Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jr1994

addikt

Ez a nap is eljött, sikerült elérnem a rank 5-öt :)

Pár napja írtam hogy megvan a rank 10 úgy hogy eddig 13-nál jobb helyen soha nem is voltam úgy 5-6 hónap játék után, és a Gadgetzan megjelenésekor tartottam egy több hónapos szünetet, mert irritált hogy nem volt versenyképes paklim. Hát most van egy midrange hunterem, csak ezzel játszottam. Un'Goro startkor kezdtem a létrázást, kb 130-140 hunter győzelemnél tartottam (eddig is ezzel játszottam a legtöbbet) és most kb 220-nál vagyok.

Rank 8 körül pár napot stagnáltam, nem tudtam előrébb jutni de nem is játszottam olyan sokat. Aztán ma délután eljutottam rank 6 4 csillagra, este pedig végre összejött. Szerintem nem túlzok nagyot azzal hogy ma az ellenfelek fele warrior volt, szerencsére a legtöbb pirate, mert azokat általában megvertem (2x golakka crawler nagyon hasznos volt), a tauntosokkal viszont nem nagyon tudtam mit kezdeni. A rugók ellen nagyjából 50-50%, a többi classból alig volt. Az utolsó két ellenfél már rank5-ös volt, ők valami újat/fun decket próbálgattak, pl egy warrior thinkmastert meg új hemetet hozott mondom wtf :D meg a pala is nagyon hamar feladta.

Végre mehetek tanulni ;]

[ Szerkesztve ]

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

Új hozzászólás Aktív témák