Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz whitezo88 #31250 üzenetére
nekem az utóbbi idők paklijai közül egyedül a patron warrior volt, ami bejött, se a tempo mage, se a zoo nem igazán akar működni. a mechmage paklim viszont még mindig elég jól adja, azzal tudok a leggyorsabban haladni.
egyébként ebédszünet után toltam még pár meccset a mechsámánnal, lehet tegnap csak az RNG esküdött össze ellenem, ma elég szépen sikerült nyerni, annak ellenére, hogy 5/5 coin nélküli meccs volt. viszont a mage nekem még mindig jobban fekszik.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
capafog23
őstag
-
Gyuri27
félisten
válasz capafog23 #31252 üzenetére
Demon zoohoz nem kell jaraxx, még malganis se feltétlen.
Boom az kell.Handlockba kell jaraxx, alex (nem árt, de kihagyható). Giantek, malganis. Nem olcsó. A mostani metában meg 6-7 körre szarrá vertek. Azaz ha kicsit nem jön a lap véged.
Druid meg jó. Csak nem életbiztosítás manapság.
A mostani meta szerintem a leggyorsabb.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Mister_X
nagyúr
válasz Gyuri27 #31255 üzenetére
Ez lenne az, elég saját szájíz alapján lett összedobva, nem tetszettek a netdeckek (Hellfire, Jarraxxus, Loatheb, Boom kihagyva, valahol még volt Dark Bomb meg Crusader is), mert sokszor kifogytam a tempoból, itt meg konkrétan bármit ki tudok játszani Mal'Ganison kívül, sőt, utóbbit is Voidcallerrel illik lehívni.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz F-ECT$ #31257 üzenetére
Elég jól, hunter 50-50, zoo mirror szintén, nagyon sok múlik azon, hogy be tudom-e biztosítani a boardom tojással, kezembe jön-e a Demonwrath vagy le tudom-e hívni Mal'Ganist. Freeze Mage-t simán megeszem, mert nem adok neki Doomsayer value cleart és általában t10 előtt kivégzem. Hard matchup a paladin, ha sok a tauntja és időben mustározik, valamint a patron warrior, mert az OTK, ha leruszkizza a lapokat és van boardom (mondjuk az se kell), mechmage-t és tempo mage-t megeszem tempoban és a skillstrike se menti meg.
Rank 10-ig vittem az előző szezonban, csak hamar beleunok.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
EmptyParadox
senior tag
Mostanában Malyrogue-gal kísérletezgetek. Nagyon élvezetes vele menni, csak lassú. Szóval bármilyen face/rush deck megeszi (bár néha nagyon jó lapjárással facehuntert is vertem már). De ha fair match-up jön (midrange+), elég nagy eséllyel működik.
-
capafog23
őstag
válasz Gyuri27 #31253 üzenetére
Némelyik helyen raknak bele jaraxx-ot.
Mostani daemon deckembe van boom meg golden malganis(ezt tervezem betörni másik deckhez)Néhány nagyobb streamer hand lockba se rak jaraxx-ot mert hogy túl lassú lap.
Tempo stormos linkedbe ott van hogy a midrange druid tier1 míg a handlock csak tier 3 ez az ami még elgondolkodtat.
Dustba meg lapokba control warrioron kívül bármit össze tudnék craftolni. -
-
saelin
veterán
válasz tretyak #31264 üzenetére
Ilyet pont reggel játszottam egymás után kétszer... elég is volt. Harmadikra meg egy miracle rogue-t fogtam ki, aki egy murloc-kal szét burn-ölte a deckkem. A fentebb linkelt (combo?) warriorral még viszonylag hatékony vagyok, csak 16-nál már nem tudom milyen deckkre kellene váltanom. Próbáltam mid-range mage deckkeket és warlock-ot is, de valahogy csak nem jön össze.
Más:
A korábbi naxx lapokhoz fűződő kérdésemre végül meglett a válasz és rájöttem, hogy stalagék miért nem ajánlottak; egyszerűen túl lassú. Warrior-tól execute-ot kap szegény (a 11-es idézett minion, nem jut eszembe a neve), paptól mind controlt, mage-től sheep stb. Plusz nem is tartanak addig a meccsek, amíg le tudná idézni az ember.
- Loatheb cool, sokszor húzott már ki a csávából, de valahogy nem az igazi a zoo deckkembe.
- Kel'thuzad jónak tűnik, de fogalmam sincs hova tehetném be.BRM-ből a patron elég nehéz, viszont thaurissan repült is be a warrior deckkembe! Igaz, max 1-2 kört él meg, de már az is nagy löketet ad.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz whitezo88 #31250 üzenetére
Zoo-val mechmage-t meg kéne enni nem?
Pár napja megyek ezzel a Japanese priest-tel. Elég jól működik, felüdülés volt végre egy használható combo nélküli deck. (én még nem frissítettem, azaz thoughsteal + shadow madness van benne, és szerintem marad is.
saelin:Loatheb az ilyen. Te nem látod hirtelen mekkora kárt okoztál az ellenfélnek vele, de sokszor megnyeri a meccset. Rogue és Priest ellen jól időzítve a legjobb lap.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
fogtunder
nagyúr
válasz saelin #31265 üzenetére
nem kötekedésből, de az nem miracle rogue (miracle-nek a Gadgetzan Auctioneer és olcsó spellekkel húzó paklikat hívjuk), hanem mill.
Kel'Thuzad jelenleg nem igazán jó semmilyen deckbe, mert ő is lassú, de ha nincs más nagy legended, akkor nyugodtan rakd be, mert trade-elés után visszajönnek a lényeid, ha kettőt feltámasztasz, már megérte. taunt druidba jó lehet egyébként, csak az eleve nem túl erős most.
Loatheb az egyik legjobb legend és a legjobb Neutral 5 drop. eleve a tény, hogy 5-ért 5/5 az átlagos 5 drop felé emeli és a képessége is jó.
[ Szerkesztve ]
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Mister_X
nagyúr
válasz ígyvanferi #31268 üzenetére
A legtöbb aggro és mech deck ellen hatásos, mivel a minionok sebzése egyenlő/magasabb, mint az életük. Még korábban volt a molten + echo kombós mage, aki 10 HP-n lerakott 6 moltent és még akár be is tauntolt kettőt: mindketten sírtunk szerintem, csak én a röhögéstől, ő pedig az idegtől
Én GvG óta használom priestben, amikor még itt is sokan lehurrogták.
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
Ez a mozgó elemet tartalmazó HOTS hátlap nagyon jól néz ki
You are not prepared.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz ígyvanferi #31268 üzenetére
Nagyon erős, kihagyhatatlan manapság. Sokan ódzkodtak tőle, de végül mindenki beadta a derekát.
Vol'jin viszont kikerült és egyáltalán nem hiányzik.
-
NyxNyxNyx
addikt
Freeze mage mennyire viable most? Van egy legendaryra dustom, de Velen-t szeretnék inkább. Alex meg máshol is használható. Áhh nem tudom, Harrison sincs, de azt sehol nem használnám.
[ Szerkesztve ]
-
Garada
őstag
válasz ígyvanferi #31279 üzenetére
Ennyi az egész?
Akkor csak én bonyolítottam túl a dolgot, szép estét! -
NyxNyxNyx
addikt
válasz Garada #31278 üzenetére
DarthVader és Marty ők kik? Az én friend listemről vetted őket?
Előbbivel azt hiszem 10 és 11 winnél találkoztam (egyiken nagyon elvert, másikon nagyon elvertem), most hogy láttam a nevét itt, már meglepődtem hogy ph-s. de gondolom nem
-
saelin
veterán
Az rng hozott egy meccset:
Hülye warlock fel cannonja megölte a tauntos sebzett minionját, majd ment a lethal."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
whitezo88
nagyúr
rekordidő alatt sikerült mára kiégnem, tiltelnem: 0-3, első pap aki ellen t9 Death után kiteszem Ragnát és MCzi, 2. giantmage, 14 életem fireball+frostbolt+icelance+ping úgy hogy köv körben lethal voltam és alig volt már kezében lapja, aztán mirror, no comment alapon: [link]
mindig ez van US-en, 13ra kb 90% winratel felmegyek (számoltam, kb 2-3at vesztettem rank20ról), majd fal. és ilyen módokon vesztek, tökéletes kéz ellen. szó szerint hányingerem van a játéktól ilyenkor.
[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
Itt lent ahol a kezdő és béna aljanép van 16 -os rank környékén mit keresnek ilyen arany Dr. Boom -os meg arany Ysera -s sárkány paladinok meg facehunterek és zoo warlockok? Próbálok itt az alap mágusommal feljebb jutni, most épp 15 -ön vagyok, de ettől feljebb már nem nagyon fog menni szerintem. Legendary nincs is deckemben csak egy Kel'Thuzad... nemrég kezdtem a játékot, 2 hónapja talán... így nagyon nehéz lesz felfelé haladni.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
DaveNo1
veterán
válasz fogtunder #31263 üzenetére
Druid szerintem borzasztó jelenleg, BRM előtt pillanatok alatt megvoltak a druid wines küldetések, most 2 win druiddal is kínszenvedés. Démonzoo tök esélytelen, Facehunter is ha megvan az átlagos lapjárása, Patron Warriorról ne is beszéljünk. Ráadásul a többi kombó deck is lazán átmegy rajtam mert azokban van normális hard remove és aoe. De tegnap ilyen paptól is kikaptam: turn 2 coin Deathlord, turn 3 Velen, Most őszintén druiddal mit csinálják egy 3. körös 4/12-es lénnyel amit vissza is tud healelni. Egyedül a keeper lett volna megoldás, de az meg nem jött. (az inner + TBK-t most hagyjuk).
Elmúlt napokban több kombó lockkal is találkoztam (arcane golem, dupla POW, faceless).
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
h3lios
addikt
Sziasztok !
Kicsit vissza olvasva meg tapasztalatból láttam a 2 ajándék boostert kap az ember. Ez hogy működik ? Havi 1x ajándék, esetleg bizonyos rank felett jár ? Nem vágom a dolgot.
Illetve olvasgatva láttam, hogy sokat kell farmolni ahhoz, hogy értelmes lapkészlete legyen az embernek. Nemrég vettem 15 classic boostert (sorry az elnevezésért, régen IRL Magic the Gatheringeztem és ott így hívták) és hát nem mondanám jó nyitásnak. 1-2 Epic, de ezek is haszontalanok. Egyedül a Pyroblast jött nagyon jól, mivel Mage Deck-em van befejezőnek tökéletes.
Tervezem megvenni a két kiegészítőt, viszont itt a kérdésem a következő: Melyikkel járok jobban ?
Ha megveszem őket és próbálgatom a bossokat vagy ha veszek sok sok classic boostert ?Ui.: Úgy vagyok a ráfordított pénzzel, hogy mivel se nem iszok és se nem dohányzok megtehetem, hogy havonta néha egy kicsit rá szánok a játékra. (ugyan így vagyok a steam-mel).
[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
saelin
veterán
Összeraktam egy tök jól működő warlockot, csak nem tudom mit... DemonZoo vagy Handlock? Nem tudom minek nevezzem el, mert mind kettőből vannak benne lapok, de igazán egyik sem. [link]
Ha tudnátok benne cserélni valamit, akkor mondjátok nyugodtan, ha van beteszem.(#31286) obalix
Akkor te is úgy vagy mint én; elakadva 18-16 között, és ahogy elnézem nem is fog változni amíg nem szerzek jobb lapokat, talán - biztos - a skillem sem elég még oda. Már egy BGH is bőven elég lenne, hogy javíthassak a deckkeken, viszont a játék nem úgy akarja, craftolni meg nem szeretném. Úgyhogy igyekszem beérni egy ideig a naxxramas lapokkal, amik érezhetően javítottak a win rate-men. Már amikor nem kap el a gigszer és kezdek el ladderen paklikat tesztelni...Lehet nem ártana elkezdenem arénázni, csak abban annyira béna vagyok, hogy az eddigi (5-6) arénáim legjobbja 3:3... nem vicc. Pont emiatt koncentrálok jobban a constuctedre. Ha van időm nézek aréna videókat vagy pöttyögök arena draft szimulátorban, csak ne az ingame goldom verjem el rá.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
gbela
senior tag
válasz h3lios #31289 üzenetére
MIndenképp kiegészítőre éri meg real moneyt költeni a packokkal szemben. Packot csak akkor real pénzből, ha már mindkét adventure megvan. Gold meg mehet classic packokra ami a csövön kifér. A kieg kártyái nagyrészt jók, sok pakliba illenek. Simán kiütöd 2 óra alatt az egészet, normal bossok könnyűek. A kettő közül pedig Naxx a hasznosabb sztem, azzal kezdj.
A 2 booster amit múlt héten kaptunk az szerverleállások miatt volt, egyedi eset.
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
válasz vFerko #31291 üzenetére
Jelenlegi Deck-em így néz ki:
- Arcane Missiles x2
- Mirror Image x2
- Mana Wyrm x2
- Arcane Explosion x2
- Frostbolt x2
- Kobold Geomancer x2
- Wild Pyromancer x1
- Sorcerer's Apprentice x2
- Arcane Intellect x2
- Counterspell x1
- Mirror Entity x1
- Ice Barrier x1 (ezt szerintem le kellene cserélni, mert csak a halált késlelteti)
- Dalran Mage x1
- Kirin Tor Mage x1
- Cone of Cold x1
- Fireball x2
- Polymorph x1 (lehet 1 elférne még)
- Azure Drake x1
- Blizzard x1
- Flamestrike x1
- Pyroblast x1Mi a véleményetek róla ?
Mi az ahol még lehetne változtatni és főleg mire ?
Alap lapokban gondolkodjatok, mivel lap készlet az még sajnos nincs.
1-2 Dolgon Gondolkoztam ami jól jöhetne, esetleg még 1 Polymorph vagy Flamestrike, illetve Silence-s bagoly.B-tag: H3lios#2825
-
saelin
veterán
válasz h3lios #31289 üzenetére
" Ui.: Úgy vagyok a ráfordított pénzzel, hogy mivel se nem iszok és se nem dohányzok megtehetem, hogy havonta néha egy kicsit rá szánok a játékra. (ugyan így vagyok a steam-mel)."
Mintha én mondtam volna!
-
tomazin
veterán
Nem jönne fel valaki most, hogy 7x feladja ellenem?
szalontai 1231 -
h3lios
addikt
válasz saelin #31294 üzenetére
Mivel nagy CS:GO-s vagyok és ott kicsit többet is sikerült költeni haszontalan skinekre a Heartstone-ra szívesen áldozok, mert itt legalább van értelme.
Viszont még mindig ott vagyok, hogy 4-5 doboz cigi ára egy kieg. és szerintem ez nem nagy pénz azért, hogy sok sok órán keresztül lekösd magad.Kevésbé off téma: Szerinted a fent leírd paklival van esélyem a Naxxramas és a BRM bossai ellen ?
[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
oba
addikt
aréna, 5. kör... RNGesus velem volt soha rosszabbat
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest