Hirdetés
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Bestbuy játékok
- Nem lesz Stalker 2
- Xbox Series X|S
- Warhammer 40.000
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Gray Zone Warfare
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
2 mana 9/13 stat t2 [link]
-
Djuree
félisten
na az ingyen pakliknak köszönhetően én is felraktam a játékot sok kihagyás után, és elkezdtem a single módot amikor bossok ellen kell menni. volt annyi aranyam hogy az elsőt, az ingyenes gyakorló után, meg tudtam venni. normál módban már végig is vittem. azért a murloc pakli még mindig űber úgy látom.
még mindig nagyon addiktív a gém. a hard mód az miben más? más paklijuk van jobb lapokkal?LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
DJGABI
addikt
friend listen a fireside menü hogyhogy így pilácsol? mmint tudom nagyjából h mik ezek az eventek (csak hátlap jár utána, ugye?), de ehhez miért kell külön menüpont? [link] ide irányít egyelőre
ja amúgy 80g csere dezmond#2305[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Djuree
félisten
mi ez a 80g csere?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz Balesz1899 #68757 üzenetére
jah értem, akkor én figyelni fogom.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
asuspc96
őstag
Helló!
80G-s questet cserélnék!
Battletag: Kray#21449
[ Szerkesztve ]
-
EmptyParadox
senior tag
Kaptam egy 80g-s questet, csere valaki?
Battle Tagem fent van a listában.[ Szerkesztve ]
-
Soybex
őstag
-
Chumlee
senior tag
80g EU quest csere !
Iszákpedopap#2181Egy év alatt az első 80g questem
-
KaraDani
addikt
Melyik streamer és mit csinált priesttel mostanában? 22.22% eddig ma priest ellenfél A kedvencem, hogy még mind controlt is játszik némelyik, hányok komolyan mondom.
-
LBandi
aktív tag
Sziasztok!
80g csere EU-n, most vagy esetleg holnap reggel 8 és 9 között. LBandiHUN#2233
"Az igazi EMO-s halva születik."
-
KISDUCK
addikt
Wildon rohadt vicces a quest rogue!
-
whitezo88
nagyúr
NA-n 80g keresi párját.
-
eLit-MiLan
őstag
Sírok [link] (sry, stream háttérben)
Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
mhmpista
aktív tag
válasz eLit-MiLan #68779 üzenetére
Hmm ez fura. Pedig nem healel szöveg szerint. Hanem set. Ez rohadtul nem logikus így.
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
válasz eLit-MiLan #68779 üzenetére
Ez egyénként megint következetes szövegezés a Blizzardtól. Amikor kiadták a lapot én is azt mondtam, hogy működik, mint Alex. Ami egyénként igazi is lenne a szövegezés alapján, de elcseszték a mechanikát / szöveget.
B-tag: H3lios#2825
-
fogtunder
nagyúr
válasz h3lios #68783 üzenetére
Alex is gyógyításnak minősül 15HP alatt, ha van egy auchenaiod, simán kinyír. a max HP-t beállítja 40-re és gyógyít rajtad 40-et, ez a gond, nincs olyan mechanika a háttérben, ami konkrét értékre állítja a HP-t, hanem gyógyítással/sebzéssel van megoldva, a szövegezés meg a szokásos fos.
[ Szerkesztve ]
I hate morning people. And mornings. And People.
-
whitezo88
nagyúr
Ezért nem szeretem a quest rugót. 10 lapból 0 bounce, mullnál is arra megyek. [link] NA rank15ről nem tudok kimozdulni. Aki szerint OP menjen vele párat. (nem hiába t2)
Ja és szinte csak hunter jön.[ Szerkesztve ]
-
-
basaharc502
aktív tag
80g eu - csere - Csabika#2864
-
whitezo88
nagyúr
T2 dirty rat boys [link]
t4 win seemsgood.
-
Vanir
veterán
Egy kis rant két run aréna után:
Két palát pickeltem zsinórban, mind a kettő elég jól sikerült.Az elsőt (69.3-as tierscore) 2-2-ről húztam ki 9-3-ra. Az utolsó meccsemen 9-2-nél priest jött szembe, itt már biztos voltam benne, hogy akkor ez lose. 8 kör alatt rommá vert, kegyetlenül brutális deck-je volt, remekül jöttek a lapjai, semmi misplay, úgy, ahogy kell. Ezzel a run-nal nem is volt baj lényegében, életemben először értem el a 9 win-t - ez az egyetlen olyan játék, amit inkább nézek, minthogy játsszak vele (beta óta nyomom azért szinte kihagyás nélkül, szóval érteni értem a mechanikákat).
A második (72.2-es tierscore) menet úgy indult, hogy 8-0. Sokféle class jött szembe, aztán bedobott zsinórban két mage-t. Mindkettőnél volt természetesen Meteor, meg mi egyéb, ennyi win-nél nem is lepett meg, nem is húztam fel magam rajta. Ami felhúzott, az az volt, hogy mindkettő világi bullshit RNG-vel nyert, méghozzá ugyanúgy.
#1: Kevés hp-m volt, Arcane Missiles-t eltol, lent van 2 minion, első lövet az egyik minion-ba megy (bőven maradt még hp-ja), a másik kettő arcba. Fireball, ping face, lethal.
#2: Ugyanez, 2 minion lent, 3 lövés arcba, Fireball, ping face, lethal.Okkkkkkkké, nincs minden veszve, 8-2, lehet ez még jó.
Rugó jött szembe, 6 kör alatt lepakolt 1 hp-ra, majd a hetedik körben, úgy, hogy 5(!!!) minion volt lent nálam, és 2 nála, lerakta a Mad Bomber-t. Az első az én egyik minion-omra, a második találat az arcomba ment. Volt a kezemben taunt, ki tudtam volna még húzni talán 1-2 körig, aztán Dinosize easy lethal (neki sem volt túl sok hp-ja), ha nincs más direct damage nála (pedig a Bomber azt sejteti, hogy nem volt kézben).Úgyhogy most egykét napig nem erőltetem inkább ezt az egészet, mert Brode-nak nagyon ráállt a keze a "te most kikapsz" gombra.
-
peterr85
tag
80g-t cserélnék EU-n
-
Bazsi1987
őstag
Ugye mindenki tudja hogy ma is játszik a magyar csapat hgg-n 😉
-
Mister_X
nagyúr
Novégre: 80g csere EU-n
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
saen
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest