Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
Woodslave
félisten
válasz Alpachino #117055 üzenetére
így van. De amúgy amit Ijk mondott az elhízással kapcsolatosan azért az nekem alapvetően ekto genetikával (most nem menjünk annyira bele, de 60 kilós vékony gyerek voltam mindig igaz nem kockahassal, ami 40-hez közeledve jó pár tíz év ha nem is folyamatos edzéssel azért nem jelenik meg vegytisztán) nem fog olyan könnyen menni.
De egyébként sincs veszteni valóm - a forma nem olyan amit annyira sajnálni kéne, meg egyébként is kb 2 hónap diétával ugyanott leszek legrosszabb esetben is. Így meg hátha feljön még valami adok egy esélyt. Még mindig...
bár most kb 6 kilóval nehezebben nem látom hogy megváltom a világot annak ellenére hogy látható (mikroszkóppal) változások azért vannak, de felrobbanni nem fogok
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Alpachino
veterán
válasz Woodslave #117056 üzenetére
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy 90kg környékén milyen lesz nálad az összkép
Én pl. azt tapasztaltam, hogy 88-90kg-nál már normális tiszta kajával nem tudom növelni a súlyom....ez a határ. innentől, már aránytalanul sokat kellene ennem és egyrészt többet nem tudok, más részt anyagilag sem bírnám és ami a legnagyobb probléma, egyáltalán nem izomtömegben jelentkezne még így sem szerintem
A napi kajám 500g csirkemell, 400g zöldség, 250g túró, 6db tojás 180g basmati rizs, 120g zabpehely liszt meg a 45g tejsavó fehérje edzés után. ennyi semmi csalókaja csak hétvégén esetleg.
Ha ezt megemelem olyan 220g rizs, meg 150g zabra akkor sem változik a súlyom
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Woodslave
félisten
válasz Alpachino #117057 üzenetére
ja én is. Amióta edzek 95 kilós punnyadék nemedző fazonról (most 7 éve) nem igazán tömegeltem hosszabb ideig. Mert egyből elrettentem.
Most ilyen kajával talán menni fog. A 86 kg nem lesz nehéz, aztán meglátjuk, nyilván nem a karácsonyi bejglis súly lesz a cél
A nemedző napokat egyelőre megtartom ch-s tartaléknak, ha nem megy fel a súlyom akkor oda is többet rakok (bár mindegy tudom )
Aztán majd áprilisban kitalálom mi legyen. Diéta vagy folytatás. Sok értelmét mondjuk nem látom 90 kg felé (ha egyáltalán összejön) menni naturálban 174 cm "magassággal" Nincs God Vazzeg genetikám.
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
válasz Woodslave #117056 üzenetére
Én is ekto vagyok és nem arról van szó hogy dagadt disznónak néznék ki, főleg nem 187 centivel, de bizony szépen be lehet fedődni. Mondjuk az sem mindegy mit akar az ember, mert egy 12% tzs-t hatványozottan nehezebb tartani mint 16%-ot. Szerintem ektonak 16% kényelmesen tartható még némi félrekajálással is, 10% meg kb. a csúcsforma, az tényleg csak 2-3 hónapos időszaknál működik.
Egyébként meg a legszemetebb dolog ebben a kajálásban hogy hónapokig nincs változás, aztán egyszercsak szép lassan megindul, aztán megállítani sem nagyon tudod./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Angel2014
addikt
válasz Woodslave #117042 üzenetére
Ez milyen edzés terv?
Megnéznél nekem valamit? Ha pl mellezel és durransz és átmész a lábra a láb durranás után érzed még a mellet amit előtte csináltál?
Mert nekem nem igen ezt tanították annak idején...nagyon is számít a vér áramlása és bent tartása azon izomcsoportba amit csinálsz...de így hogy amit leírtál?
Pl: mell hát , mell bicepsz , hát váll, és így tovább mert a vér azonos szinten marad ami elősegíti az izom növekedését...a lábat próbáld meg külön napra tenni..vagy várj fél órát és azután kezd csak el...
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Woodslave
félisten
válasz Angel2014 #117069 üzenetére
külön napon van az alsótest... Szóval nem lábazok mellezés után.
De egyébként simán lábazhatnék is, mert nem az a lényeg, fennmaradjon a durranás. (sztem, illetve azok szerint akiket olvasok, nézek) Nyilván ha edzés elején mellezek és mondjuk karozok, akkor amikor karozok annyira nem érzem hogy be lenne durranva a mellem, legfeljebb edzés után érzem hogy még feszülök..
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz aliquis #117071 üzenetére
Egy normális edzés után úgy kell kinézni az izmodnak amit edzel mintha bajolin vagy izomlazító krémmel kented volna be azt a részt tűz pirosnak..és miért ,mert a vér arra áramlik jobban...meg ott keletkeztek szakadások az izom rostokban , na ide épül be a a jó kis átalakitott fehérje aminóóóóóó-
[ Szerkesztve ]
-
Shingen
addikt
Srácok nektek is tűz piros az az izom amire edzetek?
Illetve nem az izomnak hanem max a bőrnek.[ Szerkesztve ]
風林火山
-
Woodslave
félisten
ja tudom. Már most nyilvánvalóan fedettebb vagyok. Mondjuk nem biztos hogy annyira nagy probléma, mert ahhoz képest hogy diétában mennyit ettem meg most mennyit eszek nem annyival xarabb, persze lehet egyik nap úgy ébredek hogy húbazmeg mi van Akkor majd visszalépek. De számolgatva nem nagyon vagyok 3000 kcal felett még így se.
A mai tervezett az 2300 kcal (+ egy lidl műzlit ettem, meg ilyen xiraxorkat mint 10 gramm tejszín (1 gramm zsír meg 1 gramm cukor kb) a reggeli kv-ba nem méricskélem). Erre jön a menzavacsora ami összesen 952 kcal és négyen esszük... a mait ráadásul a gyerekek is szeretik szóval jó ha a negyede az enyém. Még ha eszek valami gabonapelyhet tejjel akkor se olyan sok.
-
Shingen
addikt
Instán tudtok Japán gyúróst mondani?
風林火山
-
Woodslave
félisten
válasz God Vazzeg #117080 üzenetére
azért te nem nézel ki xarul behízva se (értem ezalatt a kiugró úszógumit vékony karokkal) vagy Alpacino se néz ki hülyén magasabb tzs-al, én meg igen.
-
Alpachino
veterán
válasz Alpachino #117065 üzenetére
Igen néha néha én is unom, de legalább mindennap húst eszem, meg minőségi kaját, most a gyúrástól függetlenül is értem meg a másik az, hogy ha szemetet eszem pl. hétvégén, akkor az erőszintem is visszaesik azt vettem észre. Tehát a közhiedelemmel ellentétben a jó kis zsíros marhapöri-nokedlire való gyúrás nem igazán adja
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Andris837
senior tag
Sziasztok!
Túl vagyok egy elég komoly fogyáson és arra gondoltam, hogy egy kicsit összeszedem magam és nekiállok edzeni. 138 kg voltam, jelenleg 103 vagyok. A bőröm itt-ott lóg, ezért gondoltam arra, hogy hátha az edzés segíteni fog.
Mit ajánlotok? Azt hallottam, hogy kisebb súlyokkal kezdjek edzeni, több sorozattal-ismétléssel. Erről mi a vélemény? Régebben edzettem, de nem vettem teljesen komolyan, most viszont igyekszem 100%-ban odatenni magam.iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
God Vazzeg
veterán
válasz Woodslave #117081 üzenetére
Háát nemtom, én nem látom azért olyan jónak, illetve csak azért látom jónak mert ilyenkor nem az érdekel. Ugyanakkor látom egyes versenyzők tömegeléskor is eresek, azért elgondolkozok, de sikerül mindig idejében megnyugtatni magam, mert nem egy ligában játszunk.
Ahogy idősödök, egyre inkább a fenntarthatóság jön előtérbe, nem a monszta kinézet, se nem a szálkásság, ami az én genetikámmal már-már a lehetetlent súrolja, vagy ha menne is, csak rövid ideig. Akkor meg minek.
-
Woodslave
félisten
-
kolosanyi
veterán
válasz Woodslave #117091 üzenetére
El tudom képzelni, hogy pár hétig működik naturálban is egyébként, csak buzi sokat kell hozzá zabálni, illetve kb minden szociális kapcsolatot leépíteni. Természetesen nyilvánvaló, hogy egy 3-4 hét után natúrban kiégsz ha ezt csinálod, addig viszont adhat egy komoly lökést egy ilyen program.
-
kolosanyi
veterán
válasz Shingen #117097 üzenetére
Egyébként a haladóknak heti ~50 sorozatot javasol izomcsoportonként felsőtestre, ~60-70-et lábra. 50 sorozat az nem olyan vészes, a legtöbb tanulmány szerint valahol ott a plafon egy naturál sportoló esetén, ahol még működik a dolog ha a hipertrófia a cél. Nyilván igyekszik minél jobban szétosztani, hogy ne egy edzésen kelljen 50 sorozatot csinálni, mert az aligha működőképes. Ehhez az kell, hogy ne dolgozzon mellette semmit az ember, vagy rugalmas munkaideje legyen. Például vállalkozóknak még rendben is van.
-
Angel2014
addikt
Na erre mondjatok valami jó edzést vàdlira...ha ràfeszìtek csak oldalra nő de oda nagyon "majdnem a duplàjàt " hàtúl meg laposnak làtom. . Hogy tudnàm hàtúl megdolgoni? Csinàlok àlló vàdlit és ülve szamàrvàdlit és làbtolón làbújjal hajlìtok ..kinyilik mint a kobra feje mikor ràfeszìtek. itt van amikor nem feszìtem és amikor igen...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest