Hirdetés
- Borderlands 3
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5 Pro teszt
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
Hol van a bracket a pgl-hez? Nem talalom.
-
batai15
félisten
Szevasztok. Ki próbáltam mobilos appot, így gondoltam akkor pc is elkezdem. Melyik szerora érdemes regelni? Illetve valami iromány nem lenne esetleg? Tippek trükkök etc
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz F-ECT$ #30205 üzenetére
Erről jut eszembe, miért nem lehet szabadon szerkeszthetővé tenni az első hsz-ben a ph-s HS játékosok listáját? Pár napja írtam ennek a ted gyereknek hogy rakjon be, de semmi.
Na nem mintha olyan fontos lenne..."I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
batai15
félisten
Közbe látom van össze foglaló. Igen mobilról voltam. Na akkor neki esek olvasni.
-
Mister_X
nagyúr
válasz F-ECT$ #30205 üzenetére
Alakítani kell rajta, előbb erőszakolt meg egy priest t3 blademaster + coh kombóval, nem jött fel egy fireball se, egy poly meg ezek szerint kevés (t4 és t5 rátolt egy egy pws-t), Secreteket ezek szerint be kell áldozni, vagy nem tudom. Flamewaker elég kacsa lap, control elleni meccben, eddigiek alapján, aggro ellen elég hatásos.
Van egy tempo jellegű dragonplébános is, az tetszik (6/4 eddig).
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
NyxNyxNyx
addikt
Az új shaman lapot kiszedtem arénában, gondoltam autowin. De arra nem számítottam, hogy 3/3 4 attack-kal adja. Az a vicc, hogy még így se rossz lap.
A packól meg esett egy Malorne. Megnézem, 17 olyan legendarym van ami craftolható. Ez szerintem elég jó arány, kicsivel több, mint 2 havonta. 2-t törtem be azt hiszem és 5-öt craftoltam.valaki tud segíteni? nem működnek a twitchen az emote-ok. Lehet véletlen kikapcsoltam őket, nem tudom. BibleThump
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
EmptyParadox
senior tag
válasz Mister_X #30214 üzenetére
BibleThump emote.
-
Shamy
tag
válasz Mister_X #30215 üzenetére
Aréna nem arról szól, hogy félsz vagy nem. Akkor fogsz fejlődni, ha tolod neki, és legjobbat játszol.
A sok rajtad kívül álló tényezőt meg ki kell zárni.
Ez minden játékra igaz.
Told le, és kész, ne foglalkozz az eredménnyel.Kérdezni és tanulni mástól sosem szégyen ....
-
batai15
félisten
Végig csináltam a tutorialt. Milyen decket érdemes össze hozni? Igyekeztem sok kis szintű lapot rakni, de nem elég.
-
Gyuri27
félisten
Pgl Lothar-Impact warrior mirror. Lehet, hogy ma még vége is lesz.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
-
whitezo88
nagyúr
az asszem jelent valamit ha rank11en murlock rogue veri a shamanom... tegnap sjow tolta ezzel a shamannal és simán verte a legtöbb embert, teljesen egyértelmű playekkel, sose értem. Előbb is pala kitolja Tiriont, nekem 17 lapból 0 hex... most is 0 storm.
[ Szerkesztve ]
-
-
Gyuri27
félisten
válasz whitezo88 #30227 üzenetére
Az a furcsa, hogy nézed a streamet. Megtanulod, lemásolod a decket. Nézed 90%-ban tudod mit fog játszani a streamer, mert egyértelmű. Aztán saját deckell meg szopsz (loss streak).
Plébánosba próbálgatom a sárkányokat. Whelp, Technician ha a kezedbe kerül hamar (vagy már nálad van egy sárkánnyal) vége a facéknak, zoonak. A hungry is jól működik. Szóval lehet, hogy ebből még lesz jó kontrol sárkány pléhbános.
Amd - Radeon - Ryzen
-
batai15
félisten
A mobilos app teljes értékű ht?
-
whitezo88
nagyúr
-
SLYM
veterán
tudom, hogy off, de eléggé pörög a topic, szóval gondoltam itt is megkérdem, ti milyen naptár progit használtok windóz alá?
-
whitezo88
nagyúr
furcsa hogy ennyire ódzkodnak a PGL versenyzők a BRM lapoktól, szinte csak Emperor van, azt ennyi. Se hungry dragon, se Chromaggus, se a többi. Grim Patron a kivétel még.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Batai15 néven játszom ott itt is. ha esetleg valaki szeretne majd felvenni.
-
batai15
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Borderlands 3
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Óra topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest