Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz Patice #80102 üzenetére

    Ez az USB Bridge motyó marha jó cuccnak tűnik, ahogy itt nézegetem. Bár nem nekem írtál, most olvastalak és "wow". Amolyan USB "tisztító" mert én konkrétan laptopról megyek ki USB-n DAC-ra. Ha jól értem, itt semmiféle dekódolás nem történik, így van ? Leegyszerűsítve kb. történik egy pontosabb órajelű reclock, hatalmas input buffer, így ezt közbeiktatva mondjuk egy laptop és egy DAC közé, elvileg jobb átvitelt kapok a lánc egészére nézve a tényleges DAC-ig.

    Kérdés, mit csinál a laptopból jövő jellel, hogyan épít szarból várat, mert a komolyabb DAC-okban például femtomásodpercben mérhető pontosságú clock van és aszinkron működésűek, így próbálva orvosolni azt, hogy normál esetben a PC vezérli az USB-n az adatátvitelt egy gagyibb clock-al, ilyen esetben viszont maga a DAC, természetesen mögötte ugyanúgy puffer, stb. és a jitter is alacsonyabb.

    Ha veszek egy ilyet példának mondjuk, kíváncsi vagyok, érdemes avagy kell-e elé az Allo USBridge, vagy elhagyható. Egy ideig még laptopon leszek, rajta nagyfelbontású anyagok is, vásárolgatok mostanában online ilyen-olyan DSD és DXD anyagokat itt-ott.

    Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá

Új hozzászólás Aktív témák