Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adrian360
őstag
válasz Mister_X #22697 üzenetére
http://www.hearthpwn.com/decks/101155-new-standard-handlock-oblivion-handlock
kell négy giant, jaraxxus, és kell két két sunfury protector - defender of argus a taunt miatt. és még pár rare
-
fogtunder
nagyúr
amúgy kb. az is lehetne a szövege, hogy taunt, mert ha kirakod, biztos ezt fogják mindennel ütni. viszont egy csomó neutral removal lap nem szedi le (BGH, TBK, Ragna), egyedül sylvi jut eszembe, ami jó ellene. és ha silence-elik, akkor is 6/9
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Gyuri27
félisten
válasz fogtunder #22700 üzenetére
A baj az, hogy ha nem tudsz yetizni hamar véged. A mostani zoo, meg rush paklikkal szemben 3-4-5 körig védtelen vagy. Addigra már sebzést is kaptál bőven, meg a boardon is annyi minion (kézben sok lap), hogy simán beüt bármilyen tauntot. Legalábbis én így jártam.
4 lap kuka a ramp miatt. Kell 2 heal. Az már 6 lap.
Ettől jóval stabilabb a handlock. A swipe jó ha tudod túrbózni. De az meg jellemzően nem a ramp.
Ami nekem eddig bejött. Nézetre és játékra a "normál" druid.
Majd a végén tree és savage.Amd - Radeon - Ryzen
-
Sirandrish
legenda
válasz F-ECT$ #22703 üzenetére
Alig..ráadásul hard removal nélkül egy fél boardot bele kell küldened
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
DaveNo1
veterán
válasz Sirandrish #22706 üzenetére
Kel'Thuzad
Btw. nem játszotta már 1 hónapja, de most elkezdek újra, hogy néz ki a mostani meta? Zoo + Hunter everywhere?
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Gyuri27 #22704 üzenetére
szerintem én is ezt írtam
a régi klasszikus ramp már hónapok óta nem játszható, vagy token, vagy mid-ramp van.
a meta sajnos teljesen átalakult tavasz óta, sok minden ki kellett venni a pakli elejéről, most ott a creeper/ooze, ami alig tud megölni valamit segítség nélkül, a shade, amivel pár körig nem akarsz majd ütni, ráadásul kikerült az azure drake, ami rá tudott segíteni a swipe-ra, mert kellett a hely loathebnek és a spectral knightnak. ezekkel nem is lenne baj, mert ha jönnek a ramp lapok, akkor tempó előnyből még lehet alkotni valamit, de nincs se rendes board clear, se rendes removal, ezeket is a kombóval kell megoldani, miközben az a win condition is.I hate morning people. And mornings. And People.
-
adrian360
őstag
válasz DaveNo1 #22707 üzenetére
Sok Hunter, sok warlock(zoo-handlock fele fele), utána dr priest, majd control warrior. Ezek amik gyakran jönnek. a shaman, rugó, pala, druid, mage (kb ez a sorrend ) elég kevés, de azért jönnek, de lehet csak a napikat tolják vele az emberek. shamanból doomhamer-es ami most megy.
-
DaveNo1
veterán
Wow, rank19-en pap ellenfél deckjében Mad Scientist, szó szerint ilyen fejet vágtam
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
BladeHero
tag
Érdekes... Múltkor 7:3-as Arena után csak egy rare lapot kaptam, most meg egy Tyrion és egy hungry crab a 0:3-as után
[ Szerkesztve ]
RPCJ
-
Sturdiridge
tag
Amaz kb. szét topdeck- eli magát arénában, hihetetlen....
-
P00By
nagyúr
válasz Sturdiridge #22720 üzenetére
Én is azt nézem
-
P00By
nagyúr
válasz Sturdiridge #22722 üzenetére
11-3 semmiképpen sem rossz
-
Ducati916
csendes tag
Sziasztok !
Azt szeretném kérdezni ,valaki tud valami tapasztalatot mondani warrior taunt pakliról vagy ilyen fajta pakliról szóló forum van valahol?Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv! -
F-ECT$
titán
válasz Ducati916 #22724 üzenetére
Szerintem "warrior taunt pakli" nincs. Egyrészt a warriornak nincs is taunt lapja, másrészt a többi lapja sem támogatja a defenzív játékot. Ha már taunt, akkor druida btw.
Azt megteheted, hogy a jó taunt lapokat (Shieldmasta, Belcher, estleg Sunwalker) beteszed a warrior pakliba, de az max egy jó közepes deck lesz csak.
Dive ever, work never.
-
Yodamest
veterán
Huhúúú gyerekek milyen rugó jött ellenem!
8. körére az egész pakliját kb felhúzta és meg is ölt köpni nyelni nem tudtam. Egy körben ilyen 10-15 lapot kijátszott követni sem tudtam, ez nagyon kemény volt. -
Sirandrish
legenda
válasz ígyvanferi #22726 üzenetére
Hát ez egy szar...egy Goldshire Footman sincs benne...pff.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
whitezo88
nagyúr
válasz ígyvanferi #22726 üzenetére
volt redditen pár thread ki tud minél rosszabb decket csinálni. Asszem eddig ez az egyik csúcstartó, gyakorlatilag 2 face damage van benne azt viszlát (azaz 4 ha számítjuk a 2 worthless impet) akinek van ötlete szóljon.
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
Érdekes lap, csak kár hogy Shaman...olyan deckebe enne jó ahol drága minionok vannak.
You are not prepared.
-
kecz
aktív tag
Valamit nagyon rosszul csinálhatok, ha sose nyerek rated-en.
Pedig haverokkal amikor játszok, őket elverem. Ők pedig nyeregetnek rated-en.
Én meg random enemy ellen egyszerűen sose nyerek. Ezért nincsenek is jó lapjaim, mert nem tudom a napi küldiket megcsinálni és nincs aranyam.Tudtok segíteni milyen kezdő paklit rakjak össze? (warri, shaman, druid)
-
DjDanee87
addikt
Trump nemrég kezdett egy új video sorozatot, ami kezdő játékosoknak nagy segítség lehet: Trump teachings
Egyrészt mutat benne minden classnak - legalábbis ha fent lesz minden videó - használható basic lapokból álló decket. Másrészt a játék alapjait, fontos tudnivalókat mondd el bennük.
-
Ps Vita
őstag
első meccs arénában,hunter ellen
turn 1 secretkeeper,turn 2 coin+bow,majd 8! secret kijátszása,köztük 2 snake trap,persze hyenaval kombózva(meg ugye volt hozzá egy unleash the hounds is)
persze kikaptam,még ugy is hogy nekem is jól jöttek a lapok -
adrian360
őstag
Én értem hogy miért csinálja a blizzard ezt. casual játékot akarnak, annak hirdetik, és ezért kell minél több random és fun, hogy ne legyen akkora skill függősége a játéknak, és minél több játékos maradjon hosszútávon. mert ha nagy a random faktor, simán nyerhetsz egy elvileg jobb játékos ellen is.
-
Yodamest
veterán
Ahojj!
Először is jó lesz ez a Trumpos oktató vidi majd meglesem. Aki szeretne ilyet csak magyarul annak ajánlom még a féreg tv-t nagyon jól elmagyarázza a dolgokat és elég sok videója van Belezőgép úrnak én ebből tanulgattam sok mindent.Másik dolog: amit nem értek, a videóban is elmondja, hogy egy 3/2 jobb választás mint egy 2/3. Én azt vettem észre a játékok alapján, hogy egy 2/3 sokszor mégis jobb, mert nagyon gyakran fordul elő az, hogy kitesz az ellen mondjuk egy Lepr Gnome-t vagy Loot Hoarder-t ami ugye 2/1 és le tudja ütni vele a 3/2-t viszont egy 2/3-as lény előnyösebb lenne ezekben a helyzetekben. Viszont a 3/2 nem szokott úgymond hasznos lenni, egy Jeti-t nem fog leütni úgyse meg hasonlókat és sokkal könnyebben hal mint egy 3hp-s lény. Nekem eddig ez jött le a tapasztalatok alapján. Erről mik a vélemények?
-
adrian360
őstag
-
Redcaster
őstag
válasz Yodamest #22747 üzenetére
Sokáig énis azt hittem, hogy a 2/3-ak jobbak, mint a 3/2-k, de aztán a féreg tv-ben Csabi elmondta, hogy a 3/2 sokkal jobb, mert az felfelé tud tradelni... a 3/2-vel MINDIG le tudod szedni az 1, 2 és rosszab 3 dropokat, a 2/3-al viszont csak az 1 és 2 dropokat, a 2 dropok közül is csak a 3/2-ket, a 2/3-ak ott maradnak 1 élettel. Tehát a 3/2 tényleg jobb.
-
DaveNo1
veterán
válasz Redcaster #22749 üzenetére
A 3/2-eseket viszont egy csomó alap spell leüti, míg a 2/3at nem.
Volt szerencsém belenézni egy adásukba egy csomó jó picket félredobtak valami hülye magyarázattal mellékelve. Inkább Trump, vagy valamelyik jobb játékosnak hiszek, de igazából szeretem magam eldönteni az ilyen dolgokat.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs