Hirdetés
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 4
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Android játékok topikja
- Magic: The Gathering Arena
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz nitro16 #157044 üzenetére
Ilyen ez a popszakma. De szerintem a mosogatást ő kezdte anno a többiek meg csak "eltanulták" tőle.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
-Ben-
veterán
válasz B-L-A-C-K #157050 üzenetére
Mondjuk téged se értelek. Évek óta b@sztatod ezzel a
, miközben ehhez senkinek, semmi köze nincs. Neked vadidegenként pláne semmi közöd ehhez. Egyébként meg úgy látom, hogy Te már régen eldöntötted, hogy ez ügyben mi a tényállás, így nem is értem, hogy minek feszegeted.„b.... -e vagy?” témával (ezt csak így offba...)
-
SÖ
addikt
válasz nitro16 #157044 üzenetére
+1 tipikus elbutulás. Humorérzék hiánya igen alacsony IQ-ra vall. Van akinél az elszigetelődés PC-be zárja az elméjét Sőt vannak fasiszta felsőbb rendűségben szenvedők is akik az életben jelentéktelen emberek. Ezért jelentkeznek csak kevesen talira. Cyberpunk a megmondoja mekkora viták voltak itt régen de azóta teljesen kicserélődött a társaság, ami alátámasztja az igazamat.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz -Ben- #157052 üzenetére
Jajaj, azért kicsit tegyük tisztába a dolgokat...Az igaz hogy semmi közöm hozzá, viszont a célzásaim sose égből kapottak voltak, hanem az évek során rengeteg alapja volt (pl legutóbbi videójában amit mutogatott hogy cukiskodnak egy meleg zászlóval), valamint ő is igényli ezt hogy foglalkozzanak vele ezzel kapcsolatban, ha nem így lenne már rég pontot tett volna a dologra, mert csak rajta állt. Mivel én többször leírtam már ha ezt nem tagadja le, vagy elmondja már pedig ő nem az, akkor ezzel kapcsolatban sose fogom b@sztatni szavam adom rá, de direkt mindig kitért a válaszadás alól, ezért nincs miről beszélni.
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
válasz B-L-A-C-K #157055 üzenetére
„igényli ezt hogy foglalkozzanak vele ezzel kapcsolatban, ha nem így lenne már rég pontot tett volna a dologra”
Ez pusztán feltételezés. Teljes mértékben az ő dolga és senki másra nem tartozik. Még akkor se, ha az a valaki legalább annyira kíváncsi és „csípős” nyelvű, mint Te. Téged az zavar, hogy nem ad választ a kérdésedre. Csakhogy a válaszadás nem várható el, hisz ez legalább annyira magánügy, mintha azt kérdezted volna, hogy borotválja -e az intim területeit.... Nem mindenki szereti megosztani a magánéleti dolgait.
„viszont a célzásaim sose égből kapottak voltak, hanem az évek során rengeteg alapja volt (pl legutóbbi videójában amit mutogatott hogy cukiskodnak egy meleg zászlóval)...”
...és ismét ott tartunk, hogy Te tudod, hogy mi az igazság. Akkor miért várod, hogy válaszoljon? Tudod, hogy mi a helyzet....
-
Cyberpunk
félisten
Ja volt egy időszak, amikor hanyagoltam a PH-t lustaságból, és a régi fórumok helyett inkább az FB-t használtam, infószerzésre, vitázni, de ott elég sok a futóbolond. Ma már vegyesen használom őket, az FB meg egyre szarabb lesz.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz -Ben- #157059 üzenetére
Ebben igazad van, de akkor ne itt reklámozza, mert behányok tőle, aki meg ismer fórumon tudja nem vagyok az a magamban tartom a véleményem típus. Pl itt van Cyberpunk, elmondta hogy Ő az, nem reklámozza, senkinek sincs semmi baja vele, én is csipázom, jó arc. De amit kígyó csinál, az nálam övön aluli.
-
SÖ
addikt
Pl. Viega1 azért lett kitiltva mert személyeskedve osztotta ki a népet de azért sajnálom mert érdemben senki nem tudta cáfolni.
-
-
SÖ
addikt
Más
Lehet előrendelem az XZ2-t április 5. dobják piacra
-
SÖ
addikt
Hát ja. Compact méret és brutal teljesítmény miatt. Alig nagyobb az SE-nél és olyan erős mint, ja erősebb az X 256-osnál is. A Kyro magok 2,8 MHz-en is pöröghetnek. Hardveres biztonság ami annyit tesz hogy a chippen belül fizikailag el van szeparalva az a memória ami tárolja az érzékeny adatokat.
-
legenda
Látom, követed a fórum történéseit, jó régen megszűnt egyetemesen a szakértői rang, dez pont nem visszaminősítés amúgy, a jómunkásember mindenhez is ért!
Aztán Sony gyári védelemmel ellátott CD/DVD lemezt használtál-e valaha?
Tudod, amikről sumákban, bujkálva és hagyományos módon el nem távolíthatóan települtek rootkitek másolásvédelem címén.
Ne általánosít gyártóra, semmi értelme.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
SÖ
addikt
Semmi képp de ezek a prioritások.
Jó zenei hang
Erős hw
400 ppi plusz
Kis meret
Biztonsag - a googlenak van egy új megoldása az oreotól kezdve hogy gyártó független havi bizt.frissitesek jönnek minden telora
Micro sd dupla sim
Jó építés ( nem csak keret hanem valódi alu vaz) mérete ellenére több mint 160 g
Jó kamera
Jó rádió (tapasztalatból tudom az S7 i7-nél érzékenyebb
Hosszú üzemidõ ( teszet semmit sem érnek. XZ1 62h XZ2 88h Nokia 5 145h) XZ1 1-2% esik egy éjszaka de normál használatban úgy vagy jobban teljesít: referencia S7 i7 -
-
hdanit610
aktív tag
Az azért már önmagában gáz, hogy előre kell telepíteni egy mobil oprendszerre vírusirtót. Mégis, hányan megbíznak benne és használják mobilfizetésre, ilyesmi. Ha netán lesz itthon ApplePay, akkor kipróbálom, de nem hinném, hogy rendszeresen használnám, pedig nem vagyok az a fullparás egyén, de az, hogy a telómon a memóráit zabálja egy számomra felesleges víruskereső, azt nem veszi be a gyomrom.
-
SÖ
addikt
válasz hdanit610 #157088 üzenetére
Macre is azt mondták biztonságos úgy hogy várd ki a végét. Iosre is évente több ezer vírust írnak még az appsorba is bekerül. Iphonon és is parâznêk a memorian de ha van 4-6 GB ram 400 GB microsd akkor minek. Paks 2 hamarabb megepul mint itt az applepay. Amúgy alszamlat szabad csak iyen nfc-s fizetesre használni. Nagyon terjed.
Ja, évek óta beszélnek a hardweres titkosításról ha minden igaz most a 845-ben benne van. Fizikailag elszeparalt egység a chipen belül. Ez magasab biztonság mint a 256 bites 24 karakteres jelszóval védett titkosítás. Olvas utána a hardveres titkositasnak. -
SÖ
addikt
Meg is lesz se2 [link]
-
SÖ
addikt
válasz -secret- #157091 üzenetére
Ahogy mondod Ha nem ios futna rajta be is vállalnám
Black
Az lehet de mondták hogy ezt adesinget viszik tovább ergo ilyesmi lesz. Amúgy a végén mindig kiderül hogy nem kamu amire azt mondjuk. Megjelenés előtt vagyunk az se ha jól tudom tavaszi termés lesz.[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Jövőhét kedden kiderül minden.
(#157098) -secret-
Videó alatt írnak valamit március 27.-éről.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest