Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianni85
veterán
Jó ez a Kúrósok ide! topik
-
nagyúr
válasz Zola007 #80726 üzenetére
Én már megszoktam, mert későn (9-10 között) kelek általában így a késő esti után is van még időm enni meg emészteni pár órát lefekvés előtt (éjfél-1 előtt ritkán fekszek, általában akkor ha valamiért korán kell kelni.).
Szóval nekem ez már elétmódbeli kialakult bioritmus... cserébe reggel/délelőtt egy dekát nem tudnék normálisan edzeni... már próbáltam és kész kín az egész, akkor van a fizikai mélypontom. Főleg hogy nem kajálok sokat sem délelőtt.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Dicker
őstag
válasz Woodslave #80757 üzenetére
Jól van.
Egész testes köredzést csinált már valaki? (nyugdíjasoknak nem ajánlott )Fekvenyomás
Felhúzás/Evezés
Vállból nyomás/Oldalemelés
Guggolás
Kitörés
Bicepsz-Tricepsz gyakorlat bármi
Has
5 perc HIIT futópadon, vagy kerékpáron, de csak a HI része.
Pihenésnek meg vádli, rá 3 percre elölről.Súly kb. 60-70%, ismétlés bukás előtt eggyel megállni, közte persze nincs pihenő. 4 kör.
Ajánlott az üres terem is felszereltségként.
Ez ilyen kardió jellegű edzés, birigli, meg futópad helyett csinálom néha.Akit érdekel próbálja ki, de vigyen magával zacskót, vagy vödröt, mert a második szett hajlamos meglepni pár embert.
Akkor karácsonyra küldöm majd postán, ahogy privátban kérted.
-
Zola007
veterán
válasz deniro2 #80762 üzenetére
nálunk rogyásig volt tegnap is
És még akad 1-2 pofátlan is köztük.
Múltkor ezt már kitárgyaltuk, hogy logikusan nem 5 percre hagyja ott a gépet az ember 1 szál törülközővel, de hogy elmegyek 2db tárcsáért és mire visszaérek már ülnek rajta az azért kiba$$za a biztosítékot nálam.Mikor ránézek akkor azt mondja, hogy "jaj, azt hittem nincs itt senki".
..vaanyádat, rajta egy törülköző, mellette egy táska, előtte egy kulacs meg egy pár cipő.
Hinni a templomban kell, itt meg körülnézni 'bro.Épp ezért már biszettben sem gondolkodom
Nem hogy triszett, meg köredzés....[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
kolosanyi
veterán
válasz python1 #80759 üzenetére
Az kicsit túlzás, 3 gyakorlattal az egész tested le tudod fedni.
Military press, döntött törzsű evezés, guggolás, vagy tolódzkodás, húzódzkodás, felhúzás, de van egy rakás egyéb lehetőség. Nem kell ide 3 óra, egy köredzést nem a gyúrós, mindent szénné izolálunk szemlélettel kell megközelíteni, mert nem lesz hatékony.
-
kolosanyi
veterán
A köredzést egyébként én nem szeretem. Az a bajom vele, hogy mindent akar egyszerre, időhatékonyság szempontjából jó, ha épp pörgős időszak van, és heti 2-3 gyors edzéssel le akar tudni mindent az ember, de kicsit olyan, mint a svájci bicska. Egyszerre akar erőt, állóképességet növelni, zsírt égetni stb...
A 3 órás edzés annyit ér, hogy rettenetesen sok kalóriát el lehet így égetni. A "zsírégető tartomány" is csak addig hasznos, amíg a kalóriadeficit fennáll, ellenkező esetben tök mindegy, hogy milyen arányban veszi a szervezet az energiát szénhidrátból vagy zsírból.
(#80766) python1
Tudom én, milyen ez. A félmaraton is ilyen kihívás volt nekem (meg az időeredmény majdani javítása), illetve a saját súlyos erőgyakorlatok is ide tartoznak. Azért edzek rá, mert meg akarom csinálni, erős akarok lenni.[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
-
Zola007
veterán
válasz kolosanyi #80771 üzenetére
helyes étrend, stresszmentes életmód és kellő mennyiségű alvás
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
kolosanyi
veterán
válasz FollowTheORI #80772 üzenetére
Állitólag enyhén ittasan később fáradsz és erősebb is vagy. Még nem próbáltam, de akkor a következő edzésemhez a bemelegítést a kocsmában kezdem.
(#80773) Zola007
Én a hogyan kérdést arra értettem, hogy mit szúr, nem a kamu dumára. -
Dicker
őstag
válasz Zola007 #80773 üzenetére
Ja stresszmentes életmód.
Amúgy nem kell ebből regenerálódni. Nem megy bukásig, és nem lesz másnap izomláz sem igazán. Legalábbis haladóknál. Kezdőknek úgysem ajánlott. Meg két hetente egy szünet, akkor az alap edzés megy, és ott a regenerálódás.
Más kérdés, hogy nekem a fekve nyomás bármilyen formája (súlyban) jobban megy enyhe izomlázzal(érzettel), mint kipihenve, harmad-negyednapos izomlázra kell gondolni, amikor már alig érezhető.
Nincs rá valami tudományotok, hogy miért lehet? -
Zola007
veterán
válasz kolosanyi #80774 üzenetére
"Állitólag enyhén ittasan később fáradsz és erősebb is vagy"
meg jobban is tudsz énekelni és táncolni....Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-Mike-
addikt
válasz FIREBLADE78 #80777 üzenetére
Eddig is lehetett.
-
FIREBLADE78
addikt
Nálatok is ilyen szar a májprotkós tasakok? 3-ból egyiket sem lehet össze zárni. Le kellett kapocsoznom. Hitvány 9 ezres full force is különb
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
shteer
titán
válasz FIREBLADE78 #80779 üzenetére
Kinyitom, kiontom, kidobom. Irj nekik panaszt
szerintem jónak tűnik..
-
Zola007
veterán
kérj valakitől kiürült proteines bödönt vagy a piacon vegyél 10 literes savanyúságos vödröt
-
madle
őstag
Vagy veszel egy Diszperzitest, kimeszeled ami benne van aztán jó lesz az annak.
-
FIREBLADE78
addikt
Egy vödröm még van. Lassan kiürül,abba akarom összekeverni. Amúgy marhára nem éri meg az ízesítetlen,mert 2g-al több benne a protkó csak!!!
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
madle
őstag
válasz FIREBLADE78 #80783 üzenetére
2g-al több az izesítetlenben a protein??? Ezt nem is tudtam, és olcsóbb is, dehogynem éri meg, nekem nem számított soha az íz. Lehúzom gyors aztán ennyi
-
Zola007
veterán
válasz FIREBLADE78 #80783 üzenetére
nem azért éri meg mert sokkal több benne a cucc, hanem mert 2500 Ft-al olcsóbb mint az ízesített.
annyit nekem nem ér egy mesterséges ízesítő[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
nem akarok én senkit se meggyőzni
kiskanál fahéjat dobok bele, ha nagyon édesszájú hangulatban van valaki, akkor 5-10g glükóz bele vagy xilit (1500-2000/kg)(#80788) Zola007: nem hardcore-ság miatt írtam, csak akkor legalább tudod ténylegesen mi került bele
És ha veszel külön aromát, akkor 5 kilóból kipróbálhatsz 10-20 féle ízt is
Másodsorban nem jársz úgy mint néhány, hogy megvesznek egy ízesített 5kg-ot, utána meg várják, hogy elfogyjon, mert sajnos nem jött be az ízvilág. Természetesen ha a jól beváltat veszed, akkor nincs meglepetés[ Szerkesztve ]
-
-
gianni85
veterán
-
GoTReX
őstag
Na ráfutottam a Pangasius halfilére. Régen már volt vele dolgom,akkor igazán szarnak bizonyult. Nektek mi a tapasztalatotok vele?
XBOX ID: GoTReX #4839
-
Zola007
veterán
válasz GoTReX #80793 üzenetére
valami azt súgja, különös érzéked van megtalálni a legsz.rabbat
-
GoTReX
őstag
Pfff
XBOX ID: GoTReX #4839
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- World of Tanks - MMO
- Steam Deck
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mazda topik
- PlayStation 4
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest