Új hozzászólás Aktív témák

  • fehér_ember

    addikt

    válasz TeeJay #80707 üzenetére

    Azért az ilyen hifitornyoknak mint ami neked is van, azért van elég mélye (még ha gombnyomásra is, de akkor is van); szerintem esélytelen hogy normál hangdoboz 20-as mélyhangszóró alatt felvegye vele a versenyt. És 20-22cm-es dobozok is vannak gyengus méllyel. Úgyhogy azért nem olyan egyszerű ez.
    A PA-ról azért beszéltek le, mert minőségileg a mostanidnál is gyengébb lenne; és hát ahhoz is kellene azért végfog. Szóval olyan nincs hogy szépen szóljon, meg hangosan is, meg atom mélyek és még jó áron is.
    Sokan gazdaságosan is minimum többszázezerből tudtunk valami közelítőt elérni, és hát nem biztos hogy bulihangerőn is szépen szólnának ha egyáltalán szólnának, illetve van akinél keresnéd a mélyeket.
    Amit így olcsón ajánlgatunk azzal nem biztos hogy elégedett leszel, hiszen nem tudhatjuk hogy kinek mi az elvárása de legalább kapsz valami támpontot.

    Azt már meg sem említem, hogy van aki azt szeretné érezni a szobájában, mint amit a koncerten a hangfal fal előtt állva, és persze úgy 50-60 ezerből.
    Ha valaki tud ilyet szóljon, van rokonom aki örülne neki.

    (#80709) TeeJay
    Nem kicsi a 4-5"-os közép, az teljesen szokványos még nagy dobozok esetén is. Persze vannak 16-17cm-esek is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák