Hirdetés
- PlayStation 5
- Magic: The Gathering Arena
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elite: Dangerous
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 4
- Android játékok topikja
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jojo5
őstag
válasz Gsx-rr #157601 üzenetére
igen, bar mint tudjuk a teherbe eses nem csak 1 emberen mulik, az, hogy valaki elveteti vagy sem na az 1 emberen mulik... de ezt nem is taglalnam....
ez van, remelem a dolgok jora fordulnak, de ha nem akkor majd kiderul mi lesz...
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
hdanit610
aktív tag
válasz madgie #157598 üzenetére
Elindult magától, vagy indítják?
Jojo: hát eléggé belenyúltál. 5 hónaposan már nincs megszakításra esély, de ilyenkor egyébként is a hormonváltozás idegessé teszi a nőket, nagyon sokat kell tűrni, hogy küldd el kb. 30 percenként a búsba. Kitartást, de tényleg nem tűnik a helyzeted túl rózsásnak. Azért nagyon bízom benne, hogy jól akalulnak a végén a dolgaid!
-
Cyberpunk
félisten
160-ért törött X?
Hope was the right choice, and it always will be.
-
hdanit610
aktív tag
válasz leslieke #157610 üzenetére
Ilyen téren nekem is, egy-két balhét leszámítva eseménytelen volt. Mégis, életem egyik legszebb várakozása volt, ami meg utána jött, nos, hát az egy csoda, de tényleg!
Azért nyilván jobb kvázi nyugiban kivárni a szülést, mint ilyen viharokkal és bizonytalansággal végigszenvedni, mint Jojo. Senkinek sem tesz jót a feszkó, ráadásul a baba is érzi és majd nyugtalanul alszik (vagy inkáb nem alszik) és zaklatott lesz mindenki. Nagyon drukkolok neki!
-
Jojo5
őstag
válasz radi8tor #157609 üzenetére
Munkahelyet nem tudok valtani mert most ha kilepnek vissza kene perkalnom 6 millat meg legalabb....
A sztori ugy all, hogy megbeszeltuk amint a mostani melobol szabadulhatok johet a gyerkoc 1,5 ev meg, becsuszott a gyerkoc ahol en az elso perctol mondtam, hogy ez igy most nem lesz jo vagy ha megprobaljuk ilyen feltetelekkel akkor nagyon nehez lesz....
Eloszor meg ugy is volt, hogy nem baj kb 1 ev a szuletes utan es ki tudok bermentve lepni O meg akkor osszeszedi magat...Most ott tartunk, hogy egy felelotlen seggfej vagyok mert kozben bejott egy kontrakt munka mert a rendes munkaltatomnal most nincs project, es itt most kb. havi 1 milla jon be...
Es egy felelotlen seggfej vagyok mert nem akarom kivenni a reszemet a gyerekvallalasban, meg kitalalta mivel nekem kevesebb a fizum akkor O visszamegy dolgozni 3 honap utan en meg majd otthon maradok tanulom a Svedet meg a gyerkoccel leszek...Csak ha en ott maradok igy akkor bukom a magyar melohelyet es meg gyest meg semmit se tudok a Svedektol igenyelni, mig Magyarorszagrol is csak a 6. honaptol lehetne otthon maradni torveny szerint...
Valamint meg azt sem erti meg, hogy mivel O 1,5 evig kb a fizetese 70% at kapna es ha en projekten vagyok akkor nem annyira rossz a penz az tobb mintha csak O egyedul keresne...De hat sajnos a joletbol nem akar engedni... 100m2-es lakast berel 1000Euroert a varos kozepen... meg ilyenek, penz nem szamit es most Thaifoldre szeretne menni nyaralni velem, ugy, hogy en December kozepe ota kihajtom a belemet es valljuk be nem a Thaifoldi nyaralasert hanem, hogy tudjuink menni a dolog kozottunk valahogy amig nem tudok rendesen lelepni a cegtol es ott munkat vallalni..
Persze a sztori ennel kuszabb, ez csak izelito....
-
hdanit610
aktív tag
válasz Gergőke88 #157618 üzenetére
Pont ezért kell vigyázni, hogy ne rosszkor jöjjön a kisember, hanem amikor már mindenki készen áll rá. A jelen példa szerint egyikük sem most várta, a lehető legrosszabbkor jön az új élet. A sors ilyenkor szokott közbeszólni és - remélhetőelg - elrendez mindent jól.
-
Jojo5
őstag
válasz hdanit610 #157619 üzenetére
Ez azert nem igaz hogy egyikonk se, a holgy nagyon is agalt hogy igy meg ugy meg nem kepes elvetetni mire ennis meg mondtam ez kurv@ra nem jatek vagy egy kutya....
En ugy erzem ha mar ott tudnek melozni normalisabb mederben lenne az egesz sztori, de sajnos kettonk kozul en vagyok a tul realis
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Jojo5 #157613 üzenetére
Látom szeretsz veszélyesen élni...
Mi 13 éve vagyunk együtt asszonypajtással, de csak gyerkőc most lett ugye nem rég, és nem azért mert most jött össze (tervezés után az egyből sikerült is), hanem első volt egy saját lakás, majd lagzi, majd az elhatározás. Úgy hogy bizonytalan és kilátástalan minden, biztos nem vágok bele (ha nem akarja valaki meg tud védekezni szóval nincs kifogás).
[ Szerkesztve ]
-
Sukta 95
aktív tag
11.3 már a telón, javult az akksiidőm is az elmúlt fél percben.
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
Jojo5
őstag
válasz B-L-A-C-K #157624 üzenetére
Szerinted en miert kotottem az ebet a karohoz hogy a mostani munkaltatom utan legyen gyerkoc...
Most megvaltozott a helyzet gyokeresen, csak most azt ltom, hogy az amit eddig is megoldhato lett volna mar ennyit sem akar enegdni a masik oldal...
Pedig meg igy is megoldhato lenne hogy en utazgatok, de most majrezik, hogy vege lesz a karriernek stb, csak nincs szivem odavagnj hogy en megmondtam...http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
SÖ
addikt
Mi a tököm volt ma, mindenki történelmet írt? Legalább is azoknak akik mostanában születnek. Milyen élmény lesz nekik 20 év múlva vissza olvasni a topikot?
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
Köszi mindenkinek
-
agabe
addikt
Koszi sracok !
madgie:
Gratula neked is ![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Grat mindenkinek
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
agabe
addikt
Na...tul sokaig irtam mar nem engedett szerkeszteni mire a vegere ertem,
Jojo5:
igen zaklatott helyzetnek tunik.
Valoban sokat ronthat mar csak az is, hogy a terhesseg alatt a hornonszintek valtozasa miatt olyan dolgok jonnek elo a noben amik amugy akar nem is jellemzok. Nekunk szerencsenk volt nem is voltak kilengesek, meg kb. sok mindenben ugy voltunk mont B-L-A-C-K -ek, de ez ritka.
Nalad per pillanat csak az lehet elorevivo, ha valamilyen modon raerzel hogyan tudsz mostani erzelmi allapotaban parodhoz kapcsolodni, es ha az sikerult akkor pedig megnyugtatni. Nem a szavak csupan a lenyeg, de addig amig tobbe-kevesbe nem erzi magat biztonsagban addig ... problemaja lesz.
Az, hogy mennyire realis amit szeretne vagy ugy gondolja, hogy szeretne az teljes mertekben lenyegtelen, mert o maga nem tud kilepni abbol a viselkedesi mintabol (vagy inkabb mintak csokrabol) amit most megel, amik befolyasoljak a viselkedeset es ahogy most latja a vilagot.NE racinalitassal kozeledj fele !
Nem fogja tudni elfogadni. Sajat vilagaban sajat eddigi eleteben (multban, akar gyerekkorban stb.) gyokerezo problemai , serelmei es felelmei miatt viselkedik ugy most ahogy, nameg a hormonok ratesznek egy lapattal.
Ezt sehogy nem tudod megvaltoztatni, es O maga sem.
Az egyetlen megoldas, hogy neked is kevesse legyen stresszes, hogy ratalalsz arra, vagy azokra a pontokra, viselkedesre ami miatt a holgy jobban erzi magat es ezt sajnos nem fogja tudni megmondani, mert nem a Thaifoldi ut az, meg tuti nem sokminden amire azt gondolja most, ha egyaltalan elmondja.
Le kell ulni akar tobbszor is beszelni vele nyugisan es szerettel mindvegig, es probalni kifejteni par dolgot amit enged majd magaban megnyilni es az ott felmerulo melyen gyokerezo felelmeiben megnyugtatni.
Na persze ehhez hatalmas energia kell, meg hatalmas nyugalom a te reszedrol. Nem tudom ezt el tudod-e erni magadnan mert ez nem megy erobol vagy csak akaratbol, de az tuti, hogy csak igy van ra esely, hogy O is jobban legyen meg Te is, es rendezettebbek legyenek a dolgok.[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
gratulálok mindenkinek!
mi a program hétvégén nálatok? gondolom többeknél szülés utáni :
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest