Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolynet
veterán
Szerintem számít azért. Inkább úgy mondom hogy a chip érezhető.
Szép kis s2k!
#44452 Snoop-y: ejj de le vagyunk maradva
sport cat, ct icebox, reflush ecu
dyno mérést valamelyik régebbi hsz-embe megtalálod
ehune
nincs matrcia, az plusz súly![ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz zolynet #44451 üzenetére
Levehető keménytető rajta az menő! Ha jól rémlik 400k volt a tulaj saját bevallása szerint. Van hozzá tetőtartó (képen a kocsi mögött láthatod) az még vmi +100k volt hozzá.
Ez még FL előtti tehát esp nuku... Óvatosan kell bánni vele azt mondta.
Matrica még a légellenállást is rontja.
mod:
Chip persze az sokat számít. A lassan leeső fordulatra gyógyír, meg gondolom nem 91-es benyóhoz van írva mint a gyári szoft.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Sziaszok,
MK8 UFO Civic-be milyen AUX kábelt kell vennem?
Ezt?I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
-
Fkris
őstag
válasz zolynet #44456 üzenetére
Másik topikban küldték, sztem ez a fejlesztés
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
sunny84
senior tag
Zolynet Szépen végig van nyalva az első valóban hogy a fény alá bújtassanak pár dolgot , meg azzal a gurulókkal igen puritán , második jobban bejön felszereltebb is és valahogy pofásabb, nagyon agyalok rajta , elsőt hanyagolom így jobban meglesve hogy rávilágítottál ( polírra nem gondoltam volna minden mást lestem ) nem igen gyere be . Köszönöm hát valóban nem olcsók :/ , de nem találok értelmes accordot ... viszont a 2.4 már nem fér bele
---------------------------------
Z123456789 igen szeretnék , mentem már vele nagyon patent gép jól is húz , de napi szinten ingázok számít a fogyasztás + biztosítása is nagyobb 2.4 már nem fér bele így ház vársárlása előtt , de váltani mindenképpen kell mert civic kicsi vagy kisebb , nekem is jobban tetszik a 2,4 de ez van :/ , a navis változat elvileg bluetooth -os vagy ? mert így is tudnék csatlakoztatni mp3 at vagy aux vagy más csatival , nem szeretnék fejegységet cserélgetni
Köszönöm mind a kettőtöknek , megy az agyalás de még mindig bizonytalan vagyok
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
JoolsNOS
veterán
Nem figyel az semmit. Kb ugyanolyan gyakorisággal kapcsol ki-be télen-nyáron. Párásodás meg előfordul télen is.
Amúgy én soha nem használom autón a klímát, csak azért vettem azt, mert a manuálnak nagyon nem tetszett a kinézete
Manual vs Auto.[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Kobe
veterán
Elgurultam ma szeria visszahivas miatt szervizbe, es ha mar ott voltam kertem egy allapotfelmerest
Nagy dolgot nem talaltak:
szervo olaj potlasa - ebbe csak gyari mehet ?
Kipufogo harisnya kiszakadt
Hatso felso lengokarok - accord tipushiba
Elso fekek lassan csereerettek, kb 15-20% osakA fek es a lengoksrok a macerasabbak, a lengokarnal nem csak a szilentet kene cserelni hanem a gombfejet is, viszont az eleg maceras tortenet, lehet egyben jobban megerne.
Ti mit javasolnstok, inkabb valami bontott komplett lengokar ?illetve fekbol gyari vagy valami mas marka lenne a jobb ? (Tarcsa nemreg cserelve, csak betet) -
nagyúr
Ma reggel is csinálta a hibát, hogy menet közben akku check kigyullad középen plusz a piros jele is a műszerfalon, kocsi motorja leáll (minden más világít/ég) újraindítom megy tovább. Ez most akku vagy generátor vagy miatököm?
#eladomage***eeztas*art
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
z123456789
addikt
válasz sunny84 #44463 üzenetére
Ja, így értem. Ezért is kérdeztem. CIvic-et cseréltem én is Accordra, tökre szeretem. Megy, ha kell, komofortosabb, halkabb. Nem tudom sajna, hogy a Navis, az BT-s-e. Az enyém nem navis, és küzdök is ezzel a BT AUX MP3 kombóval, mint hangya a f@szával.
Annyi még, hogy én 236 000 km-rel vettem. Mondjuk ismerőstől vettem, ennek ellenére úgy gondolom, hogy lehet ebből jót kifogni 200e környékén is.
Sok sikert a vásárláshoz! -
-
nagyúr
válasz BlacKSouL #44470 üzenetére
Haladok, egyszer csak a középső nagy kijelzőn az akksi jel sárgával plusz mellé a műszerfali visszajelzőn ugyanez csak az piros színű, motor leáll. Csak mindig menet közben csinálja, és nincs időm rendesen odanézni vagy memorizálni, csak újraindítom a kocsit és haladok tovább... Motorjelző szerintem nem, ha megint csinálja, majd igyekszem jobban megnézni.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz yodamester10 #44472 üzenetére
Check Battery van, sensort nem ír szerintem, de nekem le is áll a motor, újra kell indítani, de utána semmi baja megint 1 napig. Főleg hidegben csinálja azt vettem észre, illetve mióta akkut cseréltem.
-
BlacKSouL
addikt
válasz Tsebacsi #44473 üzenetére
Ha volna kezed ügyében multiméter amivel rá tudsz mérni, akkor meg kéne nézni, hogy mennyit mutat álló motornál az akksi (feszültség), illetve mennyit terhelés nélküli alapjáraton/vagy magasabb fordulaton ha van aki nyomja addig a gázt. Nem valószínű, hogy bármit kimutatna, de egy próbát megér.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Kobe
veterán
Toth Imi telefonszamat valaki meg tudja adni ? Email cim mar megvan.
-
nagyúr
válasz yodamester10 #44477 üzenetére
Eddig nem volt időm. Szóval lehet biztosíték, meg fogom nézni azt is
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
Ha január 14én vetem az autót akkor a kötelezőt tudom akkor váltani, vagy nekem is máig kéne?
Köszi
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
bbubby00
őstag
Ha 2hónapig volt meg a kocsi, egy évre kifizettem a kötelezőt, majd az új kocsira ugyan annál kötöttem meg akkor beleszámítják azt is, vagy később visszakapom a maradékot?!
Mert kijött egy 30as csekkEladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
-
Jaffa75
őstag
-
Bandi18
tag
Sziasztok
8gen UFO Civichez üléshuzatot hol érdemes venni ? Vagy nem érdemes erre költeni.
Köszi
-
nagyúr
válasz Bandi18 #44487 üzenetére
pluszban ilyen "atlétatrikót" akarsz rá? Szerintem azt bármelyik tecsó-ósanban. Nem valami szép szvsz, a gyári huzat a háttámla szélein tud kopni, ha olyasvalaki használja, mint én (kicsit testesebb) és dörzsöli. Mindenhol máshol patent marad, nem hajlamos kopásra.
-
BlacKSouL
addikt
válasz Tsebacsi #44489 üzenetére
Illetve a biztonséági öv alsó része is hozzáér, és az is koptatja. Nekem már alapszövetig kopott. Úgyhogy már most azon gondolkodom, hogy ha nagyon csúnyára kopna, hol, hogyan, miből csináltatnék rá ugyanilyen (hasonlóan jó) huzatot (természetesen beépített szenes ülésfűtéssel)
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Bandi18
tag
válasz BigBlackDog #44488 üzenetére
Plüssös igen. Csak azért a kérdés, hogy a légzsák honnan nyílik mert asszem Clionl az ülésből durran. mert ha az ülésnek semmi köze hozzá akkor tényleg tecsó-ósan
-
nagyúr
Kis update a check battery gate ügyhöz
Ma reggel is csinálta (fck nem is volt hideg éjjel), szóval lehet valami szívja akksit? Csinálta, kuplung benyom, újraindít, de benyomva hagytam, mert sor volt. Megint leállt, indít, ugyanaz, leáll. Szóval valami összefüggés lesz itt is. Nemtudom a kuplung old-e valamit, de ma felhívom az egyik autóvillamosságis ismerőst és beadom hozzá a jövő héten mert különben alágyújtok az autónak
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #44493 üzenetére
Ez is ellenőrizve lesz. De miért csak reggel? Miért random? Van amikor naponta, vagy 2 naponta, van amikor 1-2 hétig semmi... Komolyan nem értem, ez már nekem magas
-
Jaffa75
őstag
válasz BigBlackDog #44495 üzenetére
Szerintem nem környezeti lesz, az elmúlt 3 napban volt minden (fagy, párás, ma hűvös, de száraz) külső körülmény... Inkább az alapjárattal lesz gond!
-
bbubby00
őstag
MA reggel kinézek az ablakon a nagy szélvihar után. Kukák nincsenek a helyükön (tömbök előtti nagy zöld), a parkoló autók között vannak, még szerencse, h pont a kukák mellett tudtam megállni az este, ami kordonnal választ el. A szomszéd Matizos nem jrt ekkora sikerrel, mert neki levitte a visszapillantóját és benyomta a vezető ajtaját az odacsapódó szemetes...
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
BlacKSouL
addikt
válasz Tsebacsi #44492 üzenetére
Ha nem lenne rendes töltés, akkor egyre szarabbul inditana, majd sehogy. Ha mar megy, a generator ad akkora töltést, ami akksi nelkul visz minden fogyasztot. Sot, jaro motornal nem is mehetne semmi akksirol, de ha megis, akkor az akksi elobb utobb toltes nelkul kifujna.
Az alapjarat es a normal haladas egyenletes? Nekem anno olxan volt, hogy a sok varosi hasznalat miatt elkoszolodott a szivocso es az egyuk hengerben nem volt megfelelo a keverekellatas. Eves szerviz utan hazafele mentem fouton, mentem palyan, majd ismet fouton es egy lassitasnal kinyomtam a kuplungot, leallt a motor. Felrealltam, de ujrainditas utan csak 3 henger ment...hosszu vizsgalodas utan a markaszerviz nem tudta megoldani, nem hasznaltam, de cdak a hazaut vegen lett hibakod es check engine(egyes henger gyenge uzemanyagellatas), es vegul egy maszek szerelo oldotta meg, a szivooldalt injektorig kipucoltak sima suritett levegovel, azota semmi baja.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
bbubby00
őstag
Én talán állíttatnék egy szelephézagot, vagy nemtom. Fateréknak az Accordon is megoldotta a hengerkimaradás problémát melegen. De olyan emberhez vidd, aki ért is hozzá, mert sokan analfabékák.
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest