Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeniX-
senior tag
válasz Andris837 #185704 üzenetére
Szia, én a lábnyújtást kivenném és helyette valami has / gerincmerevítő / derék gyakorlatot raknék be.
A hasat egyáltalán nem írtad, akkor vagy minden edzésen szándékozol csinálni, vagy egyáltalán nem. Viszont végső soron minden gyakorlat középről indul ki, a hasból/derékból.
Évekig nem hasaztam én sem és most tökre bánom, mert szerintem sok gyakorlatban erősebb lennék most. -
FeniX-
senior tag
válasz Andris837 #185709 üzenetére
Béna példa, de pl. én is "vén" fejemre, 40évesen, közel 22 év edzés után próbáltam ki ismét a felhúzást, és építettem be az alapgyakorlataim közé. Eddig egyáltalán nem csináltam, illetve, még a legeslegelején, amikor egy - akkor a terembe járó hegyomlás azt mondta, hogy görbe háttal kell csinálni a gyakorlatot. (back then, there wasn't an internet as we knew it) - tehát ott értelemszerűen nem volt hosszú életű a gyakorlat megkedvelése, sem a végzése.
Nevetségesen kicsi súlyokkal tudom csak csinálni, mert bár a lábam bírná, de a derekam nem. Mivel ezelőtt soha nem edzettem sem gerincmerevítőt, sem hasat.
Szóval most a terembe járó 16 éves lányok szintjén vagyok, és szentül hiszem, hogyha az elmúlt években normálisan hasaztam/gerincmerevítőztem volna, akkor ez ma nem okozna problémát.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Milyen mosógépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- Marvel Snap
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest