Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz Mister_X #21945 üzenetére
szerintem pont volt erről szó x ideje. a kártya szövege nem úgy értelmezendő, hogy a fegyvered sebez mindenkin és ezért cserébe elpusztul, hanem úgy, hogy először elpusztul, majd minden ellenfél megkapja a sebzést, innentől ez spell damage.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
F-ECT$
titán
A szezon elején próbálkoztam vele, de valahogy nekem nem ment. Az UT-t elég sokszor leszedték, és ahogy írod is: priest, wari (és részben druida) ellen nem sokat ér a hero power. Elég sok a board clear is (circle, storm, swipe, uth, pyro + spell, ww, flurry), emellett, ha a Belcherre, Spiritre nincs owl (amit ugye nem jó megtartani alapból), akkor eléggé megtörik a lendület. Draw hiányában a 2 KC nagyon ritkán van kézben, és az uth önmagában azaz buzz, timber nélkül meg nem olyan hatékony.
Persze, a deck működik, csak valahogy nem az én stílusom.
Dive ever, work never.
-
Mister_X
nagyúr
válasz fogtunder #21951 üzenetére
Ez a baj, hogy többféle módon értelmezhető. Lehetne mondjuk a szövege Destroy your equipped weapon, then deal x damage to all enemy characters, x helyére pedig beírná a fegyver sebzését, amit tud módosítani a +Spell Damage.
Nem baj, legalább láttam ilyesmit, ha nem klónozok, hanem rányomom a Blessing of Kingset a tauntos Guardianre, akkor talán megnyerem.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
-
fogtunder
nagyúr
válasz Mister_X #21953 üzenetére
hát, nem a legjobb szövegezés, az szent, de igazából mégis azt írja le, ami történik.
amúgy milyen spellek vannak, amire nem hat a splldmg+? hirtelen csak auchenai+circle ugrik be, mert ugye az alapból gyógyít, de van még valami más?
I hate morning people. And mornings. And People.
-
pethYeti
addikt
Egy olyan control warrior amiben csak sylvanas, ysera, hellscream, loatheb van mennyire lehet életképes?
Vagy amíg nincs alex, rag addig felejtsem is el?
-
SLYM
veterán
válasz F-ECT$ #21946 üzenetére
vagy elfogy a lapom, vagy nyerek. ennyi. nincs más változat igazából. olyan nincs, hogy lerusol valaki. ha az elején nem tudják leszedni a lényeidet nyersz, de ha leszedik utána még mindig van kill command, tehát akkor is nyerhetsz, ha még van beast+spell. de még utána is lehet nyerni, secret, hero power. csomó kaszt a takarítások után nem tud heal-elni és lesz 3-5 életük míg neked van 20. HP-val nyered a meccset. a web spinner is, ha pl ad egy highmane-t, akkor már nagyon nagy előnyöd van. warrior tudja megfogni ezt a decket igazóból, szerintem az összes többi kaszt ellen előnyből indulsz
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz pethYeti #21959 üzenetére
Rag nem feltétlenül kell, de jó, viszont Alex szerintem nagyon jó: akár rush ellen gyógyulni, akár a többi controlt levinni 15 hp-ra. Van control wari nélküle, de nem árt ha van. (Ysera se rossz, de ott benne van a random, míg Alex fix.)
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
whitezo88
nagyúr
midrange warrior bot casualon, lol... ment is a report ennek is.
-
Yodamest
veterán
Kérdés:
Ha nem rangedet tolok, hanem úgymond casual meccset igazából még keményebb ellenfelek jönnek, hiszen bárki tolhat casualt, egy lvl1-es gold heros is, vagy van ott valami megkötés?
Tehát ennek a casual módnak nem igazán látom értelmét, simán nem kezdők játszanak ott sem. -
F-ECT$
titán
válasz Yodamest #21972 üzenetére
Nagyjából jól látod, a rankeden a 18-20-as szinteket leszámítva kb mindig az adott szintnek megfelelő ellenfelet kapsz, főleg így a szezon második felében.
Viszont elvileg a casual sem teljesen random, tehát van valamilyen szintű MMR. Ha nagyon elvernek casualon, akkor 4-5 concende / loss után szinte biztos, hogy verhető ellenfelet kapsz.
Dive ever, work never.
-
Yodamest
veterán
Én még elég kezdő vagyok ebben a gémben, vagy inkább sok mással tolom, nem mélyültem el annyira durván benne. Elnézem sokaknak milyen brutál kártyái vannak, lvl 15 környékén vagyok és itt már mindenki jön a legendary lapokkal, ragnaros, sea giant (ami kb szerintem a leg op-bb lap a játékba, a csatatéren elég ha van lent mondjuk 4 lap, annyi mindig szokott és akkor már 6 manáért hozol ki egy 8/8as lényt eszeveszett op lap)
nekem sajnos nincsenek ilyen kártyáim így azért elég rossz. Csinálom a napi küldiket, de örülök ha naxxramasra szárnynyitogatásra összejön 700 gold nemhogy még paklit is vegyek. Arénázni is jó móka csak nem tudok 3 wint se lehozni az a baj szóval nem önfenntartó a dolog.
Féreg tv nevezetű youtube csatornán vannak nagyon jó magyarázások, gameplayek kommentárral, hogyan kell csinálni csak nem sok az a baj. Van esetleg még ilyen csatorna, ahol valami normális ember, aki tud is játszani és nem 15 éves elmagyarázza a tudnivalókat? A féreg tv nagyon jó azt ajánlom mindenkinek, aki esetleg nem ismerné.
Amiket imádok ellenem: sea giant, hogger, nagnaros, ysera, silvanas windrunner (fú ez is mekkora op lap atyavilág!) akkor a black knight ami egy tauntos lényt automatice elpusztít. Szóval lenne bőven miket megszerezni, persze nem csak a lapok számítanak, de a felsoroltak közül nem egyszer volt, hogy akár 1 darab a pakliban eldöntött egy meccset annyira op lapok.
Na csak ennyi, egy kis szerdai szösszenet, hazaérek tolok egy arénát -
ígyvanferi
addikt
válasz Yodamest #21974 üzenetére
Sea Giant nem különösebben op. Mit mondasz akkor mondjuk a 6. körben 0 manáért kirakott 2 db Molten Giantre, amik közé még lekerül egy Argus? A többi tényleg erős, nem véletlen legendek (bár a Hogger épp egy elég gyenge darab), de azért nem kell ezektől sem elájulni. Lassan egy éve játszom, a felsoroltakból csak TBK van meg, mégis eljátszogatok simán 10-es rank alatt is (na nem sokkal).
Részben erről jut eszembe, Leeroy-t manapság egy deck sem futtat? Szerintem egy darabbal nem találkoztam a nerf óta.
-
föccer
nagyúr
Az előbb játszottam egy handlock ellen ladderen. 6 kör alatt volt nála 3 giant, soulfire, sunflury protecktor, wacher, meg az a lap, amivel megöl egy miniont és gyógyítja magát, twilight drake meg egy hellfire.
Nekem sem voltak rossz lapjaim, de nem volt túl sok esélyem.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
F-ECT$
titán
válasz ígyvanferi #21975 üzenetére
Van Leeroy, de elvétve. Rugóban és Handlockban láttam manapság.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Novemberi hátlap.
Dive ever, work never.
-
P00By
nagyúr
Rank11 mekkora király vagyok
(#21980) F-ECT$: Ez is tetszik!
[ Szerkesztve ]
-
KTony
tag
Üdv sikerült elérnem a rank5 öt. Innentől ugye nincs Win Streak és max napi 100 goldot lehet szerezni de ez mire vonatkozik? Csak a 3win/10gold vagy az arénára és a napikra is?
-
-
P00By
nagyúr
Most ezzel a buta rúgóval megyek.
-
KTony
tag
válasz Sirandrish #21983 üzenetére
Kösz akkor már csak 24 et kell nyernem zsinórban ami nagyon sok embernek sikerült.
-
Sturdiridge
tag
az új kiegről blizzcon- on lehet számítani infóra? mikor lesz a blizzcon?
-
F-ECT$
titán
Az csak nekem tűnik furcsának, hogy 3 millió ember elérte a 12 wint? Önmagában is eléggé nagy a szám minden 7-ik játékos), de ha azt nézem, hogy 15 millió birka keletkezett ez idő alatt, akkor ez azt jelenti, hogy minden 5-ik Polymorph használat után valaki épp eléri a 12 wint?
Másrészt mi az elején a "20 million players" és "500.000 unique players"?
Dive ever, work never.
-
ígyvanferi
addikt
válasz F-ECT$ #21993 üzenetére
A legtöbben innen is mentek már 12 wines arénát. 3 millió az ugye 15%, durván minden 7. ember. Annyira nem tűnik lehetetlennek. Legend rankot elérni sokkal nehezebb. Ha nem vagy jó játékos, akkor rengeteg idő, napi sok óra plusz szerencse kérdése szerintem. Míg arénában időnként mindenkinek összejön egy-egy jó draft, amit egy kis tapasztalattal kijátszhat 12 winig. Nekem is sikerült már 2-szer, míg a legend rank közelébe se értem sose. Én elhiszem azt a 3 milliót.
-
Wolverine
félisten
válasz Sturdiridge #21986 üzenetére
November 7-8. A BlizzCon honlapján van menetrend is, de egy kicsit még lyukas...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
F-ECT$
titán
válasz ígyvanferi #21994 üzenetére
Azt elhinném, ha azt írták volna, hogy 3 millió 12 wines aréna volt (azaz ha 1 ember többször is elérte, akkor azt többször számolták), de így kicsit sántít nekem, tudván, hogy az emberek több, mint 90%-a nem volt rank 10 alatt, amit egy kicsit könnyebb elérni, mint a 12 wint.
Ja, és az előbb rosszul írtam: 0.5% lett legend, az kb 100.000 ember.
Dive ever, work never.
-
ígyvanferi
addikt
válasz F-ECT$ #21997 üzenetére
Én meg inkább azt érzem kevésnek. Persze nem lehet fogalmam a számokról, de aki rendszeresen arénázik, biztos ment már nem egyszer 12 wint. Ha csak minden 10. embernek sikerült már legalább 2-szer, meg is van a 4 millió. És akkor hol vannak még a Trump, Hafu, Kripp szintű arcok, akik naponta mennek 12 wint. De nyilván csak a töksötétben tapogatózom.
Szembe jött most egy murloc hunter. Nem sok esélye volt, de nem is nagyon pakolta a kombókat szerencsére. Két Tidecaller, egy Bluegill, amit láttam. Tigrise is volt, tehát nem egy az egyben másolta a reddites murloc decket.
-
whitezo88
nagyúr
válasz ígyvanferi #21998 üzenetére
hát van aki beszopta azt a trollságot
anno még Nax előtt Noxious említette a Fish Huntert ami tulképpen ez, párat tolt is de nem volt valami szinergikus. poénnak jó volt.
[ Szerkesztve ]
-
P00By
nagyúr
Miért? Vmi értelmeset kérek szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest