Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz Fr0z3n #31201 üzenetére
Pay 2 Legenday
Neptulon lett. Mondjuk nem elég kielégítő az effektje, Ragnaros fényévekkel jobb, de nagyon win condition. Saját ízlés alapján dobtam össze egy overload midrange shamant, bejön edig.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
P00By
nagyúr
Csak kettő golden rare, meg egy pakliban 4 rare
-
Fr0z3n
őstag
Druiddal 5/5 mechmage ellenfél. GZ
-
tretyak
aktív tag
Dupla pyroblast játszható lesz valaha? Van egy golden meg egy sima, és kéne a dust, hogy befejezzem végre azt a nyamvadt CW-t
-
fogtunder
nagyúr
megjött végre az S6-osom, kipróbáltam milyen, persze szalad rajta, mint állat, megkockáztatom, hogy folyamatosabb, mint az iPhone 6.
viszont RNGesus nem volt velem ma, zoo ellen pl. 6 körig nem húztam mechet, a pap deathlordja egyszer cogmastert dobott, egyszer tinkmastert, amire persze volt egy shadow madness, abba is hagytam mára 4 meccs után.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
tretyak
aktív tag
Kolentót nézem, Nefarian-nal, Alex nélkül CW-zik, nem mondom, hogy száguld (mondjuk legend 30-100 között), de egész jól halad, a nagysárkány meg eddig szinte mindig value volt - ki játszik körbe egy duplicate-et warrior ellen...
Derrewyn: egyetértünk, bezúzva.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
US mennyire könnyebb (rank5ig legalábbis) mint EU. vicc, mennyire nevetségesen könnyű ladderezni, előző szezonokba is ez volt, meg most is. alig vesztek. olyan furcsa deckek jönnek mint pyro-s hunter, untertakeres zoo, meg hasonlók.
-
oba
addikt
A deck utolsó lapjával tök üres board mellett unstable portalt felhúzni majd azzal Dr. Boom -ot kapni és végül megnyerni a meccset teljesen reménytelen helyzetből felbecsülhetetlen
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
tomazin
veterán
Na sikerült az első meccset lejátszanom telefonon. Aréna. Ellenfél hunter. Undertaker,ice trap, mad scientist, wolfrider, 2/2es fegyó, 1/1-es dr-es pók, ami csak kell. Konkrétan 6kör alatt meg lettem rakva. Hát kösz. (és a pakliban sem volt semmi 40 duston kívül)
-
saelin
veterán
Kivittem naxxot és a pala kivételével az összes class challenget - a hunter és a mage challenge valami iszonyat fun volt! Annyira nem volt nehéz mint gondoltam, de azért voltak pillanatok, amikor a tököm televolt... Ennyit én még priesttel nem játszottam!
Pluszba még a BRM első szárnyát is megcsináltam, ami iszonyat könnyű volt a naxx első szárnyához képest. Ma szerintem deckkeket fogok próbálgatni, hogy mit lehet kihozni a meglévő classic + naxx lapokból, persze mindenzt legendary-k nélkül (mm classic vagy gvg legend nélkül).Most kutakodtam kicsit a neten, de rengeteg olyan deckkbe futok bele, amihez olyan lapok is kellenek, amik nincsenek meg nekem, így a netdeckelés még mindig kihúzva nálam vagy kompromisszumosan át kell alakítanom a talált paklit. Tudtok pár egyszerűbb naxx-ra építő paklikat? És ha építésre adom a fejem, akkor melyek azok a lapok, amiket ajánlott lehet bevállogatni? Tudom a deck tipusától függ, de csak úgy nagy körvonalakban róla.
A BRM második szárnyát is ki kellett volna nyitnom az Imp Gang Boss miatt, de 1 lapért nem volt már szívem költeni, inkább vettem 14 classic pakkot, amikből jött; 2 molten giant, 1 blood imp, 1 pyro blast meg még egy pár "jófajta" lap, amik most nem jutnak az eszembe - jah, de... light well, felguard és gadgetzan auctioneer (köszönöm google).
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
whitezo88
nagyúr
néha én sem értem hogy nyerek ilyen könnyen, golden legend mage [link] valami tempóféleség lehetett, de alig játszott ki valamit. flamecannon, bolt, portal->3/2, 2 apprentice meg 1 mirror ami volt.
jó ez a deck, kár, hogy hunter a 2 healbot ellenére is könnyen megeszi ha tempósan húz.
-
Mister_X
nagyúr
Valaki tudna linkleni egy viable shaman paklit? A mostani nem igazán válik be.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
-
törölt tag
válasz Gyuri27 #31214 üzenetére
Nekem az arénás tapasztalaim mások. Szinte mindig belefutok vmilyen legend lapba és nekem is most készült el a harmadik aréna paklim, az utolsó kettőben volt legend (nefarian, KT). Tudom nem mérvadó, de fura, hogy itt jobban adja.
Rankeden szerintem sokkal jellemzőbb a rush, mint EU-n. -
SimS
senior tag
Üdv
Van itt valaki, akinek aktív az US accountja is, nem csak az EU? 'Watch and learn' miatt szeretném felvenni, majd jól megnézni
Köszi,
SimS
Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can BattleTag: hamboo#1540
-
Fr0z3n
őstag
Ti tudtok játszani? Folyton megszakad.
-
SimS
senior tag
válasz saelin #31227 üzenetére
Üdv
Abban a listában nincs régió szerinti bontás; nem feltételezem, hogy bárki játszik US acc-on, ezért kérdeztem.
#31226: elnézést kérek, megoldom máshogy.
#31228: nem.
SimS
[ Szerkesztve ]
Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can BattleTag: hamboo#1540
-
NyxNyxNyx
addikt
Nekem működik a játék.Oké beszartPaladin ellen játszottam és 4/4-szer Dream-et adtak a Yserák. (2-2-t)
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
saelin
veterán
Azt viszont nem értem, hogy miért kell csatlakoznia a szerverhez, ha csak practice módban akarom elütni az időt. Egy pakli tesztelésén kívül semmi más nem lenne a jutalmam.
Felnéztem kicsit battle.net fórumra és egyből ezen akadt meg a szemem: My son has disappeared
Máris jobb a kedvem. Nem is tudom, hogy elsőre mire gondoltam, de nem erre az biztos."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Mister_X
nagyúr
-
NyxNyxNyx
addikt
Coghammer MVP arénában, brutális a value amit nyújt.
-
NyxNyxNyx
addikt
pack 11 win után golden steamwheedle sniper + trade prince (sajnos a második)
pack 12 win után 40 dust, de adott egy golden savagery-t
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
De szeretek zoo ellen kikapni... 4 taunt van a pakliban, de természetesen egy sem jön fel. Meh~
Ha szerencséről van szó, akkor nekem mindig kevesebb jut.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
.OM.
aktív tag
Az EU szerver szarakodás miatt kapott ajándék packban volt egy Ragnaros.
Így már csak kicsit haragszom..ex .Oldman.
-
fogtunder
nagyúr
tegnap próbálkoztam kissé a mechsámánnal, őszintén szólva nem igazán értem, miért van elájulva tőle mindenki. pont ugyanaz a bajom vele, mint minden sámán paklival, iszonyatosan húzás függő, a legtöbb esetben teljesen használhatatlan lapok vannak nálam, és mire kirakom a fel reavert, amit kapok kezdő kézbe, addigra már tök mindegy minden.
-
whitezo88
nagyúr
csak mert régen volt e-sports: webspinner malorne into topdeck golem: [link]
korábban 3 juggle-ja 2 lényemet szedte le a 3ból.
-
fogtunder
nagyúr
válasz whitezo88 #31243 üzenetére
meglepő módon az az én agyamon is átfutott, hogy egy aggro paklival early game-re kell mulliganelni, de ez nem az jelenti, hogy azok a lapok lesznek a kezedben a játék kezdetekor. 10 meccsből 8 bukó, ebből mondjuk egy azon ment el, hogy patient assassin esett a shredderből.
-
capafog23
őstag
Mik lettek most a top deckek ebben a meta-ban?
Csak face huntert ne írjatok, mert attól hányok.
(gondolkozom hand lock-hoz hiányzó lapok lecraftolásán)
-
whitezo88
nagyúr
válasz fogtunder #31245 üzenetére
én a zoo-val vagyok úgy hogy nem bírok nyerni, csomó streamer is első napokban lett vele legend, de nekem folyton patron warrikat meg mageket ad be, amik ellen kb semmi esély. esküszöm a maly handlock erősebb ahol vagyok... feljöttem 8ra, majd 9, vissza 8, megint 9...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest