Hirdetés
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 4
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Android játékok topikja
- Magic: The Gathering Arena
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz Cyberpunk #158846 üzenetére
Jó de te ezt tényleg sportszerűen űzöd. Nekem igazából egy olyan bicó kéne, amivel hetente ki tudok menni mozogni mondjuk így a főváros környező erdeibe kitekerni, meg most jött egy olyan "őrültségem", hogy körbetekerném a Balatont. Erre pedig nem gondolom, hogy szükség lenne milliós gépre, szerinted mi az a kategória ahonnan érdemes gondolkodni?
-
nagyúr
válasz ittakary #158836 üzenetére
Ugyan már, mindenki hibázik, aztán itt meg a végletekig rá is mennek egy ilyenre. Eléggé az itteni társaságot minősítené, ha egyetlen tévedés miatt lenne megítélve valaki ezek után....
-secret-: Én is magentás vagyok, 6 GB-os csomagom van, de nem kaptam semmi infót a T-ől, hogy lesz ebből kis plusz-ért akár 12 GB.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz -secret- #158844 üzenetére
Hát egy ismerősőm Androidos telefonja Április 8.-óta 860mb-ot zabált el Angry Birds tekintetében.
Mondjuk az ilyen dolgokért meg a Google-t is fejbevágnám.
Furcsa az egészben hogy van reklámblokkolás is, hogy mire ment el ennyi adatforgalom az előtérben az rejtély.
Mindenesetre undoritó dolognak tartom hogy ilyen lehet.
-
nagyúr
Valószínűleg az agry birds szerződési feltételeiben benne van, hogy ha nem veszel tartalmaz, akkor úgy játszhatsz, hogy reklámokat kell nézned, ami viszont adatfogalommal jár. Ezt valószínűleg elolvasás nélkül leokézta telepítés után, ahogy a legtöbb ember szokta.
-
Arcképgyáros
-
SÖ
addikt
válasz aprokaroka87 #158857 üzenetére
Ez platform független. Game center és társait kell kerülni. Ha megosztotta hogy játszik ez van. Olvasás nélküli okézgatás aldozata. A nagy gyártók és a szolgáltatók kartellezése. Egy olyan platform hiányzik ami a frissítéseket kívül független a felhasználótól. Ilyen volt a Windows Mobile. Nem igaz hogy nincs rá kereslet, csak egy próbálkozás sem erről szólt azért buktak meg. Lásd Bada stb. Másik buktatója a dolognak, hogy évekig tart használható OS-t fejleszteni. Salfis holland is össze állt az androiddal, innentől tök mindegy mit csinálnak. Persze hogy bukta. Huawei 2012 óta fejleszti saját os-ét hogy ne a google-től függjön. Azzal az lesz a baj hogy kínai hiányos koncepcióval.
-
nagyúr
válasz aprokaroka87 #158864 üzenetére
Ja de
Viszont az angry birds is tölt le saját pályát, kontentet szerintem, igaz, figyelmeztetnie kell valahol, hogy egy bizony adatfogalommal jár.
-secret-: Köszi, meg is nézem.
-
SÖ
addikt
válasz aprokaroka87 #158864 üzenetére
Böngészőben tudsz blokkolni, játékokban nem, és ott töltötget félperces videókat. Úgy lehet megoldani, ha kikapcsolod az adatforgalmat.
Icekave
Ez ott bukott meg hogy offline játék. Ha nincs net akkor is adja a pályákat.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Köszi srácok, holnap intézem is az útlevelet. Minden más megvan.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
SÖ
addikt
válasz aprokaroka87 #158867 üzenetére
Mindig tanul az ember. Utána nézek.
-
SÖ
addikt
válasz aprokaroka87 #158870 üzenetére
Viccelsz? Natív van rajta képernyő videó, telefon beszélgetés rögzítő sőt még infra is. Tesztelve működik. Töltéstől töltésig 10+ h kijelző idő, második asztal a munkahelyi dolgoknak. Most dolgozom a két SIM + SD kártya kombon. Rootolast elakarom kerülni.
Ettől függetlenül természetesen nem adtam fel a XZ2 compact vonalat.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz aprokaroka87 #158873 üzenetére
Könyörgöm, ezek gyári appok Giffeket is tudnék beszúrni billentyuzetről csak nem engedi a szövegekből.
-
r3dsnake
nagyúr
Belátom, igazad volt madgie. Minél többet használom a MILC gépet, annál kevésbé van kedvem a DSLR-hez. Lassú, nehéz, kényelmetlen. (Persze D90-cel összehasonlítva egyébként sem csoda.)
Élesben még nem feltétlen merném használni (pláne m4/3 szenzorral), de alap dolgokra, utazáshoz, sokkal több kedvvel veszem elő a G7-et, mint a Nikont, hiába van ott mindkettő. (És hiába van több obim a Nikonra.)
Így viszont bajban vagyok mire váltsak később.
[ Szerkesztve ]
-
Sukta 95
aktív tag
válasz gyuromoj #158875 üzenetére
hat, en eleg reg nem jartam kint, regebben is csak munkacsig es nagyszollosig voltam kb. az arak olcsobbak, mint itthon, kapasbol nincs afa. en kp-val fizettem regebben is mindig, de nagyobb varosokban nem erzekelheto ilyen szempontbol a lemaradas.
hatarnal barmit elfogadnak, plane, ha csempeszarut akarsz venni, de altalanossagban, plane az orszag sziveben inkabb csak a hazai valuta.
szallas arakat nem tudom, mi altalaban vasarlasi cellal mentunk es aznap jottunk is haza, mar amikor nem volt fennakadas.
[ Szerkesztve ]
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
Cyberpunk
félisten
válasz .Szaki. #158855 üzenetére
Ezekre nem is kell olyan. Szerintem egy XC monti lenne a jó neked, ha erdőbe föld utakon, ösvényeken is mennél vele. Elől teleszkópos villaval, hátra felesleges, jó a merev váz is. 29-es kerékkel, nem túl terepes gumival. Váltás nem kell komoly, valami Deore, tárcsa fékek azt egy jó nyereg. Azon elég sok minden múlik. 100-200 között ilyesmit már lehet szerezni, ami nincs agyon hajtva. Alatta már nem gondolkodnék inkább, mint a gagyi mobil/jó mobil.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
.Szaki.
addikt
A Merida Webshopjában a legolcsóbb E-Bike ~500.000 Forint, a legdrágább pedig 1.500.000 Forint. Szóval a tekerésbe nem döglenék bele, csak abba mire kifizetem.
Egyébként 187 vagyok, szóval ha minden igaz (most kicsit utánaolvastam, szóval simán írhatok baromságot) 29"-es kerekek és 55-ös váz ami nekem megfelelő.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz Cyberpunk #158880 üzenetére
Nyeregről jut eszembe, lehet kapni kipárnázott gatyót. Bele van integrálva a nyereg
Szaki
Az jó méret. Én valami ejarmuvon gondolkodom. Xiaomi motor 100 km hatótáv felszereltségtől függően 200 250 300K. A legdrágább már lemegy Balatonig, 120 km-es hatótáv. Irányjelző okos slusszkulcs ledlampak automat 8 órás töltés. Lebutitva 45 kmh a vége de hekkelhető.
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
Apple Pay will launch in Norway, Poland, and Ukraine over the “next several months.”
:/ -
MasterMark
titán
Jövök én is vagánykodni.
Switch Tax
-
.Szaki.
addikt
válasz Cyberpunk #158891 üzenetére
Úgy néz ki lehet veszek egy Merida MTB vázat (jó barátomtól) és szépen lassan össze fogom ollózni a gépet. Elsőre most ennyi kiadás belefér és igaz a végén többe lesz állítólag, mintha vettem volna egy készet, viszont így kényelmesebb, mert akkor költök rá amikor tudok.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest