Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Radnix
senior tag
válasz God Vazzeg #81748 üzenetére
Tuti valami optikai csalódás, de már látszik a hasad!
Meddig akarsz lemenni? Van valami konkrét cél kitűzve?
[ Szerkesztve ]
-
Blood Mage
senior tag
Sajtos tejfölös lángos edzés után + reggel és este fehérje. - jó kombó tömegelésre? (zsír és izom tömeg egyszerre)
Csak kialakult egy vita erről és gondoltam rákérdezek, én ezt az álláspontot támogatom. -
addikt
válasz Blood Mage #81754 üzenetére
Hát a keresztszálkák nem fognak tőle előbújni az biztos....
-
Radnix
senior tag
válasz Blood Mage #81754 üzenetére
Ez mint egész napi kaja? Mégis mennyi fehérje, mekkora lángos, mennyi sajttal?
Konkrétumok nélkül nincsen értelme ennek a kérdésnek. (Amúgy se sok mondjuk)
Ha belefér a napi kalórialimitbe, illetve a makrókba, akkor simán jó, de nem minden nap, mondjuk heti egyszer, mert a lángosban levő zsírok nem a "legbarátságosabbak" közül valók.
Na tessék azért csak megválaszoltam neked -
Blood Mage
senior tag
válasz Radnix #81756 üzenetére
egy szép szelet lángos, sok sajttal, sok tejföllel sztem itt pont ez a lényeg h nem kell grammra kimérni mert bármi ami tömeget növel (zsír vagy izom, mind jó). és nem heti 1 hanem ugye minden edzés napon és rendes többszöri étkezéssel mellé egész nap.
hát igen nem a keresztszálkákra van kitalálva... de a zsír majd ledolgozható utólag
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Blood Mage #81757 üzenetére
Szerintem kurvaszar diéta tömegelésre is.
Persze igen zsír az fog felmenni.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
addikt
válasz Blood Mage #81757 üzenetére
Most még könnyen mondod, de majd ha csinálni kell, akkor lesz majd "most pofázzál Jóskagyerek"
Ha valaki már tömegelésnél is odafigyel, akkor sok kínlódást megspórolhat.
-
kolosanyi
veterán
Ezt a hármat kérném szépen:
A tárcsák már megvannak hozzájuk, meg a gyűrű is.
-
Woodslave
félisten
válasz God Vazzeg #81752 üzenetére
Ja 5 gramm 3 deci vízben tökéletesen feloldódik. Az oké hogy mikronizált de a múltkorinál is sercegett de most semmi. Nembaj mondjuk
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
kolosanyi
veterán
válasz Woodslave #81762 üzenetére
Persze, a mikulás dagadt, itt meg mindenki strandfazonra gyúr...
Egyébként drága cuccok, de masszívnak, minőséginek tűnnek. Egy ajtókeretre rögzíthető, elvileg 140 kiló terhelhetőségű - húzódzkodó már kettétört alattam, több olcsó szart nem veszek. Inkább kiadok érte többet, de akkor az legyen normális.
-
kolosanyi
veterán
válasz userxy #81764 üzenetére
Azért nem ilyen egyszerű. Állítható magasságút szeretnék, pont olyat, mint a linken. Illetve nem értek a hegesztéshez, de ha megcsináltatom egy lakatossal (nem cigóval), még akkor is olcsóbbra jön ki, ez tény.
Már csak azt kell megoldanom, hogy mégis hova a búsba teszem...
-
Zola007
veterán
-
Zola007
veterán
válasz kolosanyi #81760 üzenetére
(#81763) kolosanyi: egy gépben megoldható a kettő (tolódzkodó, húzódzkodó) kb ~30.000 ft-ból anyaggal
ha értelmes szakit fogsz ki, akkor belerak neked alulra egy forgáspontot és össze is csukható a falhoz és max 10 centi helyet foglalna a lakásból
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Radnix
senior tag
Engedjétek meg, hogy töltsek fel egy kis before - work in progress képet kicsit csalós, az elsőn egyáltalán nem feszítek a másikon meg igen
3,5 hónap 4,5 kg a különbség kb.
Lassan talán elérem a régebbi legjobb formámatNa és akkor egyelőre ennyi, mert folyton csak én nyomok képet
-
-
kolosanyi
veterán
válasz python1 #81766 üzenetére
Valami olyasmi kéne, mint ez a húzódzkodó, ezt se bonyolult szétszedni.
(#81768) Zola007
Igen, valami ilyesmire gondoltam legelőször. Az egy gépes, hajlított rudas, háttámlás gépek nekem azért nem jók, mert akadályoznak a statikus tartásokban. Ez a két támasztó oszlop, felül egy rúd koncepció a legjobb azokhoz.(#81769) Ijk
Húzódzkodáshoz meg tolódzkodáshoz. Jelenleg sehol nem tudok súllyal nehezített variációkat csinálni, pedig azok is nagyon jók. Egy ilyesmi állvány megoldaná a dolgot.(#81770) -Mike-
Barátnőm is azt mondta, hogy majd azon szárítjuk a ruhákat, amikor nem edzek rajta.(#81771) Radnix
Fasza![ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz -Mike- #81787 üzenetére
A crossfit nem lenne rossz egyébként. Én szeretem benne, hogy mindenből csinálnak egy kicsit, ez pont az, amit én is megcélzok. Viszont azt nagyon nem szeretem, hogy csak a minél több ismétlés végrehajtása a cél, ennek érdekében a szép kontrollált mozdulatokat beáldozzák és lesz belőle ilyen izé. Egyébként ügyesek, erősek, és nagyon edzettek a profi crossfitesek, de ezt az egy dolgot nem tudom tolerálni a sportjukban.
(#81788) Radnix
Nem is ezt akarom megvenni, ne aggódj.Egy normális állványt szeretnék otthonra, hogy ha szar idő van kint, akkor is tudjak edzeni, illetve ha nem tudok elmenni olyan terembe, ahol a gyakorlataimat végezhetném nyugodtan, akkor se legyen gond. Itt most nem is arra gondolok, hogy hülyének néznek, mert az nem zavar, csak a legtöbb konditeremben nincs olyan húzódzkodó, amin a statikus tartásokat meg lehet csinálni normálisan. Vagy például a terem, ahova szoktam járni itthon, rendelkezik frankó állványzattal, még kötél is van meg minden, de olyan ostobán van elrendezve az egész, hogy mellé pakoltak egy csomó kondigépet, aztán az meg zavar a mozgásban. Viszont csak 3 ezer a havi bérlet és ismerek egy csomó arcot onnan.
-
GoTReX
őstag
Esti művelődés. Nehéz a szövege ,de ha sokat hallgatod,meg lehet jegyezni
XBOX ID: GoTReX #4839
-
-Mike-
addikt
-
venge
aktív tag
Nem az igazi az élet 90 kiló alatt!
Ezzel a csilkelizs diétával lementem 97-ről 89 kilóra, de nem éreztem jól magam.
Összecsoffadtam, a fogyás centikben volt mérhető. Február elsejétől, április végéig toltam a diétát, már most 92 kiló körül vagyok. De a rokonok még mindig azzal b@sztatnak, hogy a lábaim szörnyű ropik lettek!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest