Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz NoSuchUser #42212 üzenetére

    Előzetes megjegyzések:

    Valóban több ponton hifiellenes a koncepciód.

    Állványos hangdobozt állványra, még egyszer mondom, hölgyeim és uraim, kedves barátaim: ÁLLVÁNYRA teszünk, semmiképpen se polcra, asztalra és hasonló alkalmatlan helyekre, ilyet még a genetikailag országrontó bukott baloldal se csinál! És ne is gyere azzal, hogy nincs hely állványnak, mert akkor kapsz egy sallert. :Y

    Nincs olyan, hogy "minél olcsóbban szeretném megúszni", az a kérdés, hogy minden zsebedet kikutatva mennyi pénzt tudsz összekaparni rá, és annyiból kell a legjobbat kihozni.

    A Behringert én se venném, kicsit topikidegen is itt ez a fajta megközelítés. Alapnak az SPDIF (lehetőleg koax) kiemenetű hangkártya - DAC - szetereó erősítő - passzív hangdoboz (lehetőleg zárt) megoldást javasolnám, mint minimumot. Éppenséggel a két kiválasztott passzív hangdoboz mindegyike jó választás a céljaidhoz (a reflex rendszer ellenére), csakhogy kategóriakülönbség van köztük, tehát megint az lenne a kérdés, mennyi pénzt tudnál maximum rászánni a rendszerre. Az ES30 (és általában az ES széria) hangkaraktere (távol a faltól) kifejezetten alkalmas "stúdiómonitornak", de ennyiért akkor már inkább állodobozt lehetne érdemes venned valószínűleg.

    Általánosságban ennyi, aztán konszenzus esetén lehetne a konkrétumokról beszélgetni - ellenkező esetben marad a hüvelygomba.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák