Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
aelod
veterán
válasz Alpachino #116552 üzenetére
Igen az a legjobb. De mondom termék minta volt úgy voltam vele mint a jó magyar ember ha ingyen van akkor kell
A hányinger nem tudom, meg lehet tényleg sok BCAA-t raktam a shakerbe glutaminnal. Kólás íz sem jön már be annyira...
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Alpachino
veterán
-
-
kolosanyi
veterán
válasz Woodslave #116557 üzenetére
Mostani. Érdemes elolvasni a kommentekeet is alatta. Bélával épp arra készülnek, hogy lenyomják Kevint guggolásban. Nem lesz nehéz, verseny előtt 147,5-be guggolt 19-et bandázzsal. Nekem eddig a legjobb sok ismétléses guggolásom bandázzsal 150-be 15, szóval nekik 40 ismétlés a minimum.
Múltkor lábaztak egyébként, de eszeveszett magas ismétlésszámmal. 100 kilóval 100 ismétléses guggolás szériák...
(#116558) Alpachino
Ahogy GoTReX is írja, egyszer duzzogva bevállalnám.[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz kolosanyi #116563 üzenetére
mármint kire? Levronera?
Na azon agyalok kicsit a kardió kapacitásomat is növelni. A heti négy súlyzós edzés marad,
terveim szerint H-K-Cs-Szombat. Szerda, Péntek és Vasárnap van lehetőség valamire. Azon agyalok, hogy egy "hosszabb" kardió - futás 45-60 perc, meg 1-2 HIIT (intervall).. Mondjuk pont tél előtt találom ki
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
még egy Dan John ismert erőedző. Persze senki nem hinne neki mert xarul néz ki. Olvastam most némi erőstandardjét
Push
Expected = Bodyweight bench press
Game-changer = Bodyweight bench press for 15 reps
Pull
Expected = 5 pullups
Game-changer = 15 pullups
Hinge
Expected = Bodyweight to 150% bodyweight deadlift
Game-changer = Double-bodyweight deadlift
Squat
Expected = Bodyweight squat
Game-changer = Bodyweight squat for 15 reps
Loaded Carry
Expected = Farmer walk with total bodyweight (half per hand)
Game-changer =Bodyweight per hand
Getup
One left and right, done with a half-filled cup of waterNem tudom mit ért game changer alatt. Mondjuk nagy részét abszolválom. Bár a farmer walk 160 kilóval (80 kg kézivel kezenként) azért érdekes lenne
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz kk831228 #116569 üzenetére
lehet. Mondjuk az első futásos fellendülésem január 1-re esett. Felkeltem és kimentem futni (el tudod képzelni azt a szánalom szilvesztert ) Télen jobban szeretek amikor száraz hideg van, eső az nem túl jó
-
Woodslave
félisten
válasz kolosanyi #116570 üzenetére
hát ja. Mondjuk ez kisebb embereknek kedvez..
Fekvenyomás én is rohadt gyenge vagyok 3 munkasorozat után 10-et tudok nyomni a 80-ba, szóval frissen talán meglenne
Húzó (chinupot tudok az alkarom miatt) 10 megvan szintén 3 munkasorozat után (amiből 2 extra súlyos +20 kg az első) szóval frissen talán - még fekvenyomás után is.
Deadlift: 1x simán a bw 2x mondjuk ez most 165 kg lenne, ha 160-ba meg 4 akkor mennie kell
Guggolás: utolsó AMRAP szett 80-ba 20 szóval ez simaAz viszont nem tudom elképzelni, hogy két 80-kg-s dumbellel sokáig jussak
-
kolosanyi
veterán
Reggel megettem a zabpelyhem, de sikeresen otthon hagytam a kajám. Leugrottam a lidlibe, találtam egész jó megoldást: [link]
-
kk831228
addikt
válasz Woodslave #116571 üzenetére
Ugyanez volt nekem is kb 4 éve amikor a bagót abbahagytam... Szilveszter cigi, elseje futás hóba - 5 fokba... 200 m meghalás... ...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
GoTReX
őstag
Mell edzés letudva. Testemnek-lelkemnek kurvajót tett.
XBOX ID: GoTReX #4839
-
GoTReX
őstag
válasz aelod #116579 üzenetére
Nem tudom ki ő,de förtelem bakker.... Mindig van lejjebb ,arra kell rájönnöm.
Ezekkel az ajánlásokkal ,olyan gyöngyszemekre bukkan az ember komolyan. Mondjuk ők jól kenik
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz GoTReX #116581 üzenetére
Persze, hogy van. Nem kell hozzá Yt. Tegnap jöttem haza a melóból és az árpád hídnál a fószer az aluljáróból feljövet mindenkinek mutogatta a bicepszét. Volt vagy 20-25 kiló fölösleg a fószeren. A legviccesebb az volt amikor a virágárus néniek feszített
Mondom ilyen nincs baszki. Nekem is dobott egy bájszepshot-ot."It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
aelod
veterán
válasz Alpachino #116585 üzenetére
Lehet azt várta
Ennyire nem vagyok szociáliasn érzékeny. Bár a Nagy Bettit rendszeresen látom errefelé. Tőle megkérdezném.[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
GoTReX
őstag
válasz aelod #116584 üzenetére
Amúgy meg lehet hogy csak kibocsájtották az új ötvenest.
Nézd ez már meg sem lep,bár Pest tud újat mutatni,viszont van már rezisztencia: Túlsúlyos romáknál alap a láthatatlan dinnyehordás hónalatt. (nem tudom ezt hogy kellene mondani..hónaljban..)
Szerintem az nem értenék. Simán csak: Cső! Hanyas a pajszer Tesi!?
[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
válasz aelod #116586 üzenetére
Szegény.... pedig ha ezen kérdések után bólogattál volna elismerően, a számadatokról függetlenül, biztos nagy sikerélménnyel lett volna gazdagabb
Na ez a nő a tipikusan "csak ne szólaljon meg kategória"
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
kk831228
addikt
válasz aelod #116589 üzenetére
Mondjuk az ilyen ismert csajoknak a 99% - a inkább ne szólaljon meg... Mondjuk nem is azért szeretik őket...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
kolosanyi
veterán
-
Shingen
addikt
Olvastátok Kiss Jenő nem megy Prágába őt is ledöntötte a vírus ami engemet is.
Nem tudom mi ez a szar ami most terjed.風林火山
-
-
Shingen
addikt
válasz kolosanyi #116481 üzenetére
Utána persze megint leeresztenek és ugyanúgy néznek ki, mint egy átlag hobbigyúrós, de ez a verseny pillanatában nem érdekel senkit.
majd megkeresem a videot a YT ahol pont mondja a srác ha nincs beszáradva azt mondják nem is látszik, hogy gyúr.(#116486) aelod
Hiába na ez mozgatja a világot meg a szex.
Hát a sex a legjobb az egészbe.(#116492) GoTReX
Na olyat még nem láttam,de nálunk is van aki tök jó formában van , és cigi-egyetemi ivászat és társai alapból mennek
Kíváncsi lennék az a figura mióta edz, és cuccol-e mellé.
(#116498) kolosanyi válasza
Mondjuk hozzáteszem, hogy ezzel az erővel koxolhatnék is, talán még kevesebb káros mellékhatása is van és nem is feltétlenül drágább.
Csak ki kellene próbálni azt a kokxot.
[ Szerkesztve ]
風林火山
-
Woodslave
félisten
Azért ha megállna a szobaajtóban hogy a kkor most azonnal d*gjál meg...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- OLED TV topic
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Politika
- Asszociációs játék. :)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nintendo Switch
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok