Hirdetés
- Minden, ami Unreal Engine
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- PlayStation 5
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoneDragon
veterán
Ez a quest lock mekkora egy fostalicska. 5-ből egyetse tudtam nyerni vele...
-
h3lios
addikt
válasz BoneDragon #68101 üzenetére
A sima zoo sokkal erősebb. A quest verzió 1 nagy lutri, nyilván ha a 3/8-as dög eldobja neked a mothert és a golemeket akkor nyersz. Ha a hasznos lapjaidat, akkor kikapsz.
B-tag: H3lios#2825
-
ThySoul
senior tag
Enemy mage, 9 hp-n vagyok, topdeck hallunication, abból kazakus==>nincs duplicate a deckemben, 5 manás spell, 7 armor
Easy boyz, ma velem van az RNJesus
Másik meccsen Pirate wari ellen turn2 12/12 edwin, priest 5hp-n, swashburglarból mindblast, lock ellen kell 3 dam, topdeck swashburglar, abból +3 attack egy minionnak. -
whitezo88
nagyúr
viszlát fél év múlva! [link] nagyon izgi 65+ tieres deckek ellen menni, akiknél minden tökéletes válasz ott van, ha secret az is tökéletes, ami kell (körbejátszani nem lehet), illetve az amberes Deathwingről se feledkezzünk meg, ami után topdeck Death jött az 5/10 tauntomra. Ja igen, elementál szinergia hírből se, az Assasinate meg a deck 2/3 után se jött. Nem tudom hogy mentek ilyen 8-10 wineket kieg óta. 0-1 es warrinál volt taunt hegy, ghoul is, majd aoe-s t8 drake t9 Brawl.
[ Szerkesztve ]
-
ThySoul
senior tag
Jajaj, nehéz ez a miracle rugó ....ki mondta hogy meccs közben nem lehet classt váltani?
Egyébként én annyira nem vagyok pozitív ezzel a kieggel. Oké, hogy minden class kapott minimum egy játszható decket, cserébe van TTK mage, meg RNG mage, mert ugye eddig legalább a freezeben alig volt luck faktor (a "behúzom e az iceblockot" ne vegyük ide) erre a glyph megjelenésével azt se tudod lassan milyen secretet játsz körbe. Van szuper quest rugó, meg residentsleeper taunt wari és még mindig irritáló pirate wari. (az egyik legnagyobb ctrl classal ezt csinálták)
Mielőtt valaki azzal jönne hogy "semmi nem jó soha BabyRage" tetszik a kieg, csak megint bent van egy rakat olyan dolog, aminek nem kéne bent lennie, ha azt nézzük, hogy mennyi mindent nerfeltek az utóbbi 1/1,5 évben, (patron, worgen, molten giant, combo dudu) a régen skilles deckek meg elmentek RNG irányba.[ Szerkesztve ]
-
ThySoul
senior tag
Na jó, szerintem este rámegyek a legendre annyira everlucky vavgyok ma. Enemy pala, kapok a csodalapomból egy eye for an eyet, mondom felrakom. Turn5-ig konkrétan semmit nem csinál, ott finja, kövi körben kinyirja vele egy lényem, kirakja a két vilefint
Gondolom agyf@szt kapot, kövi körben charge+buff, arcomba üt trade helyett, amivel leüti magát lethalra
Szerintem sosem volt akkora mázlim mint ma, nem tudok kikapni.
Wari ellen t7 lethal volt, úgy hogy minden körben tauntozott de simán topdeckeltem azt amivel pont megoldottam.
Egyébként szerintem sosem volt ilyen erős a miracle, max leeroy nerf körül. Konkrétan a mage ellen negatív a winrate( én mondjuk raktam a deckbe eater of secretet mert sok van,így kb instawin), aggro ellen meg ha közepesen húzol már nyersz, control meg esélytelen ellened.[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
válasz Soybex #68113 üzenetére
Mister_X
Azon gondolkodom, hogy hányadik golden legendary-m volt ez, egy Cenariusra, egy Illidanra és egy Justicarra emlékszek összesen ezek kívül. Nem tudom hány paklit nyitottam már így túl a 15.000 winen, de kíváncsi lennék hány % esély van nyitni egyet egy pakliból.
[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
Hát persze hogy megint a legelső körben kiesőre sikerült szavaznom...
-
tomazin
veterán
válasz ígyvanferi #68116 üzenetére
Rosszul allsz hozza. 1ingyen pakkot dobott a gep
-
ThySoul
senior tag
-
BrukoMisike
tag
Ilyen van? Vagy ez fake/bug?
-
Kari1
aktív tag
válasz BrukoMisike #68120 üzenetére
Szerintem lehet 6 db elemental előző körben az +30 health vagyis így a legendnek van 35 élete az 2x duplázva 70->140.
-
lm83
őstag
Még nem játszottam sámánnal, most ilyen quest-et kaptam gondoltam kipróbálom Tavern-ben...
Már játszottam hunterral is, nem sok sikerrel. Hát ennek is ritka gyenge paklija van...
Ellenfél hamar felnyomta az életét vissza 40, utána már csak túlélésre játszottam, nekem alig marad életem.
De jöttek sorban az elementálok, amikkel tudtam védekezni, a végére el sem hittem, hogy kihúztam.
A végére épp bejött a legjobb lap...
De nagynehezen behúztam, következő kör és meghaltam volna, úgy hogy neki már semmi nem volt a boardon...[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
-
jr1994
addikt
Ez a nap is eljött, sikerült elérnem a rank 5-öt
Pár napja írtam hogy megvan a rank 10 úgy hogy eddig 13-nál jobb helyen soha nem is voltam úgy 5-6 hónap játék után, és a Gadgetzan megjelenésekor tartottam egy több hónapos szünetet, mert irritált hogy nem volt versenyképes paklim. Hát most van egy midrange hunterem, csak ezzel játszottam. Un'Goro startkor kezdtem a létrázást, kb 130-140 hunter győzelemnél tartottam (eddig is ezzel játszottam a legtöbbet) és most kb 220-nál vagyok.
Rank 8 körül pár napot stagnáltam, nem tudtam előrébb jutni de nem is játszottam olyan sokat. Aztán ma délután eljutottam rank 6 4 csillagra, este pedig végre összejött. Szerintem nem túlzok nagyot azzal hogy ma az ellenfelek fele warrior volt, szerencsére a legtöbb pirate, mert azokat általában megvertem (2x golakka crawler nagyon hasznos volt), a tauntosokkal viszont nem nagyon tudtam mit kezdeni. A rugók ellen nagyjából 50-50%, a többi classból alig volt. Az utolsó két ellenfél már rank5-ös volt, ők valami újat/fun decket próbálgattak, pl egy warrior thinkmastert meg új hemetet hozott mondom wtf meg a pala is nagyon hamar feladta.
Végre mehetek tanulni
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
kchryss
veterán
válasz jr1994 #68124 üzenetére
Grat!
Én tegnap értem el a 10-es szintet, de elég keveset játszottam. Eddig 1 legendet nyitottam az új kiegészítőből, a warrior questet. Ezzel el is dőlt a sorsom és taunt warriort kell játszanom.
Mirror meccseket nagyon utálom vele.
Maradt még elég sok dustom az arany sylvanasból és ragnából, csak nem tudom eldönteni, hogy mit kraftoljak. Túl sok mindent szeretnék kipróbálni, de csak 1-2 deckre van meg a dust. -
grizlisandor
veterán
Grat mindenkinek, én is felmásztam tegnap R5-re.
Asmodai Miracle rugójával mentem egy darabig, míg nem jött a sok qt rugó... Rájöttem, hogy tök jó deck, szidom magam, hogy miért vártam eddig egy Edwin craftolással.
Utána váltottam freeze magere, azzal felmentem R5-re. Paladin a sok heal miatt okozott problémát. -
Bazsi1987
őstag
Soha nem használtam azt a programot arenaba ami mutatja az értékeket, de annyira szarul megy ungoro óta hogy szörnyű 😣 ungorora is frissíteték már érdemes leszedni?😊
-
ThySoul
senior tag
Tegnap csoda rugóval simán vertem minden quest rugót.
Elején tempo meg mindennel face azt sima. -
DJGABI
addikt
[link] ez jó mage deck lehet? csak primordal hiányzott, lecraftoltam, most próbálgatom
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
-
whitezo88
nagyúr
Kripp mindig azt mondja Arénán 2.nak menni hatalmas hátrány, főleg agresszív deck ellen. Meglestem Heartharenam, a stat szerint elsőnek 63% másodiknak 60%. Azt hittem nagyobb lesz a különbség. Használja még valaki, megnézi? 320 játékból.
-
ígyvanferi
addikt
válasz whitezo88 #68132 üzenetére
Nálam jóval nagyobb a különbség, elsőként 66,67%, másodikként 53,8%. 340 játékból.
Ami érdekesebb, az a classokra lebontott statisztika. Pl. palával másodikként van nagyobb winrate-em: 69,44% vs. 58,97%. Rogue-nál hasonló a helyzet, 68,18% - 62,07%. Viszont mage-nél meg hatalmas a különbség az elsőnek kezdés javára, az 80,77%, míg másodikként csak 40,63%-ban nyerek. Ezek mind 50+ meccsesek. -
TheJoeker
tag
80 goldos questet cserélnék Joeker#2189
-
ThySoul
senior tag
Rank5playz
Enemy zoo, egy juggler van nala, nálam egy 1 hp-s giant és egy 1 hp-s aukciós, leeroyyal meg van a lethal, erre elsőnek kicsapom leeroyt. Ki lehet találni mi történt. (amúgy igy is nyertem, de azért ez vicces volt) -
kwzatz
őstag
Aki volt már legend: Jól látom, hogy kb. ugyanannyi game kell 5-ös szintről legendig, mint amennyi az 5-ös szintig kellett? (feltéve, hogy drasztikusan nem romlik a winrate-em - amire persze van esély, így hogy jobbak az ellenfelek)
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
whitezo88
nagyúr
jó kis NA dumpster [link]
ThySoul: egyértelműen NA. Sorra kapok olyanokat akik szerintem a 4 éves lányukat ültették oda, annyira rosszak.
[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
őstag
Kösz a válaszokat! Megnézzük, elég lesz-e egy hét rá.
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
-
ThySoul
senior tag
válasz Kanczy #68148 üzenetére
Természetesen nem fogok tanulás helyett legend rush rendezni, de azért a szabadidőmben nyilván megpróbálom. Momdjuk én még szerencsés helyzetben vagyok, mert alacsony a ponthatár (ha valaki nem az orvosi-jog kettősre megy akkor alacsony lesz) és így annyira nem stresszelek, meg a föcire is egy hónapom van még, addig meg törizhetek. (magyar matek könnyebb/megy, angolból meg szimplán rossz vagyok) Mondjuk az se járt iskolába aki kidolgozta ezt a rendszert, áprilisban még dolgozatot írsz meg tanulsz, pár nap múlva meg érettségi+nem is minden iskolában készítenek fel rá, nálunk pl csak a szóbelit nyomatják ezerrel, írásbelire egy percet se készültünk, pedig utóbbi adja a pontot 2/3-dát.
Bocsi az offért, de ez már kikívánkozott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- BestBuy topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest