Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz FollowTheORI #80485 üzenetére
Miért van az, hogy profi testépítő, fitneszmodell, stb lesz valakiből, de ahhoz már hülye, hogy ha csinál(tat) egy képet, akkor azon ne legyen locsolótömlő, mentőskocsi, kiskutyaf.sza....
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz KoVee84 #80497 üzenetére
nyugodj meg
a búzalisztben keményítő van
a rizslisztben amilóz és amilopektin
a zablisztben meg glükózpolimerMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
ahogy 2 világháborút megélt jó öreg Pesta' bátyám mondta anno mikor válogatós korszakomban voltam gyerekkoromban: "bazdmeg fiam, örülj, hogy van mit enni"
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
-
Zola007
veterán
válasz KoVee84 #80515 üzenetére
nem lufi az
szívni kell, nem fújnia lényeg meg csak az akart lenni, hogy mind a 3-ban keményítő van
a keményítőt amilóz és amilopektin építi fel, ezek pedig alfa-d-glükóz polimerek[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
-
nagyúr
válasz God Vazzeg #80521 üzenetére
A gatya cink, a többi okés.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Woodslave
félisten
válasz God Vazzeg #80523 üzenetére
az a legjobb
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
nagyúr
válasz God Vazzeg #80523 üzenetére
Nem jön ki a négyfejű benne, az a baj.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Zola007
veterán
válasz KoVee84 #80519 üzenetére
sok minden más számít, nem csak a szénhidráttartalom.
Amilóz:amilopketin arány, emészthetőség, sikértartalom, rosttartalom...Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
legalább az egyfejű se.....ebből szempontból jobb mintha fecskében feszítene
-
Dicker
őstag
-
Woodslave
félisten
válasz God Vazzeg #80532 üzenetére
ja létezik, bár mondjuk én Churchill demokrácia elméletéhez tudnám hasonlítani
-
_NCT
őstag
-
python1
veterán
válasz God Vazzeg #80536 üzenetére
40 éves koromra,már kettő házasságon túlvagyok. Most a harmadikkal,már óvatosabb vagyok.
-
Woodslave
félisten
válasz python1 #80538 üzenetére
na ez a másik megoldás (mondjuk a nősülést már nem próbálnám ki még egyszer )
mekkora trollkodás
Hali. Haverjaim meséltek erről az úgy nevezett Sárga kapszuláról bár én még soha sem hallottam róla de nagyon ajánlják,és így hozott ide a sors...vagy a google. A kérdésem az lenne hogy hol lehet ilyet kapni napi hányszor és mikor kell szedni? Láttam egy letöltő linket is van valami szoftver amivel a gépem is el tudja készíteni? És ez mennyibe kerül mert gondolom az ilyen szoftvereket nem ingyen lehet letölteni. És ugye ez nem valami drog? Tudod én a tiszta edzés híve vagyok így próbálom kerülni az ilyen szteroidos tömegnövelős szarokat amivel tönkre megy a vesém meg a májam meg a szívem. válaszodat előre is köszönöm ui: ha ez a letöltös cucc ilyen szoftver féleség akkor megköszönném ha szmártfonra is küldenél ilyen applikációt
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Zola007
veterán
válasz God Vazzeg #80530 üzenetére
A konyhafőnök ajánlásával
-
nagyúr
-
GoTReX
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Milyen monitort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
Állásajánlatok