Új hozzászólás Aktív témák

  • Mister_X

    nagyúr

    válasz NyxNyxNyx #30886 üzenetére

    Gondoltam, hogy druiddal megcsinálom, de aztán mégse. Nem volt kedvem.

    Igazából rájöttem, hogy a jelenlegi metában nem sokat ér egy pure dragon paladin, ha meg bekerülnek olyan lapok, mint Belcher, Annoy-o-Tron és Healbot, hunter/mage meta miatt Kezan vagy egyéb tech és mondjuk még valami early lap (Chow?), akkor gyengül a dragon szinergia és körökig nézhetsz egy lapot, amit nem éri meg kijátszani (BWT, Rend, stb.).

    Nefarian egyszerűen nem fér be dragon palába, mert nem tud mit kezdeni a legtöbb spellel, mert beleront a mana curve-jébe (persze ha adna mindig Execute-ot, Humility-t, neadjisten Naturalize-t, egy szavam se lenne) és a control deckek megoldják kézből. Persze egy dragon paladin eléggé minion heavy, tehát Nefarian removalját elviheti Dr. GG, Chromaggus, Sylvanas, de nagyon lutri lap és ritkán adja a megoldást. De legalább kúl.

    Chromaggus túl lassú, legtöbbször be se fér, Tirion elől felfogni egy silence-t vagy removalt tökéletes, de ezt megteszi sok esetben egy Sylvanas is és akkor mehet a helyére egy Solemn Vigil, ami egy klasszikus mustáros palában kb. ingyen laphúzás.

    Alex nehezen kombóznató, persze kellemetlen az ellenfélnek leesni 20+-ról, miután ellőtt egy Healbotot, de ritkán win condition, gyógyítani meg ritkán tud.

    Helyettük Deathwing. End game C-terv, elsöpör mindent és a removalokat általban elvitte minden addigra. De jobb nem érezni szükségét a kijátszásanak.

    "Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

Új hozzászólás Aktív témák