Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
[link]
Nem semmi."It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
kk831228
addikt
Na megjött a black friday csomag... Fosok is a creatintól pedig csak 5 g - ot nyomtam be...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Shingen
addikt
Ma Mell-Hát volt, atta.
Holnap jöhet a kar.[ Szerkesztve ]
風林火山
-
kk831228
addikt
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
kk831228
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Radnix
senior tag
[link]
Mindig ezek az új őrületek... -
kk831228
addikt
Na mi van ennyi volt az oltas? ?
Csalodnom kell ebbe a topikba...
-
aelod
veterán
Vótamatta.
Guggolás: 120-5, 130-5/2x, 140-5/2x
Fekve nyomás: 100-5/2x, 105-5, 110-5, 115-5
Felhúzás: 130-5, 140-5, 150-5, 160-5/2xElfáradtam a végére rendesen.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
kolosanyi
veterán
Én is tótamneki, igaz csak lightweight volt, de atta. Meg denevérpadoztam is, szintén atta. Legjobb dolog, ami a derekammal történt hosszú idő óta.
-
bigmasterg
addikt
-
Angel2014
addikt
válasz aelod #119881 üzenetére
Mibe ez nekem bemelegítő sorozatok lennének.....csak ennyi volt mára? A másik mi leszel erőemelő? Semmi nincs mellette? Egyfejű izmaid vannak? se egy 45 Fok.se egy tárogatás? se egy lábfeszítő . Se egy lábhajlítás?
Tiszteletem Eddie Hall
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
kolosanyi
veterán
válasz Angel2014 #119884 üzenetére
Én max egy könnyű döntött törzsű evezést tettem volna be mellé, meg egy könnyű OHP-t, esetleg egy kis lábemelést. Az egész testet lefedi ez az edzés, minek kéne mellé 45 fok meg lábfeszítő?
Annyi, hogy a BIG3 közül csak egyet nyomnék keményen, a többit RPE6-6,5 körüli szériákkal, technikázgatás jelleggel.
Egyébként nem nagy cucc 140 kilósan annyival melegíteni, mint egy 80 kilós sportoló. A tömegéhez képest erős aelod ez nem vitás. A technikán kell csiszolni a fekvenyomás videó alapján (a többit nem láttam). Na meg fejben érni, hogy ne kúrja szét magát az edzéssel, mint én, azóta is azt szívom, hogy golyóállónak képzeltem magam, mert 200-at guggolok és felette húzok.
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz kolosanyi #119885 üzenetére
Nyilván nagyobb súllyal csinálom...én az ismétlésszámra gondoltam és az elfáradtam -ra csodálkoztam...
A másik..egy izom több részből áll....így mikor fejlődik a többi? Én csak fekve nyomtam ugyan így , tárogattam
Felső mell meg nuku...most meg nem győzöm magam utol érni a felső mellel...
Vagy a guggolásnál mikor fog dolgozni a hátsó láb? Combnak is 4 része van akkor elég csak guggolni?
Fekve nyomásnál a kar remeg be nagyon nála...azt kéne erősíteni ..főleg a tricepszet...homlokhoz engedés és tolockodás...na azt csinálja naponta és ugrani fog a fekve nyomása...
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz kolosanyi #119885 üzenetére
Amúgy ezt ettem ma és nem éheztem...ez így jó?
63 ch 2db zsemle zsemle
1.7 ch 10 dkg párizsi pulyka
13 ch tej 0.5 liter
11 ch kefir 40 dkg
28 ch 15 dkg rizs
4.5 ch protein 3 adag whei zero
50 dkg csirkemell 00000000ch
A vége 121 ch ..... 217 fehérje...
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz Angel2014 #119886 üzenetére
Ilyen szinten képtelenség izolálni egy izomcsoportot. Fekvenyomásnál az egész mellizom dolgozik, nem csak a "középső része". Guggolásnál (legalább vízszintig értendő mélység esetén) dolgoznak a hajlítók, igaz nem ideális gyakorlat erre a területre. Viszont ott a felhúzás, ami a teljes hátsó láncot szétbombázza.
Nála nem a kar a gyenge láncszem, hanem a váll. Nem elég mobilis és erőben is elmaradás lehet, főleg abból ítélve, hogy nem csinál OHP-t.
A szénhidrát feleslegesen kevés nálad, a zsírról meg nem esett szó, azt is számolni kell. Ha sok, hízni fogsz, ha kevés (nem éri el a 20-30 energia%-ot), nem fog úgy működni a tested, ahogy kéne neki.
-
kolosanyi
veterán
válasz Angel2014 #119891 üzenetére
Ez még mindig 2500 kcal alatt van, gyakorlatilag nem éri el az alapanyagcseréd. Emelj a szénhidráton nyugodtan, 250-300-ig simán elmehetsz.
A kalkulátorokba nem csak azt tudod rögzíteni, hogy mennyit ettél, hanem azt is, hogy mennyit mozogtál. Segít beállítani az értékeket és figyelmeztet ha elérted a napi limitet.
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz Angel2014 #119884 üzenetére
Én jelenleg 80kg vagyok. Na már most ha neked ezek bemelegítő súlyok akkor te gondolom (és itt most a ts. és a munkasúlyok arányát figyelembe véve) 245-be guggolsz ötöt, 201-be nyomsz ötöt, és 280-al húzol fel. Ja nem.
csak ennyi volt mára?
Ha a fent írt arányosított súlyokkal dolgoznál azután tedd fel ugyanezt a kérdést.
Semmi nincs mellette?
5 hete csinálom ezt a programot, nem figyelsz? Ez a szerdai nap 5*5ös osztásban. H-P van 3*12(10-8) és vannak kiegészítő gyakorlatok is.
Egyfejű izmaid vannak?
Anatómiába inkább ne menjünk bele szerintem egyszer már megjártad
felső mell meg nuku...most meg nem győzöm magam utol érni a felső mellel...
Nem csak az nuku
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Angel2014
addikt
válasz kolosanyi #119892 üzenetére
Az anyagcserét csak ch -val lehet emelni? Idáig ettem 3-4 óránként pl csirkemellet abban semmi ch nincs akkor az semmit nem ért az anyagcsere megemelésére?
Sokan kinevettek a párizsi evésre itt...főleg wood...na tessék ennyi az értéke ami szerintem nem is olyan rossz...
Aelod: nem sokat tévedtél a sulyokban....ha már 17 évesen 245 öt húztam fel úgy hogy egyszer sem csináltam előtte...
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz Angel2014 #119898 üzenetére
én 12 évesen amikor Vietnamban szolgáltam 300-al guggoltam 50-et Legalábbis úgy emlékszem
Ja qrva jó ez a marhapárizsi.
Összetevők: marhahús(51%), víz, sertésszalonna, konyhasó, szójafehérje, stabilizátor (E450), antioxidánsok (e301, E330), ízfokozó (E621), aromák, színezék (E120), tartósítószer (E250).
legolcsóbb helyen is 1700 Ft kilója... Mondjuk ebből már marhalábszárat vehetnél és megcsinálnád pörköltnek lehet jobban járnál, igaz ezt egyszerűbb belerakni két zsemlébe.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest