Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
Ipod touch 5-ön sajnos nagyon elkezd laggolni a játék a 10. kör körül. Szóval facehunterezni lehet, de egy control meccs esélytelen. Pedig látszik, hogy bírná, sokkal jobban fut rajta mint az erősebb androidos tabletemen, csak az 512mb ram kevés neki.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Cseri0058
őstag
Én telefonon játszok. Csak mage el. Minden alap lap megvan már. Az aranyat paklikra költsem el vagy az arenára? Nincs sok közöm még a játékhoz. Illetve ellenfelet hogyan sorsol nekem a gép? Szint alapján vagy kártyák alapján?
-
Gyuri27
félisten
válasz NyxNyxNyx #30254 üzenetére
Nem gabalyodnál bele mint majom a cérnába.
Meg fel se tüne senkinek. Hiszen bot vagy player egyre megy. Csak arcra oszt csók.
Amúgy meg az 50% win szerintem akkor is meglenne.Cseri0058: előbb kicsit át kellene látni. Aztán lehetne valamerre indulni.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
SLYM
veterán
válasz Gyuri27 #30256 üzenetére
hogy ez mindig előkerül, hihetetlen, hogy nem unjátok . valaki ment már vele, vagy ért már el vele valamit, hogy ezt így hasra kijelentitek? a most futó rank 2 környéki deckek közül szerintem több az erősebb deck, mint a facehunter. az már más kérdés, hogy egy control deckel tudni kell úgy játszani, hogy elverd vele. azért tűnik mindenkinek erősnek a face hunter, mert azzal nehéz szarul játszani, tehát alacsony szinten a legütősebb deck, de onnantól kezdve, hogy jönnek azok az ellenfelek akik tudnak játszani az összes többi deckel, egyből kijön a face hunter gyengéje. én pl akármilyen control deckel megyek (shamant leszámítva) kisebb rangon, vagy casual-en, mindig 50% fölött vertem a face huntereket, ezt merem állítani és ez a nálam jobb játékosoknál még inkább így van
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Nyilván nem gondoljuk komolyan (legalább is én nem), csak vicc. Onnantól kezdve, hogy én nem tudok eredményes lenni vele, nem lenne jogos.
Persze zavar a játékstílusuk és az hogy topdeckekre hagyatkoznak a meccs közepétől kezdve.
A paladin nekem sokkal egyszerűbbnek és erősebbnek tűnik egyébként."I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Gyuri27
félisten
Annyit mondok, hogy néhány streamer lett már vele legend. Minden versenyen a játékosok zöménél van facehunter. A többire most nem reagálnék.
De gyanitom ebben is tévedsz mint a kripp ügyben.Amennyiben nem értesz egyet. A további viták elkerülése érdekében: mindenben igazad van.
Cseri0058: hát basicből ennél többet nem igen lehet kihozni.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
SLYM
veterán
válasz NyxNyxNyx #30259 üzenetére
persze, mert hamar elfogy az összes lap vele és a deckből nagyon kevés az olyan lap, ami nem jó húzás, mert kb minden "üt" 2-3-4-et. erre van kiépítve a deck, hogy minden lap sebezze meg azt a 2-3-4 damage-t. hunterrel topdeckelni gyakorlatilag 1 valamit lehet igazán (leszámítva az extrém helyzeteket), ha húzol egy silence-t, mert abból csak kettő van
-
SLYM
veterán
válasz Gyuri27 #30260 üzenetére
no offense, de visszaolvastam 2x a postunkat és nem minden tiszta. tehát azért mert néhány streamer legend lett a deckkel és a versenyeken is mennek vele, akkor ebből az következik, hogy a legjobb deck most? vagy mire írtad, hogy tévedek?
(én itt arra reagáltam a te postodból, hogy könnyű 50% felett menni, ergo legendnek lenni face hunterrel)
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
LoL, most játszottam egy "Zolicica" nevű játékos ellen
You are not prepared.
-
Gyuri27
félisten
válasz DaveNo1 #30263 üzenetére
Azért mert valaki fiú még nem kell macsólecsónak lenni.
Én athene face. Ellen controll shámi.
Jött neki minden. T1 chow, t2 haunted, t3 szintén. Healing totem, taunt totem (egyedül ezt trédeltem). Flametong, elemtál. Utolsó körben elegánsan pakoly, command, hero power win.
Pedig ő jól játszott. A lapokat is jól húzta.Amd - Radeon - Ryzen
-
vegitossj7
addikt
Sziasztok!
Letöltöttem ma a játékot, eléggé faja.
Nagy nehezen csináltam egy hunti pakkot, 15 ranked win után rájöttem, hogy van valami Arena mód is
Mondom csak megnézem, 5 egymást követő win után (volt egy necces is) kiírta, hogy bármikor abbahagyhatod, akkor ráböbök a retire-re...
Kaptam 60 goldot meg egy pakkot.
Mondom akkor már nekileselkedek értelmesen is tolni, és akkor vágott pofon a valóság, miszerint ez pénze kerül...
Ennyi lett volna az én anektodát, aki akar játszani ellenem vegyen fel!
ID: Darkcsillam
[ Szerkesztve ]
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
vegitossj7
addikt
-
Mister_X
nagyúr
Én meg vagyok átkozva ezekkel a 6 wines arénákkal. Mind az általam jónak ítélt druid, mind a 4 fireball - 1 poly - 3 skillstrike mage megállt 6 winnél. Hunter: visszahozta a menetet turn 8 után, Flamestrike nem jött, Paladin: late game megevett három (!) Stormwind Championnal meg Guardiannal gyógyította magát. Fireballt nem láttam. Priest: olyan szinten erőszakolt meg, hogy azt nézni is rossz volt. Pislogni se volt időm.
Persze a nyeremény 40 dustos booster, 45 dustos flaska és 75 gold. Hurrá. (visszasírom a 0-2-es warriort )
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
salaam
senior tag
válasz Gyuri27 #30267 üzenetére
Mit szintez és kicsoda? Mármint legend egyre?
Kolento múlt szezonban pappal ment. Lifecoach kétszer volt ebben a hónapban 1-nél, mindkétszer handlockkal. Neirea ma csinált top10-et, Kolento - Stancifka meccs közben mondta, freeze magel. Yagut olajrugóval, Thijs druiddal. Legend top10-re senki nem megy facehunterrel, még xixo sem.[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz vegitossj7 #30268 üzenetére
Kár volt abbahagyni, minél több wint érsz el, annál több a jutalom. Lehet szüneteltetni is, nem muszáj egyben letolni. Egyébként meg goldért is lehet belépőt venni rá, azt meg játékkal is tudsz szerezni.
Dive ever, work never.
-
Gyuri27
félisten
válasz salaam #30275 üzenetére
Mert csak ők vannak. Amúgy kb mindegy, hogy face, zoo, bármilyen aggró. A rush a lényeg.
Az olaj is rush valahol. Mert laphúzás, laphuzás. Fegyó buff. Arcba majd bf és csók.DaveNo1: aha
Mister_X: persze. ha nézed a streameket minden 2-3 deck valami rush.
Amd - Radeon - Ryzen
-
bibi55
tag
Sziasztok!
Olvasgatom már egy ideje a fórumot, felvettem pár embert b.net-re, ha nem gond.
Az enyém TechRob#2959.
Szép napot!
-
Gyuri27
félisten
válasz bibi55 #30282 üzenetére
Nem.
Ember ami casualon megy a kopasznak is hajmeresztő. Mondom megyek párat az új control dragon pléhbánossal. 1 kivételével az összes ellen minden köre rope. Ahol volt türelmem ott ő is ezt kapta. Mondom ráérünk. Ahol nem ott a második után kiléptem. Mert amikor éles a szitu gondolkodjon. De első körben rope. Másodikban is. Hát erre nincs se időm, se idegrendszerem.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Mister_X
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
-
batai15
félisten
vajon mennyi idő telik el amig érdembe hozzá tudok majd szólni meg értem is miről megy a diskurzus..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest