Szerkesztve ]
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
Arcképgyáros
-
agabe
addikt
válasz madgie #156511 üzenetére
En most szereztem egy I7-et paromnak az SE lecserelesre, de nem biztos, hogy kelleni fog neki, mert sosem akar valtani.
Kiprobaltam, es teljesen jo , kompromisszum mentes 8plushoz kepest is, csak az a “baj”, hogy az SE-vel sincs baj. Parom nem szerkeszt videokat, es nemhogy nehezebb, de meg gyengebb jatekokkal sem jastzik csak sokat hasznalja netezesre, youtube-ra, facebook, es uzenetkuldo progik persze, naptar, hangrogzito, es persze kamera.
Hat igazabol SE semmivel nem lassabb, de meg 8plushoz kepest sem. Egyedul talan azzal tudom meggyozni, hogy nagyobb 7-es kijelzoje (meg szebb is, de nem fogja eszrevenni), meg jobb a kamera es a touch ID benne. Sajna viszont jack csati mar nincs...na ez gond lehet, mert sajat fulhallgatot hasznal es persze ott az atalakito, de azert megis benabb ez a megoldas.Sebaj...vagy lesz egy elado SE vagy egy I7 nemsokara
Ja..es I7 baromi jo fogasu konnyu kompakt kis keszulek meg X-hez kepest is kellemesebb a fogasa (foleg a suly miatt), 8 plushoz kepest meg eg es fold Ok, SE meg konnyebb, de annak mar olyan kicsinek tunik a kijelzoje, hogy nem artana kicsit frissiteni, bar parom meg azt mondja : minek ?
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz szekra #156543 üzenetére
azért 5S cseréjekor észrevette a különbséget SE-re, de az is csak azért ment könnyen, mert a teló kinézete és mérete nem változott, igaz tárhely több lett ami már lassan amúgy is kellett neki.
Utána már mondta, hogy SE tényleg gyorsabb szóval tetszett, de most ilyet nem tudok elsütni, mert nemcsak más a kinézet, de nem fog gyorsabbnak tűnni SE után I7 (meg bármelyik másik újabb) sem.
Akkor meg minek ?És lehet, hogy neki van igaza
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz agabe #156544 üzenetére
Nekem azt mondta, hogy tökmindegy neki, a hatos is épp elég gyors volt számára. És amúgy tényleg, csak a Safari bugos (de az mindenen az ), egy FB, Insta, vagy épp a Galéria sebesebben működött, mint az s8-amon
Ma adta postára a srác a 128-as 6S-t, mókás, hogy a 7 után visszafelé lépek, de lesz@rom, jó kis telefon az. Már előre félek az S8 eladásától, Telekomos, lesz annyi felesleges duma meg vakerálás, hogy elmegy a kedvem az egésztől
-
.Szaki.
addikt
válasz agabe #156542 üzenetére
"...bar parom meg azt mondja : minek?"
Nem kell ehhez nőnek sem lenni, engem az 5S két éve tökéletesen kiszolgál. Eddig évente-félévente kellett telefont cserélnem a megszokott 2 éves ciklusok helyett, mert mind a badás, droidos, wp-s mobiljaim elromlottak. Az 5S meg végre egy olyan telefon, ami elég is, szerintem azóta sem tervezett senki sem szebb telefont nála, végre belefér akár az ingem zsebébe is, meg a kabát telefonzsebébe, kényelmesen használható és egyáltalán nem érzem a csere szükségességét. Ja és a legfrissebb iOS van rajta. Ha meg végre van egy olyan telefonom, ami hibátlanul működik, akkor minek cseréljem le? Ameddig az appok naprakészek, és nem lesz már eszeveszetten kevés a tárhely, addig biztosan nem váltanék, ráadásul azt sem tudom mit vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest