Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tretyak
aktív tag
Heroic emperort mivel vertétek? A másik kettő simán meglett, de ez nem akar megdögleni
Agro priestettel (de hülyén néz ki leírva) próbálkoztam, de most tudatosult, hogy egy darab kutam (lightwell) sincs jó egy év játék után, szóval weblord ment a helyére - eddig nem hiányzott, de ezért le nem gyártom... -
Gyuri27
félisten
válasz whitezo88 #29143 üzenetére
Átérzem. 14-ről felküzdöttem magam 18-ra. Mindegy volt, hogy magével, lockkal, druiddal akármivel mentem. Vagy a kounterjét kaptam, vagy olyanokat topdeckelt az ellen low hp-nál, hogy befostam.
Kérni is akartalak, hogy nézd a játékom, hogy hol felejtettem el játszani. Mert eddig rank 9-12 közt mozogtam. Most meg rank 18-n is aláznak.Amd - Radeon - Ryzen
-
NyxNyxNyx
addikt
Néztem ennek a Zonnenkraft-nak a streamjét. (magyar srác) Teljesen nézhető volt és egész jól magyarázta a dolgokat, csak a végére salty lett egy kicsit..
Tegnap végül lecraftoltam Yserát, control ellen sok meccset lehoz (ha nem laughing sister-t kapok ). Eddig nem bántam meg.
Taunt druid mi ellen gyenge? Elég erősnek tűnik az a 2 Ancient of War, elmegy rá minden removal és akkor még a végén jött a Kel'Tzhuzad, Sylvanas. Gondolom handlock elveri, de más hirtelen nem jut eszembe.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
DaveNo1
veterán
válasz whitezo88 #29152 üzenetére
Chakki World First, Athene World last
MikE008: Sok minden ellen gyenge, ha elveszti a boardot nem lesz mivel visszajönnie, és befejező kombó sincs benne. Agro ellen jó, ha van early game és utána sorban jönnek a nagy agrok, de azok ellen a deckek ellen gyenge amik ellen a kombó jó. Lehet amúgy rakni bele egy kombót, de a dupla kombós druid sokkal jobb szerintem.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
whitezo88
nagyúr
Chakkinak óra 37-kor meglett a szárny, kíváncsi leszek. Eléggé epic módon ölte meg SPOILER
Shadet feltunkolt 2x Blessed championnal, mikor átváltott, HATVAN sebzéssel egyhitelte -
KTony
tag
Ti be tudtok lépni a B.netbe ? Én beírom a jelszót és nem történik semmi csak a B.net ikon forog mintha dolgozna és ennyi
Közben megpróbáltam Firefoxban be birok lépni a profilomba de a kliensben nem[ Szerkesztve ]
-
HuMarc
veterán
Nálam a HS nem tölt be A Battle.net igen, mert auto-login, de a HS már nem. Csak a Hearthstone feliratig jut el, tovább nem. Mi van most?
Amúgy ha már beírtam ebbe a topikba, megkérdezném, hogy közületek hányan játszanak valamilyen Mage-paklival? (freeze, mech), illetve hogy ezeket mivel lehet counterelni?
-
F-ECT$
titán
Értem amúgy, hogy véditek a játékot de majd egyszer szerintem nektek is eljön az a pillanat amikor megkérdőjelezitek majd, hogy van-e értelme a játéknak, mit ad neked valójában, és nem biztos, hogy jó lesz visszagondolni arra a sok bele ölt órába amit gold gyűjtögetéssel töltöttél.
Ilyen nálam nem nagyon lesz. Korábban pl Diablo 3-mal játszottam, és amikor elkezdtem azt érezni, hogy a gold gyűjtés "meló", meg azért lépek be, hogy farmoljak, és nem azért, hogy játsszak, akkor abba is hagytam. Kb 1 évig toltam, és most is pozitív élmények jutnak eszembe, ha rágondolok.A HS-t nem tolom minden nap, szerencsére a napi questek 3 napig gyűlhetnek (sőt 4-5 napig is), ha nincs kedvem, akkor nem lépek be. 60 goldos nem tetszős questet egyébként le lehet cserélni, inkább bukjak 20 goldot, és meglegyen gyorsan a quest, minthogy "szenvedjek" órákat. Bár én ritkán cserélek, mert így legalább olyan classokkal is játszok egy picit, amit amúgy ritkán veszek elő.
Dive ever, work never.
-
HuMarc
veterán
Én két napja mindennap játszottam, még ma reggel és délután 2 fele is. Egyébként nekem a kliens régiója eleve Americas, de a játék régiója Europe. Amúgy hogy lehet átállítani egyáltalán?
F-ECT$: Hát, nem tudom, nekem ez a két kaszt valahogy a halálom. Én saját magam által összerakott (Priest + Paladin) deckekkel játszom, 19-18-as rangig (az a gond, hogy egyelőre nagyon kevés a kártyám, pl. Paladinnak kemény egy darab nem-basic lapja van).
[ Szerkesztve ]
-
HuMarc
veterán
válasz EmptyParadox #29168 üzenetére
Azt tudom, de rakok be screenshotot, hogy érthető legyen, mire gondolok: A kliens régiója US, de a játéké EU. [link]
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
Ne próbálkozzatok EU down, verseny is félbeszakadt...
You are not prepared.
-
SLYM
veterán
válasz F-ECT$ #29165 üzenetére
nálam is hasonló a helyzet. addig amíg nem unom meg játszok vele. amint megunom nem. ennyi. érdekes módon a számítógépes játékokba "beleölt" időre az emberek hajlamosak másként gondolni, mint a TV előtt ücsörgésre, fórumok olvasgatására, faszbúkozásra, filmezésre, sorozat nézésre, de akár ide vehetjük a plázákban ücsörgést, stb. mint ha itt mindenki kutató professzor lenne, akinek olyan fontos az ideje, hogy nem kéne játékokkal elütnie az időt. jó mondjuk azt megértem, hogy úgy gáz, ha vannak gyerekeid, meg napi 12 órás melód, akkor lehet, hogy nem kéne minden nap több órát ezzel tölts, de ez egyéni szoc probléma érted, nem mindenki él így
[ Szerkesztve ]
-
KTony
tag
-
F-ECT$
titán
válasz ígyvanferi #29175 üzenetére
A PC-n engem sem enged be, de a telón még délután óta be van lépve, így ott tudok játszani.
Dive ever, work never.
-
ígyvanferi
addikt
válasz F-ECT$ #29177 üzenetére
Erről jut eszembe, hamarosan telefont cserélek, de az olcsó kategória a cél, vajon mik képesek még futtatni a HS-t? Ha keresek, találok valami listát a mobilokról, amikkel még játszható a játék? Ugye már ezek is minimum 4,5 hüvelykesek, de akár 5 is lehetnek, szóval talán a méret nem lesz gond.
-
F-ECT$
titán
válasz ígyvanferi #29178 üzenetére
Hát nekem az LG G2-n elfut (ez másfél éve volt top vas), de azért kisebb akadások vannak. Ha nem lesz full hd felbontásod, akkor lehet már egy kevésbé erős architektúra is elviszi. Mit jelent az "olcsó" Ft-ban kifejezve?
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
NyxNyxNyx
addikt
3 legendes aréna köztük emperor
tippem: 3 v 4 win
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Redcaster
őstag
BRM OUT!!!
-
ígyvanferi
addikt
válasz F-ECT$ #29179 üzenetére
Előfizetéssel lesz, így árat nem is írok, de alsó kategória készülékei, hogy aszondja: Y550, L65, Lumia 535, 635, Ace 4, Xperia E4. Kb. ezek jöhetnek szóba. 1,2-1,3 GHz, zömmel 4 mag és 1 GB RAM. Persze semmi sincs, ha ezek alkalmatlanok rá, dupla ennyiért nem fogok telefont venni csak emiatt, de mondom hátha.
Mókás ez a Grim Patronos deck tényleg. Ilyen gyorsan nem húztam még be 140 goldot (2 q+20 a winért), az fix. Sima 5/5. Persze ez elég kis minta, ráadásul csak rank 18-ig jutottam, de egy 700 dustos paklitól nem rossz.
Én megvárom, hogy kinyisd az új szárnyat, Redcaster, csak aztán próbálkozom. Ha neked megy, akkor nem lehet gond.
[ Szerkesztve ]
-
Redcaster
őstag
válasz ígyvanferi #29183 üzenetére
Nekem minden gond nélkül sikerült, éppen a shaman class challengenél tartok. Szerintem nyugodtan megveheted, remélem holnap reggel nem lep meg megint
-
Redcaster
őstag
Kipróbáltam ezt a Majordomot, de Ragnarost Tree of Lifeal nem lehet 8 fölé vinni, szóval nemtudom hogy Alexxel tényleg működik-e Grat Blizzard, egy marha jó potenciálú lapból sikerült csinálni egy játszhatatlan fost
-
Mister_X
nagyúr
válasz Redcaster #29186 üzenetére
Ugyan miért vinné a Tree of Life 8 fölé?
Tree of Life nem emel sehova. Csak gyógyít. Mindent. Kíméletlenül.
Alex ezzel szemben meg teljesen mást csinál, ő állít, nem triggerel semmit sem (Northshire, Auchenai, Shadowboxer, stb.).
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Redcaster
őstag
De legalább játszható lenne...
-
hyperspace
őstag
válasz ígyvanferi #29183 üzenetére
nekem ipad air-en akad valamikor a játék, legjobban brawl-nál.
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
DaveNo1
veterán
Na nem voltak vészesek a heroicok, Garr és Baron elsőre lementek Majordomo meg másodikra (első tryt elbalfaszkodtam).
You are not prepared.
-
Yodamest
veterán
Ti egyébként hányas rankon nyomatjátok?
Én most beálltam 16-18 közé, de igazából a value-n dőlnek el a meccsek részben. Aztán gondolkodtam ezen a pay to win dolgon amit sokan mondanak ezzel kapcsolatban és van benne valami. A játék elég durván pay to win, vagy nem is annyira pay, mert sok sok játékkal is lehet 1-2 év alatt fullos decket építeni, de akkor meg farm to win. Lényeg az, hogy egy új játékos egy olyanhoz képest aki már megjelenés óta tolja, vagy vett 600 pakkot, jelentős hátrányban van.
Próbáltam ezt megcáfolni, Trump féle basic deckkel menni, de esélytelen.
Egyszerűen value-ba megnyeri egy rosszul játszó ellenfél is a meccset. Konkrétan kirak egy Dr. Boomot az már önmagába 2f1 vagy 3f1, aztán rátesz egy facelesst, vagy kitesz egy ragnarost, rátesz egy facelesst. Kiteszi lock a 2 giantot, közé egy sunfuryt és kész. Egyszerűen ezek az epik meg legend cuccok olyanok, hogy kell hozzá 2-3 lapom mire elintézem és onnan már nem jövök vissza.
Persze ellehet lenni rank 15 fölött bármilyen deckkel, nem azt mondom, hogy nem lehet meccset nyerni egy erősebb deck ellen, de hosszú távon azért beigazolódik az, hogy egy drágább pakli előrébb fog jutni, egy olcsóbb pedig egyszerűen nem fog bírni velük.De ez igazából természetes, mert gondoljatok bele, ha egy basic deck elég lenne a legendhez akkor senki sem venne pakkokat, szóval érthető a dolog. Pedig még mindig filózok egy 60 pakk megvételén, mert maga a játék király meg minden, csak ezzel én is beszállnék a fizetős buszba amiből nincs kiszállás. És tudom jól a 60-as pakk csak a kezdet, simán ellehetne nyitni 1000 pakkot is, főleg nekem, hisz még rengetek rare lap sincs meg.
UI: ja és mielőtt jön a linkelt videó Trump basic mage deckjéről amivel legend rankot ért el, igen láttam és több oka is volt annak, hogy elérte ezt az eredményt.
1. A játék megjelenésekor még sokkal könnyebb volt jó eredményt elérni, ezt már több helyen is olvastam, mivel több volt a noob player, még nem volt ilyen koforrott játékostábor.
2. Nem volt kiegészítő, tehát nem jöttek még be az op naxxos lapok, és op GvG-s lapok, amik ma már teljesen leváltották a basic lapokat.
3. Trumpról beszélünk, szóval mégiscsak egy pro játékosról van szó, aki a kezdetektől nagyon komolyan gondolta az egészet. -
NyalokAA
aktív tag
válasz Yodamest #29196 üzenetére
Most 8 , de nincs ami most igazából ösztönözne mert voltam már legend. Én pont 1 éve játszok amit pénzért vettem az Naxx, Brm meg körülbelül 80 pakli . Régen mikor még arénáztam abból is jött a gold rendesen mert 7-10-12 wineket simán lehetett csinálni , ha minden nap gyakta az ember és abból a goldból amit ott kerestem az is paklira ment el.
Szóval aki most kezdi szerény véleményem szerint behozhatatlan hátrányban van és ha így jönnek a kiegek nem is fogják utolérni azokat akik a kezdetek óta játszanak.A befektetett időt itt csak soksok befektetett pénzzel lehet behozni , sajna ez egy ilyen vonat.
2 kieggel az alap után a basic paklik már semmire se jók , de ez valahol természetes. -
ZS3NI
őstag
Amúgy ti egyből netdeckeltek? Sosem nézem meg a heroic megoldásokat mert csak elveszi a sikerelmenyt. Ha már 2 évenként van valami hs content akkor azt ki akarom élvezni. (szenvedni)
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest