Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
Hát én nem tudom, de pakkokból állandóan az ilyen atom fos lapokat kapom pl: repentance, duplicate, blessing of wisdom, már nem győzöm ezeket betörni, mert mindig ezeket kapom. Le kellett gyártanom 2db azure draket már mert semmi jó lapom nincs és úgy általában lényeket alig kapok pakkokból, mindig csak ezek a secret kártyák, meg fölösleges varázslapok. 2 darab legendary-m van, a bloodhoof, meg amit naxxból kaptam maexxna. vennem kéne már egy 17jurós kártyapakkot...
-
Mister_X
nagyúr
válasz Yodamest #22804 üzenetére
Nem kártyapakk kell, hanem full Naxxramas, úgy legalább biztosra kapsz jó lapokat, míg lehet, hogy 17€-ért veszel csomó semmilyen lapot, amikből kinyerhetsz párszáz dustot.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Yodamest
veterán
válasz F-ECT$ #22807 üzenetére
Naxx már naggyából megvan még 1,5 szárny kell belőle, de tényleg tök alap kártyák nincsenek meg mert mindig ilyen secret lapokat kapok, meg varázslatokat. Aratási gólemem is pl csak 1db van, sunfury protectort is szeretnék az nincs is, óriások sincsenek abszolút, nagyon sok kaszt specifikus pl savanna highmane sincs meg, szóval így elég nehéz paklit összerakni az a baj, az ellenfél meg jön nekem ilyen sylvanas, meg sea giant, black kngiht és hasonló lapokkal azért az nem túl fer...
-
tomazin
veterán
válasz Yodamest #22808 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyire akarod komolyan tolni, de ha szimpla kazuárként elvagy vele és nem cél a legend, akkor én pakkokra nem költenék. Szép lassan össze fog az jönni, néha egyet legyártasz amire úgy gondolod,h nagyon kell. Én személy szerint nagyon tudtam neki örülni, mikor végre kiesett az első evis (és akkor már kb 3leg-em volt), meg bármi másnak is tudtam örülni, hogy huhúú új lap Most meg epic és legek hiányoznak és amikor kapok egy paklit, akkor már csak a dustot termelik...
Meg most úgy is meg fogja bolondítani a metát a GvsG, szóval nem tudom mennyire éri meg befektetni paklikba. (nax meg fun, pl. a hunteres küldit, ha meguntam a rankedet/arénát néha előveszem, mert vicces)
-
Yodamest
veterán
-
pethYeti
addikt
Arénáról jutott eszembe mondja már meg valaki miért az a Kripp közvetíti harmadjára is a heroes of cards-ot aki semennyire nincs tisztában mi van rankeden, 0-24-ben csak arénázik. Néha úgy meglepődik egy lapon, azt közben tök megszokott az adott deckben.
-
Yodamest
veterán
Legutóbb duduval volt 4win-em, aztán jöttek a brutál ellenfelek pl olyan druid aki 7-8. körben kipakolt nekem 2db ancient of war-t, leszedésem persze, főleg druid lévén nem volt. (1swipe-t adott fel draftolásnál összesen)
szóval azzal a kártyával nem lehet mit kezdeni. -
Ducati916
csendes tag
válasz tretyak #22773 üzenetére
Nem annak szántam én őszintén :S.Csak egy ötlet volt amivel próbáltam kiegészíteni ,őszintén sajnos eléggé naív vagyok heartstone téren ,nincs túl nagy tapasztalatom .Hetente vagy 2-3 játékot játszok mert így van időm szóval ,olyan sok ismeret anyagom nincs róla.Azért próbálok meg itt valami info gyűjtést ^^.És örülök minden kis ötletnek bármelyiknek ami segít jobbá tenni a paklimat
-
Ps Vita
őstag
na sikerült draftolnom egy elég beteg decket
[link]
+Abusive Sergeant,Blessing of Wisdom,Avenge,Humility
mondjuk Truesilver hiánya nagyon fájó,de szerintem benne van egy 8-9 -
Sirandrish
legenda
válasz Ps Vita #22817 üzenetére
Az összes spelled 1 darab hammer of wrath? szerk: hja még van vagy 2+1 secret..
Nekem első ránézésre nincs benne 9 win hiába van benne két legend, de hajrá és meg se állj 12ig[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
DaveNo1
veterán
You are not prepared.
-
Sirandrish
legenda
-
DaveNo1
veterán
válasz Sirandrish #22820 üzenetére
Kár hogy agro lap Vagy legalább is kapnak egy 3 manás dropot a palák Zoo/Hunter ellen.
Viszont mivel ez rare, multkori Shaman lap meg epic volt, ez azt jelenti hogy elvileg minden class kap több új lapot is ami talán nem mech/goblin/gnome
You are not prepared.
-
adrian360
őstag
nemrég kérdezte valaki milyen a helyzet rankeden, ez a mai statom :
44 meccs - 21 hunter 11 warlock.mióta feljutottam rank5 re szénné szivat a játék, ma sikerült 39% winratet kihozni, soulfire folyamatosan a kulcslapokat dobja el, az ellen meg minidg topdeckel valamit lethal elötti körben.
-
Devas
őstag
Mit gondoltok egy Duplicate-s Mage Murloc deck életképes lehet-e?
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
NyxNyxNyx
addikt
Basszus megkaptam a 4. és az 5. lava burst-ömet... Egy retkes Injured Blademastert meg nem tudok nyitni.
Na mindegy nem panaszkodok, Earth elemental is volt benne[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Shamy
tag
Hi all, 1 hete kezdtem el játszani, és az lenne a kérdésem, hogy érdemes e kinyitni goldból a naxx első szárnyat, vagy hagyjam a fenébe, és vegyek a goldból paklit, esetleg arénázzak? Még nincs kialakult vélemény, hogy milyen kasztot akarok játszani.
Aréna még nem volt, így megvan az 1 ingyen ticket is, amivel még 1x nyithatok, eddig kb 5 paklit nyitottam, szóval majdnem basic deckel mennék naxxba.
Kérdezni és tanulni mástól sosem szégyen ....
-
tomazin
veterán
válasz Yodamest #22810 üzenetére
Én még nem volt 10-en sem, pedig béta óta játszom Mondjuk nem is cél.
Btw ha mellette azért tolod mással is, akkor én nem raknék bele pénzt, hanem napik->naxx majd napi+aréna.
De ha ilyen ambíciózus vagy, akkor meg kénytelen leszel, mert basic deckekkel nem fogsz 10re felmenni (sztem)[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
válasz tomazin #22830 üzenetére
Jó a rank 10 az távlati cél, most 15-ön vagyok, nem is gondoltam hogy most 1-2 hónapon belül meglesz csak az a cél A pakli összerakás legalább már egyre jobban megy ezekből a retek kártyákból is, kezdek rájönni a kombókra összefüggésekre. pl Deathlord kártya nem tudtam milyen helyzetekben lehet jó, de pl egy priestnél nagyon kifizetődő tud lenni, mert gyógyítja folyamatosan, illetve ha feltolja a sebzését is 8-ra akkor van egy atom brutál lénye.
-
whitezo88
nagyúr
Lifecoach Miracledruiddal nyomja, egész működőképes de minden körben kötél van, mivel nem éppen egyszerű és egyértelmű a játék. [link] a német akcentus pedig fűszert visz az egészbe
-
SLYM
veterán
válasz whitezo88 #22834 üzenetére
bele néztem a streambe, 5 perc alatt meghozott 2 olyan döntést amin én legalább 0.2 mp-et gondolkoznék, majd utána nézhettem a fejét még 5 percig, míg vége nem lett a streamnek. gondban vagyok, mert nem tudom, ha legközelebb stream-et akarok nézni ki legyen, ő vagy forsen...tajgetosz
[ Szerkesztve ]
-
Shamy
tag
HS mágusok tudnának segíteni nekem? Echoing Ooze az 1 körös buffokat end turn-nél copyzza, vagy leesnek mire osztódik? pld blood lust, Rockbitter weapon?
Sok oldal le van tiltva melóhelyen, és nemtom nyitni a fórumokat erről.Kérdezni és tanulni mástól sosem szégyen ....
-
DaveNo1
veterán
You are not prepared.
-
Sirandrish
legenda
válasz whitezo88 #22846 üzenetére
Aha..már előre látom a T1 coin, ez, majd Timber Wolf/Webspinner combókat
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
whitezo88
nagyúr
válasz Yiggdrasil #22849 üzenetére
mid van pl legendből? lightwellt, divinet, lightspawnt kiveheted, pyroból mehet a 2. auch soulpriest van? 2 kellene papba. Zombie Chow is remek főleg korai agro ellen plusz kombózik soulpriesttel. 2 pain se feltétlen kell bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest