Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
SEGÍTSÉG KEZDŐKNEK! OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsi1987
őstag
Jönnek még kiegészítők a játékhoz vagy kihallt teljesen? Érdemes vissza térni?
-
Bazsi1987
őstag
Egy alap 100k most vasárolt laptopon elfuthat vagy maradjak ps-en?😊
-
Bazsi1987
őstag
Ki hogy áll a rankeden és ki mivel halad? 😊
-
Bazsi1987
őstag
[kép]Keresétek a híbát!!!😁 Bocsánat a rossz minőségért csak sietem, mielőtt lejárt volna az időm 😉
-
Bazsi1987
őstag
Csak én érzem hogy az időjárásos kártyakbol sok lehet a deckekbe? Kicsit unalmas hogy az összes op deck ezekre épül 😣
-
Bazsi1987
őstag
Ez a skellige deck mennyire élet képes rank9 után? 3 arany lap hianyzik csak.[link] hjamar meg van, coral helyet lehet én is a renewet teném be és igy csak két arany kénne hozzá 😊 ja cirit kinyitotam nem rég és láttom törhetem teljes áron, használható még?😊
-
Bazsi1987
őstag
Hétfő este megint lesz twitchen live stream😉 vajon mit jelentenek be e3 allat?😊
-
Bazsi1987
őstag
Ha jól láttom duplájára nőtt a scrap mennyiség a crafoláshoz? Van 1800 scrapem , mit érdemes gyors megcsinálni?😊
-
Bazsi1987
őstag
válasz
TazLeacher #1465 üzenetére
Boxon a jobb legkisebb gombot kell megnyomni ami az xbox gomb allat van, az ps-en a tapi pad jobb oldali kis gomb lehet 😊
-
Bazsi1987
őstag
válasz
micafighter #1463 üzenetére
Boxon is van ilyen tuti a ps-en is kell lennie 😉
-
Bazsi1987
őstag
válasz
micafighter #1438 üzenetére
Valószínű motiválta a pénz 😁 ennyiért én is tolnám heti 100 órát 😁
-
Bazsi1987
őstag
Ki hogy áll rankeden? 😊 Rank 5 tetején vagyok de egy egyéni skelligével tolom kb az alap semmit nem mertem gyártani de már van 1350 scrapem😊 nem tudom mit csináljak belőle milyen irányba induljak el 😊
-
Bazsi1987
őstag
Tolom a napi cuccot,a mai nap a 10 kör győzelmet szereztem meg és kaptam egy trisst ami meg van 😁 törjem be gondolom?😊
-
Bazsi1987
őstag
Én skelligét tolom, witcher 3-ba is az volt a kedvenc területem plusz a legszimpatikusabb karakterekel ott találkoztam.😊 Mi lesz itt ha lesz tier list majd....😣 Hs-be is utálom ki jött a tempostromos lista és 70%-a mage... Kíváncsiságból megnéztem mi veri legjobban aztán ráválltotam, utána allig jött de ez off ez a másik játék sajátossága 😀 remélem itt ilyen nem lesz, de van egy rossz érzésem itt is ez vár ránk 😀
-
Bazsi1987
őstag
Kiesett az első legend de tanácstalan vagyok: renew, milva, old speartip:asleep?
-
Bazsi1987
őstag
Itt is havi seasonok lesznek? 😊
-
Bazsi1987
őstag
Gondoltam kipróbálom laptopon is de elindul nyomok egyet az egérel aztán semmi se történik szól a zene plusz a kép alján fut a zöld effekt😣
-
Bazsi1987
őstag
Szerintetek ha most megcsinálom a challengeket akkor a véglegesbe újra kell csinálni?
-
Bazsi1987
őstag
Szerintem pc-n elindult valaki nyitja a kegeket!!!
-
Bazsi1987
őstag
válasz
NyxNyxNyx #1183 üzenetére
Én se nagyon nézzem, de nagyon várom már a szerdát, hs napok óta nem köt le ma is szenvedve csináltam meg a napikat! Szerinted hosszú távon hogy fogják tudni életbe tartani a játékot? Mivel a világ azért nem akkora mint a warcraft univerzum plusz a hs is így 3 év alatt kezd egysíkú lenni erőltetett mechanikák
stb 😣 végülis ha annyi időm lesz a gwentbe mint a hs-be akkor egy szavam se lehet majd 😁 -
Bazsi1987
őstag
Forsenlol közvetít épen 😊 ajánlom, én szeretem a hs streamjeit is 😊
-
Bazsi1987
őstag
Nagyon rákattantam a játékra (hs-be kiégtem 😁) jelenleg boxon tolom a bétát, azt szeretném kérdezni hogy ha majd kijött a teljes akkor egy profilal tudom tolni boxon meg pc-n ahol ép kedvem van?
-
Bazsi1987
őstag
Szerintetek lesz benne magyar nyelv?😊
-
Bazsi1987
őstag
válasz
Cray Tyler #3 üzenetére
Lehet gáz vagyok de az egész E3-on ez tetszet legjobban ☺ ezt is várom legjobban ☺
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Mikrotik routerek
- BestBuy ruhás topik
- Canon EOS DSLR topic
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest