Új hozzászólás Aktív témák

  • csubuka

    addikt

    válasz havri1 #91813 üzenetére

    Ez az i5, "pasztázatlan" kivitel, auto venti beállításokkal. Ez se vészes, a hőmérsékletek szépen beálltak már, olyan ebből nem lesz, mint a te hőmérsékleteid.

    Valami van a gépeddel vagy az i7, ami közbeszól!

    **Vagy az is lehet, hogy az aida teszt nem teljesen tükrözi a valóságot és aida-ban még neked is jó, csak az életben melegszik. Játékot sajnos nem nagyon tudok tesztelni, ami kimelegítené szerintem.

    Vagy valami hűtőd nem fekszik fel, vagy paszta levegős, vagy a hőcső hibás. Vagy ilyen az i7 erőmű, ami telitolja hővel a belét a gépnek.

    i5 powa :DDD Ez azért annyira nem betyárosan hangos így és nem is melegszik, az extra erő meg nem kell semmire számomra éppen, illetve van egy asztali izomkonfig, ami ha valami megváltó erőre van szükség, akár be is indulhat, növelni a villanyszámlát. :DDD

    (#91849) FoxiestFox: Igen, talán a te javaslatod nyomán jutottam el én is ehhez. Mondjuk az elején féltem, hogy a csapágyakat hamar kinyírja, de nem folyamatosan megy így, csak ritkán és eddig bírja. Amúgy meg az új venti egyszerűbb, mint az alaplap.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák