Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz alphamooncam #79380 üzenetére

    Beleszólok, hátha segít.

    A (#79381)-re is vonatkozik.

    "akik nem akarnak és nem is tudnak olyan szinten elmélyedni a hifizésben, mint sok hozzáértő topiklakó, és szó szerint veszik a "HIFI""

    Hi-fi = elmélyedés.
    A nem elmélyedés NEM hifi.
    A nem elmélyedők nem "szó szerint veszik a "HIFI" kifejezést", hanem sehogyan se veszik. Megkerülik. Mármint próbálják. De lehetetlen. A hifi vagy-vagy. NEM is-is. Vagy-vagy. Vagy elmélyedsz, vagy NEM hifi.
    Sokszor meg lett ez itt már tárgyalva, hogy nem véletlenül nőtte túl a topik az alapítója eredeti szándékait. Alapítója nem tudta, hogy mit alapít, amikor beleillesztette a topik címébe a hifi kifejezést. A hifi ugyanis elmélyedés. "Szó szerint".
    Akik tehát "nem akarnak és nem is tudnak olyan szinten elmélyedni a hifizésben", azok nem a hifizésben nem mélyednek el olyan szinten, hanem mondjuk a multimédiázásban. A multimédia definitíve felszínesség, a hifi definitíve elmélyedés. Ez az "alapvető különbség, lásd:

    "Ugyan világosíts már fel, hogy a fogalmaid szerint mi az alapvető különbség egy "HIFI" és egy "multimédiás hangkeltő" optimális elhelyezésében..."

    Az alapvető különbség az elmélyedés. Anélkül NINCS hifi.

    Szerk.: És igen, a nem elmélyedni akarók egy része ezt lekezelőnek érzi, és felháborodik. Egy másik része megérti és arrébb megy, vagy ennek figyelembevételével marad. Egy harmadik részét meg bevonzza a hifi. Utóbbi se kicsi halmaz, sokan jöttek már ide azzal, hogy ők nem akarnak elmélyedni, aztán mégis hifisták lettek, azaz elmélyedtek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák