Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digitalpimp
senior tag
válasz dm1970 #52194 üzenetére
A sótartály teteje rendesen zár? Talán itt írta valaki, hogy az övé nem zárt rendesen, esetleg az okozhat valami anomáliát? (Beleszivárog a zsíros-mosószeres víz? ) Vagy a só nem az igazi? Nekünk Neff van, eddig háromszor töltöttem bele, de nem tapasztaltam semmi ilyesmit. A kiszedés jó kérdés, talán valami kávé kanál szerűséggel megpróbálhatod kimerni belőle.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
hatD
tag
válasz dm1970 #52194 üzenetére
Köszönöm segítő szándékodat.
A hűtő és fagyasztó valóban jól hűt, mert ezt az állapotot napok óta tartja, igaz a fagyasztótér a reklámmal szemben nem egyenletes hőmérsékletű, de ezzel nincs bajom.
Gyakorlatilag minden rendben lenne, hozza az elvárásokat, viszont 5 perces időközönként csipog 15 mp.-ig, semmilyen fényjelzés, vagy hiba kód nincs (csak a két tér beállított hőmérséklete látszik), a rendelkezésre álló gombokkal nem törölhető a csipogás. (egy kicsit halkul)
Kísérletezve bekapcsoltam fél órára az Eco Friendly (energia takarékos) üzemmódot, ez -15 fokos fagyasztó és +7 fokos hűtőteret garantál, mivel előtte ennél 2-3 fokkal hidegebb volt, nem lett volna szabad meleg riasztást adnia, ebből gondolom, hogy ez valami más gondra utal, valami ismeretlen és nem azonosítottra.
Elektromosan többször percekre kikapcsoltam, újra indítottam, folyamatos teljesítményt mérek, ez azt mutatja, hogy a 0,3W-tól a 135W-ig változik az energia felvétele, a napi fogyasztás belül van a reklámozott értéken.
Van rajta Smart diagnosztika amit elvileg e vevőszolgálat tud dekódolni, ezt viszont csak egyszer tudtam véletlenül lefuttatni, mert ez sem úgy működik ahogy leírták, pedig van pár éves gombnyomási, illetve nyomva tartási gyakorlatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik