Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jr1994
addikt
Ez a nap is eljött, sikerült elérnem a rank 5-öt
Pár napja írtam hogy megvan a rank 10 úgy hogy eddig 13-nál jobb helyen soha nem is voltam úgy 5-6 hónap játék után, és a Gadgetzan megjelenésekor tartottam egy több hónapos szünetet, mert irritált hogy nem volt versenyképes paklim. Hát most van egy midrange hunterem, csak ezzel játszottam. Un'Goro startkor kezdtem a létrázást, kb 130-140 hunter győzelemnél tartottam (eddig is ezzel játszottam a legtöbbet) és most kb 220-nál vagyok.
Rank 8 körül pár napot stagnáltam, nem tudtam előrébb jutni de nem is játszottam olyan sokat. Aztán ma délután eljutottam rank 6 4 csillagra, este pedig végre összejött. Szerintem nem túlzok nagyot azzal hogy ma az ellenfelek fele warrior volt, szerencsére a legtöbb pirate, mert azokat általában megvertem (2x golakka crawler nagyon hasznos volt), a tauntosokkal viszont nem nagyon tudtam mit kezdeni. A rugók ellen nagyjából 50-50%, a többi classból alig volt. Az utolsó két ellenfél már rank5-ös volt, ők valami újat/fun decket próbálgattak, pl egy warrior thinkmastert meg új hemetet hozott mondom wtf meg a pala is nagyon hamar feladta.
Végre mehetek tanulni
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest