Új hozzászólás Aktív témák

  • neophyte79

    tag

    válasz HussarF #153372 üzenetére

    Oh my god...holy Jesus.

    Te most ezt komolyan gondolod? Te elhiszed azt amit írtál? Akkor hülyébb vagy, mint hittem. És ezt veheted személyeskedésnek is akár.
    Azért jöttem ide szerinted, hogy megfeleljek nektek? Ennyire azért nem fogok lesüllyedni, már ne is haragudj. Mi hasznos lenne abból, ha az itt lévő csürhének megfeleljek? Ez még viccnek is rossz.
    Még szerencse, hogy ennyire ki tudtál elemezni, a lényeg, hogy te el is hitted. Az, hogy én miért jöttem ide, sosem fogod megérteni, mert ahhoz kellene némi többlet IQ.
    Bizonyítási kényszer? Nektek? Annál nagyobb bizonyítás nekem nem kell, hogy kijöttem az adrenal fatigue-ből, önerőből, senki segítsége nem kellett.
    Ha egy kicsit több eszed lesz, majd megérted miért voltam itt. Nem bizonyítási vágy, és nem is önértékelési probléma, Mr Csernus.
    Mint fentebb említettem, ha több eszed lesz , akkor rájössz. És aki nevet azon amit írtam ( a szakmai dolgokon), az csakis a saját korlátoltságán mosolyog, mert nem lát túl azokon a dolgokon, amiket nem ért meg.

    És az élet minden területére igaz, nyitottnak kell lenni a világra, és esetenként a dolgok mögé nézni.

    (#153373) flash- az egyetemen nem gyógyítást tanítanak, hanem azt, hogy milyen betegségre milyen gyógyszer kell. Az adrenal-ról a szakmában csak 2 esetben tesznek megjegyzést, az Addison kórban és a Cushing szindrómában. Egyéb esetekben nem létezik, pedig a legalapvetőbb hormonális szabályozás egyike. Úgyhogy nyugodj meg szépen, mielőtt beszarnál a röhögéstől, amit HussarF-nek írtam, az még jobban vonatkozik rád is. Amit megtanultam, az nem cikkekből és "posztokból" volt, hanem innen.
    Jó olvasgatást, amennyiben ismered a betűk egymás utánját, és meg is érted azt, netán meg is tudod jegyezni. ;) Viszlát.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák